Snäll, snällare, 2009?

Årets ups and downs

Januari
Motions simmade mycket
Jesper hade fullt upp med paintboll
Matilda firades lite hemma hos Mackan på sin födelsedag
Stressen blev total efter slappt jullov

Februari
Shakespear med klassen
Skörtelfeber vilket innebar att ligga under kniven
Fick se och härma Skorpan i en massa veckor, han dyker fortfarande upp ibland

Mars
FNrollspel med obekväma kläder och sena dagar
lyckad Cfest, även om vi kom alldeles för sent
Jag blev glasögonorm
Bowlade på min födelsedag
Sara kom hem efter nio dagar på sjukhus för punkterad lunga, åkte in några dagar igen

April
Tråkig tom månad med undantag för Annas fest

Maj
Ullared med billigt shoppande
Seriös träning i skolgymmet
Staggjakten med Spicegirls - fuck victoria!
Spackla och måla Jespers rum
Springande till springbreak för att se Takida

Juni
Skräpplockning till missär i vassmolösa och hagbyhamn
Alla studenterna avlöste varandra
Matilda var i S:t Tropez över midsommar och lämnade oss hemma

Juli
Mer skräp
tre veckors hårt arbete med solande nere i stugan på eftermiddagarna
Matilda låg i köpingvik under dessa tre soliga veckor
Vattenfestival där jag äntligen fick ihop Matilda och Mackan , paren mös och jag satt och tittade på
Lars Winnerbäck med picknick och allt

Augusti
Astrid Lindgrens värld med älskade kusiner
Göteborg och hade det fint
Kräftskivor med mitt kräftätar beroende

September
BULGARIEN! Kan inte förklaras, sunny beach är himlen på jorden
Magsjuka vilket resulterade i viktnedgång
Matilda blev tanställningslös efter 1½ år

Oktober
Pluggmånad
Stockholm med bästa och hade as skoj och pengarna rök
Matilda fann kärlek
HALLOWEEN! Vi var lätt snyggast

November

3 år med jesper
Mycket dansande
Fina kort med Matilda som kommer synas under kommande år

December
Plugg vägran
Jesper 20 år
Jobba med larm och inbrott involverat
NYÅR!

Läste någonstans att detta ska bli det snälla året där vi ska bekämpa kränkningar och annat. Jag är på, då jag har slutat hata och fått acceptera att jag inte precis ALLTID kan få som jag vill.

Förhoppningar för 2009

pub och krogbesök i oändlighet
resor av alla dess slag
kärlek består
ekonomin stannar på ett måttligt dåligt stadie
bättre jobb
körkort
soligt sommarlov
egen lägenhet


are we human or are we dancer?

ONSDAG. That we will find out tonight. Kommer bli galet mycket dansande ikväll och jag längtar efter att få prova min klänning efter att Sollan har sytt upp den och fixat banden, jag kommer ha one-of-a-kind klänning :).

Solariet och brun-utan-solen har gått på högvarv här hemma sedan klockan fyra igår och jag är brun och redo. Fullt ös medvetslös!

Snyta sig i strumpor

TISDAG. Resturang med familjen är trevlig och jag har inte blivit magsjuk än i allafall. Samtals ämnen som hanteras under resturang besök är alla tabbar jag och sara någonsin gjort, tyvär har inte sara gjort så många. Så vi sitter alltså mest och skrattar åt hur dum i huvudet jag är :) Snyter mig i strumpor, äter slipsar, bankar mig på näsan..

Jag blev mätt och dom andra såg också rätt belåtna ut. Jag körde och mamma tjatade om att jag måste skriva in mig någonstanns snart. Men varför? Jesper kör mig. Hela familjen kör mig. Matilda kör mig snart. Vad ska jag då med ett körkort till? Jobb säger du, nej säger jag.


Korsett?                                                   Storkofta?

Blev storkofta, smart drag av sofie.

ARGH!

TISDAG. Missade bussen hem från jobbet och nu är all mina saker på datorn raderade.
In på resturang med familj nu- kommer säkert få magförgiftning..

beep


Halsduk - Gina
tröja - pappas garderob
byxleggins - vila

Väktaren tog hand om mig

MÅNDAG. Förstår ni hur tidigt halv sex är? Det är mer än en timme tidigare än när man ska till skolan. Det finns inga tecken på mänskligt liv ute och knappt gatlamporna syns i det totala mörkret. Det biter i kinderna och på bussen glor det gamla industriarbetare surt på en.

Kommer till jobbet och larmet är på inne i banken. Hur bra är det liksom? Ett larm på en bank - fängelse. Inga lampor funkade och inga väggutag, jag var ganska freaked out och försökte göra mitt bästa för att få något gjort tills någon kunde komma och göra någonting åt detta helvete. Väktare kom och han var ganska vacker att titta på, han log så där konstigt och bad om leg. Efter att han sett mitt leg och förstått att jag bara var en barnrumpa fick jag inga fler leenden.. Och inte fan jag något lyse eller el heller för den delen!

Tänk er själva inne på en enorm bank med valv och viktiga papper, dom som tar sig in där kommer ju antagligen inte bara be mig att gå. Men arbetet var tvunget att göras, och då var det ju väldigt bra att väktaren var kvar så pass länge som han var - jag var jätte rädd! glump.

Jesper hade självklart missat båda sina alarm och jag blev piss sur eftersom jag tjatat på honom kvällen innan och han hade sagt att det var sååå lugnt. Han kom i allafall en timme för sent, det blev lite mat och sedan stan. Och så vacker jag kände mig där i arbetskläderna på stan, ojojoj. Blev parfym, rakblad, skor, öronhängen, listerin, nylonstrumpor. Jesper var inne på systemet för första gången - grattis!

Hem till sjuttio årig Sollan och äta smörgåstårta. Lilla Emma kan nu mer inte titta på mig eller höra mitt namn utan att börja skratta och hålla sig för magen, jäklans sötunge! Lagom avis på Tukk och Challe som får åka till simhallen med barnen imorgon medans man själv bara ska in och jobba någon timme för att sedan åka hem och sova. funny bunny blä.

Nu orkar inte jag mer. Jag får skriva mer imorgon efter att jag sovit ut, så jag har något vettigt i huvudet. Något med finess.

Kvalitet

SÖNDAG. Två svenska kvalitets produktioner en sån här söndag, tror jag smäller av. Båda är väldigt allmänbildande och .. störda :)


Erik&Mackan - Mackan vann.               Morgan Pålsson - Robert blir känd.

Stog och tänkte på hårfärger nu när jag stod i duschen. Jag har en hårinpackning för färgat hår, även att min toning jag hade i för ett tag sen för länge sen är borta. Vad kan då vara skillnaden? Varför går vi liksom på det? Ne, inte det tänkte jag inte på. Jag funderade mer på hur fubbigt det är för dom som är råttfärgade. Dom kan färga blont när dom vill med oftast bra resultat och brunt utan några problem alls. Så jäkla fubbigt. Brunnet kan ju bli blondiner, men hur ni än gör - det syns! Och blondiner kan ju bli brunnet, men usch vad plastig känsla det blir. Så vad gör då vi röd, blå och grön håriga? Ne, juste det finns inga grön och blåhåriga - då var det bara vi stackars rödhåriga kvar. Vad gör vi egentligen? Blondera - blir det inte orange då? Brunett - Då blir våra varma färger till lakan i ansiktet.
Gud hjälp oss, det var väl din förbannade idé det här med rött hår..
Shit, både mackan och morgan är ju lite rödhåriga ju! Jag är synsk.. Som Cartman var tidigare idag :O

Sjöbon

SÖNDAG. Mamma och pappa är duktiga. Dom kan bygga hus och renovera bodar, göra varmamackor och kolla på Stig Helmer Olsson, på en och samma dag.

Idag har jag agerat bihang och punktklump. Väldigt viktiga uppgifter. Annars kollade jag mest bara in mamma och pappas framtida hus och stod ivägen. Något jag därimot har gjort än gång i tiden (början av hösten) var att måla sjöbon. Och nu är den ganska klar, fixade bordet och lite tyg idag.



Nu ska jag ta mig in i duschen, sedan planera lite för morgon dagen för att sedan bli tvungen att gå och lägga sig för att orka upp och jobba imorgon vid halv sex, stan och fira Sollan - stackars mig!


17 going on 18 spending time with 40.

LÖRDAG. Efter en slö fredag hemma hos mig med min första Ben and Jerry´s - vilket inte var ett mirakel. For vi in till stan en snabbis för att köpa presenter till jespers pappa Magnus. Sedan blev det tårta med läskig grön färg och goda kakor, där sprack den här helg dieten ;).

Så vi fortsatte med chips och exotisk fanta framför Arn 2. "så jävla mycket bättre än jag trodde du vet! Alla har sagt att den ska vara sådär. Jag är paff. Så bra" Som min kära pojke knäckte ur sig sju gånger under elva timmar. Och där blev vi sittandes framför en barnfilm också. Blev teven en stund innan vi fick piffa till oss lite för att åka bort och träffa/hämta Toffe med familj och jannebanen med flera i planes residens.



Där var det fullt ös, männen var fulla och sjöng fina visor med ändrade ord för barnens skull och kvinnorna skrattade så där fruktansvärt högt och sprang efter alla legobitar som låg över halva huset. Jag och jesper körde lite guitar hero world tour med barnen tills det var dags att köra hem familjen. Efter det blev det lite panik trisslotts köpning och hoppa in till Nene och Putte där sistnämnda fyllde förtio. Helt galet att han är så gammal, han beter sig inte som en dag över tjugosju och inte ser någon utav dom ut som det heller. Blev bara en snabbis där för att säga grattis och några ord till. Slängde oss i sängen och kollade på något jätte dåligt tills jag somnade i sista reklam pausen.

A hole day with my love and im never so happy as then.

Finally. Busy women came free

TORSDAG. Det blev ju lite som jag tänkt i alla fall :). Jag gjorde mig inte så jätte fin, orkade faktiskt inte, sorry, men tröttheten hann ifatt mig. Kom i alla fall hem till Jesper och där mötte jag en halv svettig sönderstressad lite uppriven och förvirrad jesper. Han ville bara att kvällen skulle komma så hans vänner och han själv kunde ta några öl och glöma stressen - sagt och gjort.

Spriten gick åt och folket for in till stan. Sedan vet jag bara hur det gick när dom kom hem, därimellan vill jag kanske inte veta? Jag och matilda kollade på DH, matilda gick och la sig och jag spelade spel som harpan och röj till halv två då jesper ringer ifrån skuffen på bilen och säger att han är på väg hem..


Jag kommer jag kommer.

Nu blir det lite varma mackor med mamma och pappa, sedan kommer uppdatering!

Man får vara glad över att man är tacksam

TORSDAG. Uttalandet är pappas och så säger han för att han är svartsjuk på oss barn som får allt vad vi vill ha :). Huset har städats av och Mormor, Ingrid och Mats är tillbaka för att äta luthfisk och diskutera Ingrids köp av Nesebar (ön utanför Sunny beach).

Naturlig väckerklocka - M&P               Parfym - Ingrig                                   Glas - syster
Värmetofflor - Jesper                           Energy krämer - Nettan&Bosse      Nalle - syster
Strumpor - M&P                                    minne till Baby - Jesper                    Jeans - Jesper
USB minne - Jesper                            Bh och trosor - Jesper                      Väska - Sissi
Choklad - Pelle                                     Strumpor - Mormor                            strumpbyxor - Farmor&farfar
Mössa - Matilda                                    Oliv nagelgrejer - Matilda                  Manikyr - Matilda
ljusstake - Sollan&Kjelle                    Ros brosh - Matilda                            Rasmusbild - Rasmus
Lotter - Pelle                                          Ljusstake - Toffe m familj                
700 kr - M&P. 400 kr Glitter - Mormor. 150 kr Face - Sissi. 300 kr HM - Mia&Miche. 300 kr Kicks - Ingrid. 400 kr HM - Mats.

Nu ska jag duscha, göra mig fin med alla nya saker och sedan åka till Jesper för att fira honom med alla vänner för att dom senare ska ut och fira på årets största utekväll. Jag ska väl ligga hemma och och kolla på GG och DH. Kanske att matilda stannar hos mig ett tag? We will have to wait and see.

TACK FÖR ALLT!

All I want for christmas is my two front teeth

ONSDAG. Färden bar av till smedby och vi var lugna och fina precis lagom tills Kalle Anka. Jag var lugn och fin hela tiden eftersom jag mest mådde illa och hade feber. Satt och drack loka och fick i mig två skummtomtar.
Maten kom fram och det var tvunget att ätas snabbt för snart skulle tomten komma! Jag fick faktiskt i mig lite mat och det var ganska bra för en mage som levt på vatten i ett och ett halvt dygn. Fick mata en liten Fialuttaskrutta emelie som annars inte hade varit klar för tomten, hon var också lagom nervös och kunde knappt sitta still. Den sista kvarten stod tre ungar i soffan och tittade ut mot altanen efter tomten, deras jobb var att få in tomen säkert och se till att han inte ramlade i poolen. Det gick väl sådär med den uppgiften när han väl kom. Rasmus börjar gråta, Alexander ställer sig och skriker i dörren och emelie hoppar ner och gömmer sig i soffan - Great där var det avklarat!


Tomten kom och tomten var bäst, det ända konstiga var att han hade stora bjällror runt halsen i ett stålbälte, har jag aldrig läst att tomten har?
Tomten läser - Till Gudmor Sofie från Rasmus (tittar på mig och skrattar.
Jag skrattar försiktigt tillbaka och försöker ta paketet.
Tomten skriker - Inte bara ung och snygg, utan gudmor också! Vad mer kan man önska sig?
Släkten skriker och skrattar, jag fattar mest ingenting..


Jag drunknade i julklappar och satt på hälften, Rasmus kom och ville att jag skulle öppna hans paket också. tillslut had ejag inte så stor koll på vad jag hade fått från vem. Men det har löst sig nu. Har även lärt känna min två år gamla kusin som jag aldrig fått hälsa på innan, skoj :). Det blev lite gröt och sådant till åtta tiden då det var dags att åka hem till syster som skulle sluta jobba vid nio.


På resan hem hör vi den underbara låten som fått ge rubriken. Mycket bra låt som sätter sig direkt på hjärnan.

Kom hem och hann packa upp och lista ut vem jag fått vad av. Mormor, Ingrid och Mats kom (de som finns kvar på mammas sida av släkten). Det blev gröt och skinksmörgås igen. Alla glögg smakerna värmdes på och sedan var det paketutdelning i nästan en timme. Var så fruktansvärt många småpaket och jag tror alla fick minst tio paket var. Det är det som är det bästa med att fortfarande vara liten, man får alldeles för mycket julklappar! Det tog nog ytterligare en timme att öppna alla julklappar. Helt plötsligt var klockan i allafall halv ett och dom åkte hem och jag somnade innan lamporna var släkta. That was the christmas my friends.


Otur i turen

ONSDAG. Det är väl så man brukar säga? Eller kanske tur i oturen? Jag har i alla fall haft en jävla otur för jag är väldigt magsjuk. Blev det igår vid klockan ett typ. Och sedan dess har jag mått jätte illa, feber och huvudvärk. Det ända som är posetivt är att jag är den ända som inte kommer gå upp ett jota under den här julhelgen - jag började den här terminen med magsjuka och gick ner tre kilo och jag slutar den här terminen med magsjuka. Otur i turen.

Imorse var jesper som ett litet barn, pojken fyller tjugo år idag och det märks inte ett dugg. Han tyckte han hade växt lite under natten och kunde inte sluta att studdsa runt i sängen och knuffa på sin döende flickvän. Mormor och Ingrid kom och jesper fick tårta på sängen och några presenter.

Det börjar bli dags att bege sig till släkten i Smedby, ska bara över till grannen och släppa in katterna.


GOD JUL! och grattis älskling!

En stor eller liten räkmacka för samma pris?

TISDAG. Kom hem från stan nyss. Var inne och tog en fika med matilda för att ge varann julklappar och för att hämta tårta. När vi stod där och skulle plocka till oss varsin smörgås var det ju så förnurligt att de båda räkmackorna, med kanske 300 grams skillnad kostade lika mycket? Förstår ingenting. Var den stora typ gamal? Nu mår jag i allafall jätte illa och mamma ligger sjuk här hemma, så ska gå och lägga mig efter duschen och bara sova bort bacillerna.

Jag och matilda började även på årets lista där vi ska lista allt bra och dåligt med året. Det var spännande och se hur lite man egentligen kommer ihåg. Så jag ska nu fortsätta genom att kolla i kalenderna och foton från det gågna året.

Kollektiv trafik.. vad ska man säga egentligen? På vägen in hade jag några tolv åriga tjejer som satt och pratade om dans gruppen united som om dom kände medlemarna, vilket jag senare förstod att dom inte alls gjorde eftersom två av de tre tjejerna troddde att dom var sexton år och den tredje trodde att dom var runt trettio. Dom pratade även om cowboy hästar och diskrimerade alltid den som råkade säga något fel. Med ord som "amen, är du puckad? Du hänger ju fan inte med! Håll käft om du inte vet något" Måste varit ett mysigt litet gäng..

På vägen hem å anda sidan så började en tant sjunga till bussschaufören och höll upp en julstjärna emot hans ansikte "Du stjärna över betlehem blablabla" alla verserna. Sedan började dom prata om det sista evangeliet. Där ska någon profet ha skrivit i det trettonde kapitlet att antikrist ska ta över när alla människor fått en märkning i pannan och på handen. Nu förstod hon äntligen! Nu hade hon sett på teven hur ondskan hade kommit till USA och hur folk hade opererat in ship i handen. Nu var domedagen nära, nu var ondskans redskap här. Det var en synd att operera in såna.. Jag ska erkänna att jag blev rädd, trodde hon skulle gå bak och stänka heligt vatten på mig och skrika något om hur ondskan sitter i min näspiercing typ..

Världens sexigaste kvinna!

MÅNDAG. Beyoncé är verkligen skit snygg. Alltid lite kläder och alltid perfekt. Hitta någonstans där hon inte är stört snygg och dansar bra. synd att jag inte är ensam om att tycka det här bara, det har gjort att folk inte bäddar upp den. så jag kan bara lägga upp adresserna och inte klippen här direkt. What a shame.

http://www.youtube.com/watch?v=-VJFWH8vxcg&NR=1 - bäst!
http://www.youtube.com/watch?v=wRNZbDqZ0bw&feature=related - instämmer på hennes sång.
http://www.youtube.com/watch?v=V73lvsvJzOQ - grr.
http://www.youtube.com/watch?v=_aLFmVwbxro - två tjejer som vet hur man rör höfterna.

Leaving all my fears to burn down

MÅNDAG. Goapele - Closer. Saknar dansen.

En fruktansvärd latdag. Måste göra någonting snart så jag inte hamnar i någon dvala. Tillomed matilda ringde förut och undrade om något hänt med mig eller min blogg - den är inte uppdaterad sen i lördags! :O ;P. Tror någon har blivit lite beroende..


skämma bort sig själv utan att betala, tack mamma.
Klänning, Bikbok.
Energi hudkräm, BodyShop.
Återfuktande läppbalm, Life.

Grannen var nyss över och lämnade nyckel och hundra lapp för passning av två katter. Vatten och öppna dörren två gånger om dagen i tre dagar på huset brevid känns ju inte allt för ansträngande, men i alla fall ett måste, skönt :).

Imorgon hoppas jag på lite stressande faktiskt. Så har planerat in staden med matilda halv tio. Ska bytas julklappar, fika och prata strunt. Sen kommer jag få sitta med mobilen i högsta hugg och vänta på att Lillsofie ska ringa så vi kan socialisera och låna kläder av varann innan det är läggdags och jesper ska sova här för att bli väckt med sång och paketer. När älskling äntligen blir tjugo.

Slå in pannbenet på farmor och träffa nemo.

SÖNDAG. Det är rätt, jag träffade och inte hittade Nemo. Nemo är världens lilla gull, fortfarande valp pälsen på huvudet. Han är redan som en fullvuxen hund och han är bara fem månader, ett år till så ska han vara färdigväxt, oh jesus.

Vakna upp vid ett tiden och hata den konstiga men snygga äckarklockan som får för sig att börja ringa ibland, men den är ack så snygg för att slängas ut. Tar resan hem till äldsta faster Mia som fyllde förtiofyra. Träffa min släkt är inget jag verkligen vill, jag skulle mycket hellre träffa en familj i taget, inte alla samtidigt, för alla blir liksom lite smått dumma i huvudet. Så där dumma i huvudet så man sitter och pekar finger åt farmor som sitter rakt över bordet när hon tittar åt ett annat håll. Förstår ni? Och min såkallade kusin, Rasmus, som inte ens vet vem jag är spyr mitt under middagen - jag ställde mig i tvättrummet i en kvart och höll för öronen. Jag måste gå i terapi innan jag ska skaffa barn som spyr och det där andra.


Emelie gick lös med kameran :)

Farmor. Ja, vad finns det att säga om denna människa jag kände en gång i tiden (två år sedan). Hon utnytjar alla hon känner. Hon låter Rasmus mamma (min faster) punda ut henne på pengar och försöker dölja att det händer för resten av släkten. Hon säger bara att jag är fin om jag har kjol och frågar om jag brukar vara spaklad när hon ser mig utan smink. Hon nästintill hatar min stackars emelie, det är det sjukaste, vad emelie än gör så ska det genst sluta. Jag sa emot farmor två gånger med ironi och dolt budskap igår, hon fattade, men ignorerade mig där efter. Antar att jag bara får andas och ha med mig Babymp4 på julafton för att inte säga något dom kommer ångra att dom lät mig säga..

Jag och jesper åkte tidigt ifrån kalaset, hämtade upp tukk och Charlotte och hem till Hanna och Danny, en miljard gånger trevligare! Fick se deras nya hus ute i skogen och så självklart träffa nemo. Danny fick börja med att leta fram glas till oss flickor och starta brasan. Det höll på att bli en smärre explosion utav att Hanna Lousie, som Danny säger hade lagt ett gansla explosivt vapen på en stekhet kamin. Go Hanna! Minnen diskuterades och sommargrillningarna blev planerade.


Ni ser den nu omtalade köks-
lamapan i bakgrunden, designad.

tjugo års firande

LÖRDAG. Släkterna började rulla in vid halv fyra tiden och vid halv fem var huset smockfullt. Det bjöds på exotisk fläskfilé för dom som ville ha det och bara filé med strips för oss barn osm inte klarade av currysmakerna, synd att vi var så många barn bara - fick bara en portion, var slut när jag skulle hämta nästa gång, så tog mig lite Gott&Blandat istället, det är också en bukfyllnad!


Jesper och Snuppe.       Exotisk fläskfilé.             Sengångare.

Alla pratar i mun på varann och jesper öppnar paket i sengångartempo. Han fick blandannat, jeans och halsband av mig. Sedan matta, datastol, kranvattensfärgare, någon datagrej, massa pengar från resten och hemmagjort cdställ från SnuppeBerto ;P.


Kallt vatten.            varmt vatten.         we are genius.

Släkterna åkte hem ganska sent, men jag körde på klocka-på-armen-men-aldrig-titta-på-den så jag vet inte när. Bara magnus och bodil kvar i slutändan i alla fall. Trevligt trevligt. Sedan åkte även dom. Jag, Charlotte, Theo och Sissi körde plockepinn och familje geni. Klockan närmade sig nog ett när det bara var törstiga jag och challe och pojkarna uppe. Vi körde TP tills våra geniknölar hade ramlat i diket allihop. Vi tog en halv powernap inne i tukks nyrenoverade rum innan vi förstod att det var dags att verkligen gå och lägga sig.

Endast tomten är vaken

LÖRDAG. Och jag förståssens som ska till jobbet strax.

fyra dagar till julafton och älsklings tjugo års dag. Men jesper ska firas idag med hela tjocka släkten och min familj hemma hos honom, får hoppas han blir nöjd med paketen :)

Hjälpa gud på traven

FREDAG. Inget värkar bli som jag tänkt längre, eller har jag bara en få-saker-gjorda svacka. Blev inget jesper ikväll, orkade inte åka fram och tillbaka eftersom dom ska ut ikväll och jag ska jobba imorgon. Känner mig lite handikappad.

Mamma är lite ledsen för att hennes söta dotter inte längre har fint självfall. Så hon har tvingat både mig och mitt hår till att bli "falligt". Hon masserade min hårbotten så att jag trodde att jag skulle dö. Helt frenetiskt, för att få tillbaka mina gamla självfallslockar. Jag är verkligen ledsen, men gud har lämnat mitt hår för ett tag sen. Hoppas du kan tycka om mig ändå mamma ;). På tal om mamma så ska jag gå ner och baka äckligt julgodis med mina päron nu. Även lite kolakakor, så det finns något på kakfatet jag tycker om :). Mor min undrar ibland var jag kommer ifrån - jag gillar inte att bli masserad på kropp eller hårbotten, hatar julgodis och nästan all choklad, får abstinensbesvär av för lugna helger. Mamma är massör/akupunktör, frisör, äter bara choklad nu mer och har tjatat om julgodiset i en vecka nu och somnar innan klockan tio om helgerna.


CV skrivning tar över julrimmen

FREDAG. Mammsi klippte mig tidigare och nu har jag duschat, så vi får se hur det ser ut när det har torkat, det viktigaste är bara att vi har tunnat ut det så pass mycket att det uppklippta inte hänger över hela ansiktet och gör så att det långa håret ser ut som löshår.

Så här såg julklapps statusen ut den elfte december.
[X] Matilda 300-400 kr
[  ] Jesper 1000 kr
[  ] Mamma och Pappa 100-200 kr
[/ ] Syster 150 kr
[X] Sund kusinerna 100 kr
[  ] Nilsson kusinen 50 kr
Alla julklappar och presenter är inhandlade och statusen är fastställd.
[X] Matilda 380 kr
[X] Jesper 1300 kr
[X] Mamma och Pappa 250 kr
[X] Syster 160 kr
[X] Sund kusinerna 100 kr
[X] Nilsson kusinen 50 kr
Och jag är väldigt nöjd med resultatet, både ekonomiskt och innehållsmässigt.

Nu blir det omskriving på CVet i högsta fart. Ska ändras datum, läggas till erfarenheter och personligt brev till alla de fem olika ställena jag ska söka :). Känns lite pirrigt, men ändå uppfriskande. Hoppas det ger gott klirr i kassan med!


Pedofil

FREDAG. Haha, ne pedant var ordet jag letade efter :) Blev inget jesper igår, var för gott med skumtomat toppade i chocklad foundu.

Jag har precis bäddat om sängen, bytt och strukit gardiner, startat brasan, vattnat blommorna, lagt in en tvätt och kollat igenom hela ebbas blogg. Nämnde jag att jag vaknade klockan tio? Jag jobbar ganska effektivt, men jag skulle hänga in lite kläder och får en chock. Eftersom hela min garderob består av hundrafemtio galgar ungefär, så har jag två ställen där jag hänger de galagar som för tillfället inte har några kläder att hänga upp. Men imorse hängde det en tom galge mitt bland alla använda galgar :O. Jag började leta ifall tröjan ramlat av, om lillsofie  varit här och lånat något och om sara varit inne och tagit någon tröja. Jag blev så arg på sara att jag höll på att gå in och väcka syster som jobbat natt. Jag tog i galgen för att hänga den där den ska hänga, då fick jag en as läskig flash back, och jag kom på att det var jag själv som gjort det! "Och?" tänker ni nu. Jag kan inte riktigt förklara det, men det var en väldigt konstig känsla för någon som mig som är så pedant hade gjort det själv, även om det bara var en gamal galge..

Första lediga dagen, nästan så man blir lite religös så härligt det är. Kanske ska gå ner och kolla lite tv och äta en skinkmacka för att fira. Skriva om CV så det är gjort. Sen kanske jag inte ska göra någonting och toppa det med en dusch och åka hem till jesper?

Jobbansökan

TORSDAG. Dagen gick mycket bättre efter morgonens lilla (enorma) missöde. Stina och Sophia sjön underbart i Aulan och SP07C, dom smartaste av dom alla, fick 9 stipendie (av 20 möjliga, tror jag det var). så sug på den alla andra. Ni var 8 klasser som fick dela på de resterande 11 stipendierna. Maha! Fast jag, bella och arvid kämpar inte för dom där värdelösa stipendierna, vi slabbar hellre golv eller frågar mysmorfar om pengar, slipper man slita ut sig i förtid :) Eller är det bara en bra ursäkt till att vi int har lika bra betyg som åtminstode nio stycken i klassen har..

Mamma och Pappa springer runt på undervåningen och fixar igjordning för att deras vänner ska komma hit och dom ska äta lite julgodis. Mammi är ju lite barnslig och knasig av sig i största allmänhet, men också lite orientalisk och konstig. På årets julgodis bord har hon skumtomtar, chocklad och annans på ett och samma fat. Det är så mycket jag vet nu, men jag lovar att jag rapporterar om det kommer fram något annat out of normal exotic mind på borden.

Stark mörk mansröst skriker ut till sina mannar -Whats you're profession?
Jag svara som en genant myra -Städerska på lördag morgnar..
Idag fick jag nog på mitt äckliga jobb. Nu ville Lollan, min söta men lite korkade chef, att jag skulle jobba fem timmar innan klockan halv tolv lördag och söndag varannan helg. När har hon tänkt att jag ska hinna leva? Kanske om jag aldrig går och lägger mig, festar till klockan fyra, tar en powernapp till halv sex och sedan städar jag det nya schemat, plus mina två timmar på byteatern. VILKEN BRA IDÈE!! Nepp, sofie är ingen morgon människa och ingen människa alls på helg morgnarna. Så jag och mamma tog oss en funderare och kom på en massa bra jobb (5 st) jag nu ska söka till, som är eftermiddag och kvällstid :) Tack gud, slipper jag också den där otroligt obekväma ohälsosama känslan jag får efter varje städning med. Phu, jag är lycklig igen, ser fram emot att ha slappa lördags morgnar.

Gästerna har kommit och jesper sitter ensam och blippar mellan toon disney och skapandet av en elfiol (viktigt med el, annars hade det varit töntigt enligt jesper) så jag får väl gå och rädda honom nu innan de manliga gästerna börjar trakasera honom. Senare åker vi hem till jesper och jag ska ta en härlig sovmorgon i hans säng :)



Nya vitaminbomberna jag köpte igår funkade faktiskt väldigt bra. Ingen hemsk smak heller,
plus att man får en mätt magkänsla.

Klantorsel

TORSDAG. - som mamma skulle sagt. Klockan är bara åtta, jag sitter i skolan, vi börjar kvart i tio.. Det här var inte ett dugg skoj, glömde att vi hade sovmorgon, det hade gett mig lite mer än en timme mer sömn. Kom på att vi hade sovmorgon när bussen var vid sjukhuset. Jag som mådde så bra och var så pigg precis innan jag kom på det. Usch.

Jaja, nu hinner jag iallafall plåstra om min ena häl och kolla på älskade gossip på min Baby, som jag inte kollat på sen i måndags, fy mig, nu är det dags. Kolla om jag har något att städa ur skåpet här i skolan med, tror inte det eftersom jag är "den som har mest ordning på alla sina saker" enligt Li. Får passa på att tacka Li och Stina för quizen igår också, jag tyckte iallafall den var jätte bra och rättvis, så struntar jag i vad Adam säger.

Kala fläckar :S

ONSDAG. En lång dag för Sofie Johansson, inte skoj. Började med att vi kollade på film på dansen, ni vet den känslan när stolen aldrig blir riktigt skön, när alla runt er är alldeles för stela för att starta en viskande konversation och filmen är segare än en lama. Den känslan är inte bra att ha i det ämne man har bäst betyg i och läraren fortfarande älskar en.

EA tid med Matilda, finally, alltid varit något prov eller något arbete som ska lämnas in som måste arbetas med på EAtiden, men inte idag. Så vi tog plånböckerna och begav oss ut på stan och hittade stora julklapparna :)
Jag vet inte hur jag ska bära påsen! (En frustrerad matilda i dom alldeles för små och för snabba ingångarna på baronen)

julklappar + uppiggande vitaminer.

Lämnade skolan när det var en halvtimme kvar för att hinna med bussen hem. Tyvär missade jag den och fick istället stå och vänta i tjugofem minuter. Kunde jag ju lika gärna stannat kvar i skolan den lilla stund som var. För läser man Idas http://femnyanser.blogg.se/ inlägg verkar dom inte haft det för jobbigt och verkligen inte varit för många. Även en väldigt intressant fråga det där med skönhetsoperationer, jag och jesper diskuterade det för bara någon timme sen..

Som sagt, jesper var här. Vi kollade lite i skolkatalogen, toon disney och sedan upp till datorn för att installera lite nya grejor. Vi kom båda på att det var dags, eller egentligen redan försent, att klippa hans stora svampbuske uppe på huvudet. Mammi är ju frisör så det var bara att dra fram saxen och "kniven" och tvätta hans hår så där professionelt man har fått lära sig efter att checkat in mammas kunskaper genom åren. Sedan blev det uttunningssaxen som en maniack runt huvudet och sedan kniven uppe på hjässan, eftersom det var strikt förbjudet att ta på längden :P.

Efter klippningen hittade vi en kal vit fläck i pannan på jesper, han tror det är en cancerfläck, men vi får se. Vi blev även en del till i vårat förhållande, vi hälsade båda två artigt välkommen till jespers hårbotten som vi aldrig innan sett. Så det var som en helt ny grej, som en bebis. Ja, då var man förälder då.

Pappa gormar om att jag inte äter frukost och inte ätit sedan jag kom hem. Och att anorexifall inte heller är hungriga. Vad tänker han med, jag har en bullmage. Jag vet att han hör lite dåligt, men att han såg så illa? Han har ändå fel för jag har ätit en cheeseburgare och en tallrik flingor, bit in that grannypants :D.

Idag fyllde lilla Sofia Sturesson sjutton hela år, grattis. Det var länge sedan nu, men någon gång på lovet måste vi ju båda hinna!

Imorgon är det julavslutning, det vill säga, prat, dans, mat och lek. Sedan sluta klockan ett någon gång och shoppa dom sista julklapparna, sedan får det bannemig vara nog.


Alla äter kött det går bra nu.
Köttet rullar in i plan nu.
Lampan står där borta det går bra nu.
Sladden går in i väggen det går bra nu.
Lyrics: Jesper Wilnerson

Total latdag med jordskalv.

TISDAG. Det var nog inte så jätte många som märkte men imorse runt sex, ska det ha varit ett jordskalv. Scary, typ första någonsin i Sverige, vi är nära jordens undergång nu! Sånt är livet, som jag och Matilda alltid säger så kommer det alltid massa förhinder PRECIS när vi är tillräckligt gamla för något. Så jag slår vad om att jorden ska gå under när man ska börja skaffa barn eller gå i pension, så jäklans typiskt, eller hur matilda? Alla cykelhjälmar och blås och allt-annat-jag-inte-kommer-på-just-nu som varit emot oss ;).

Jag är så förslappad så jag håller på att dö av lathet. Nästan så jag vill stressa lite och ha lite måsten nu, självklart inget som har så super mycket med skolan att göra men ändå. Bara så man känner att man inte kan ligga framför teven hela dagen och gå upp 0,3 kg på en dag..

Imorgon blir det snacket, staden och hoppas på något avslappnande skoj till slutet av dagen.

Hej gamle vän, här har du en vindruva du kan äta!

TISDAG. Vaknar av mig självt sjutton över sju, när bussen till skolan går femton över. Great, när det bara var den första lektionen jag brydde mig om. Fick matteresultaten och matilda skickade att jag nästan fått VG! Jag som var rädd för att jag skulle få sitta och rå plugga matte idag och göra om provet imorgon. Men nu är jag alltså fri från skolan hela dagen :) Ska ändå in till stan senare och köpa sista julklapparna, två till jesper och en till minsta kusinen.

Hade en sån konstig dröm/mardröm imorse när jag bestämt mig för att somna om.
Vi var nere i Sollan och Kjelles stuga, fast det var mamma och pappa som bodde där. Jag slumrade till i drömmen och drömde att jag skulle ha en fest där och sedan på kvällen skulle man gå ner till havet och kolla på en film. När jag vaknar är mamma och pappa i full gång att sätta ihop det här partyt. Dom hade lagt ut som en glid/bowling bana på altanen (så som den såg ut innan renoveringen) och en massa annat. Alla jag ville ha dit var bjudna. Men på något vis hade X blivit bjuden och hon hade tagit med sig en massa av sina lodarkompisar. Jag blev galen och gjorde allt för att få bort dom, skrek rakt i deras ansikten att dom var äckliga och borde gå. Mamma och pappa stod bara och tittade på. Det hela skulle avgöras i brottningsmatcher typ. Alla X vänner tog jag lätt för att dom var så äckliga och verkligen borde försvinna. Men sedan var det dags för X själv. Det tog emot lite, men hon förlorade också. Sen skulle jag spotta för att jag smakade blod i munnen. Då spottade jag ju självklart på rikitg, rakt på kudden och han inte lägg ner huvudet försen jag var klarvaken och nästan hoppat ur sängen. Hahaha, galet. Feel free to ask who X is :) Ville bara inte skriva ut det här.



Updt.
Okej, jag är världens största seg korv. Orkade faktiskt inte ta mig in till stan. Så nu sitter jag och kollar på glamour och har seriösa tankar på att lägga mig i solariumet tills matilda kommer vid fyra tiden :)

Kattöra och mus

MÅNDAG. Precis kollat på Simon och Thomas, jag tror inte den stumme gamla kvinnan tyckte om det dom gjort, vet inte ens om jag hade klarat av det dom gjorde ikväll.. Sitter här med kissamissa som ligger mellan min mage och tangentbordet. Måste klicka på hennes mysiga lilla öra varje gång jag trycker på punkten. Så därför trycker jag där mycket........
Även kommit på att min hand goes totally ice cold när jag har hållt den på datamusen ett tag och vänster lillfinger är alltid bortdomnat när jag sitter vid datorn.. Nu är jag i alla fall stolt över mig själv, tog mig mod och skrev äntligen :)


Dagens inhandlade
julklappar.

Är det någon mer än jag som missade blondinbella på tv och nu inte heller får på videon på tv4.se? Jag vet att vi alla är där inne och gluttar ibland, även att ingen vill erkänna det ;)

Knakar i fogen

MÅNDAG. Haha, lampan i badrummet är jätte konstig på morgnarna. Den funkar bara helt om man öppnar skåpet så det slår i väggen lite löst.. Nu sitter jag här och väntar på att bussen ska ta mig till fjärran land, skolan. Efter skolan blir det some serious xmas shopping. Sedan hem till jesper en snabbis innan jag ska hem och inte göra någonting! eftersom jag strejkar ifrån hemmaskol arbete den här veckan :P. Det jobbiga idag är bara om jag bär med mig min dans väska helt i onödan, för jag kommer inte ihåg vilka dagar hon sa att vi skulle dansa och vilka hon sa att vi skulle prata och kolla på film :/.

Updt. 07.41
Ja då blev det ett problem mindre med stora dans väskan, eftersom jag missade bussen och då kommer komma försent till dansen. Visste egentligen inte om jag skulle kunna vara med på dansen, har så fruktansvärt ont i framsidan av smalbenet, stört ont när jag går ut. Så nu får jag köra med varma stövlar tills mina smalben blir normala igen. Sitta och vänta tills tjugo över åtta bussen och göra ett nytt försök att hinna med till skolan. Sedan sätta mig med historian innan samhäll och psykologin. Sedan blir det staden, blir så glad av att handla :)

Updt. 08.29
Haha, jag missade den här bussen med, jobbig jag är. Nu var jag nere och öppnade dörren för plingande granne med som frågade om jag skulle ha skjuts för att dom sett mig missa bussen. Men jag klarar mig. Nu är det en timme tills bussen går och jag tänker inte sitta här uppe och klicka runt och glömma tiden igen. Nu får vi hoppas att jag inte skriver mer försen lååångt senare idag.

Vad är din syn på saken?

SÖNDAG. Har kommit hem från mormor och städat undan lite i mitt rum. Kollat igenom mina arbetstider under lovet och sånt, blir lite smått deprimerad, men får tänka på att dom pengarna går direkt till fylla-18-och-gå-ut-på-puben kassan. Kollade även igenom min mapp ifrån estetisk bild ifrån början av ettan. Mycket mysigt. Så här vackra klasskompisar har jag än idag :)


Ida Andersson Nilsson  Ida Franzén                     Oline Eide

Hittade även en bild som blev ganska hyllad av den bild lärare vi hade under några veckor. Jag förstod tyvär inte det där oändliga ljupet som hon pratade om..


Tipp Tapp Tipp Tapp.

SÖNDAG. Vaknade för ett bra tag sen och skulle smyga ur sängen för att inte väcka jesper, det tog ungefär 20 minuter. Sen skulle jag sätta på tvn väldigt lågt för att inte alla utmärkande ljud som fotsteg och sånt skullr höras. Då vaknar han när jag lägger ner kontrollerna - fan! Kom ner och han hade halvsomnat om, startade datorn och man hör: Vad ska du göra på min dator? Försöker lugna honom med att jag inte ska döda hans älskling (..än). Han somnar om, tukk är sällskaps sjuk och kommer in, jesper vaknar. Nu vågar jag inte ens vända mig om och kolla om han somnat om.

Nä vet ni vad, Harry Pottsork på femman, sedan ska vi åka ner och fira mormor filmjöl.

GG

LÖRDAG. Jag sitter frenetiskt och kollar på Gossip Girl. Jesper och alla killarna är i sporthalln och spelar fotboll. Matilda ligger hemma hos Mackan och myser. Vad ska man säga? Alla trivs nog ganska bra :) GG calling.



Charlie bit me!

LÖRDAG. Sitter lite oroligt och väntar på Tukk som borde ha varit här och hämtat mikaelas tärn ljus nu. Får spendera tiden med världens bästa youtube klipp så länge. Vad händer ikväll egentligen? Känns som evigheter sen jag festade..


DONE

LÖRDAG. Jag sitter hemma hos jesper och väntar på mammi och papput att komma och hämta mig så jag kan få duscha bort jobb bacillerna ifrån mig. Har lite tråkigt här hemma helt själv, så ska skriva lite här, halvlyssna på något program där dom säger done hela jäklans tiden. Förresten, har hittat mig en nya favorit dryck istället för red bullen - LOKA jordgubb med guava. Får se hur länge denna nyttiga dryck håller för mina sockerberoende smaklökar..

Igår hade jag den söta rosseten på huvudet vilket var väldigt kommenterat av alla, bara fina comments. Och den var praktisk och härlig med. I skolan var det pyssel och massa sånt men jag kände att det var viktigare att umgås med min gummaplumma matilda och hjälpa henne med hennes muntliga engelska redovisning, som hon inte hade många goda tankar om. klappklapp ;)


Satt och läste psykologi resten av tiden tills jesper äntligen kom, efter det blev det att leta kläder till mummy i en timme och trekvart, jesper blev lite kinkig. Efter att två väldigt olika långa skjortor och leggins hade blvit inhandlat. Gick vi i alla affärerna en gång till för att jag skulle peka (med ETT starkt finger) på alla de saker jag kunde tänka mig få i julklapp. Annars blev det bara en liten julklapp till mamma och pappa köpt. Hem till mamma se henne med kläderna på, fint. Hem till jesper och äta underbar kyckling med delicious bearnéisesås och kroketter, tror jag det heter. Och sedan blev det underbara WallE hemma hos mig, allvarligt talat hade jag lätt pussat på den skitiga maskinen om han kom inrullandes nu!

Imorse låg vi kvar länge länge i sängen, sedan stressade vi in till farmor och farfar för att kolla in kusinerna när dom sjöng vackra sånger och allt annat man kan göra med lucia kläder - tillexempel bita på knoppen på luvan, skruva på lamporna och stoppa fingrarna i glöggen för att få tag på russinen.

Backstreetboys är på tv!! Dom lever fortfarande, dom är på done-programmet och är jätte irriterande! Vetegräsjouice, något dom bara måste ha..

Men nu kanske man skulle få rumpan ur stolen och faktiskt göra någon nytta när jag ändå är här ensam. Bädda sängen och städa lite tills mor och far är klara med julklapparna.


Stina som Lucia

FREDAG. Kommer precis från aulan och Stina var underbar Lucis, att man kan sjunga så som hon gör med en 3 kilos klump på huvudet - att man kan sjunga som henne över huvudtaget! My god she's good. Sitter och väntar på Matilda som verkar sprungit vilse till sitt klassrum och tillbaka hit, gått typ 10 minuet, where the fuck is she? Jesper gör prov på högskolan och nu sitter jag bara här och väntar på att han ska ringa så att vi kan göra stan tillsammans!

Patience

TORSDAG.

Vill bara ta min Baby och kolla på Gossip Girl tills skolan är över.

LillSofie lyser upp dagen

TORSDAG. Jag har idag inhandlat och slagit in dom första två julklapparna! Det kändes skönt, synd bara att jag har mycket kvar och pengarna börjar ju så klart minska lite.

Puss på pappret!

[X] Matilda 300-400 kr
[  ] Jesper 1000 kr
[  ] Mamma och Pappa 100-200 kr
[/ ] Syster 150 kr
[X] Sund kusinerna 100 kr
[  ] Nilsson kusinen 50 kr

Kan tyckas att det är väldigt mycket pengar till matilda och jesper. Men det är bara en självklarhet, matilda är min bästa vän, lite som en tvilling efter 8 år av konstant vänskap. jesper får lite mer eftersom han råkar fylla år på jesus födelsedag. Så det blir alltså julklapp/födelsedagspresent/20år presenter - och sånt är dyrt.

Ute på stan tidigare fick jag också en fruktansvärd huvudvärk som inte fortfarande riktigt har släppt, känns som om jag är lite halvkrasslig hela tiden nu, ska bli skönt med ett lov snart, tyvär ska man ju jobba då.. Träffade Lillsofie och det är ju lika trevligt varje gång och hon kommer snart upp hit till mig igen och ska lämna lite kläder och smycken och antagligen låna med sig lite hem igen om jag känner stumpan rätt ;). Vi har det bästa klädvänskapen någonsin tror jag <3

updt.

När Lillfisan nu fått sina kläder och vi har skitsnackat klart så har jag duschat och flätat håret ochska jag försöka sätta mig lite med svenskan och psykologin för att få vara helt fri fram tills söndag kväll. Jag vill ha helg, shopping turer med älskling, massa julskinkesmörgåsar och mys.

Sifferknarkare

ONSDAG. Ida var ganska konstig idag. Hon började räkna ut några konstiga procent  på hur mycket kärlek det var emellan folk? Hon och Billy som jag kallar honom fick 99% "jag har aldrig fått så högt innan". Sophia och Jman fick 46% tror jag det vra. Sedan började Ida räkna på mig och jesper, det värkade liksom som om siffrorna ildrig tog slut, så vi hattar på att den är oändlig. Efter det satt Sophia och gjorde såna där uträkningar hela lektionen.

Kom hem efter lång dag och får mitt nya arbets schema, skoj. Ne, det var inte ett dugg skoj. Det kändes som om mitt lov försvann lite mer. bit för bit..

SOFIE JOHANSSON
JESPER WILNERSON
LOVES

(Hur räknar man ut det här nu då?)

Alltid på språng

ONSDAG. Im  abitch when I want to bee, så startade min dag i hörlurarna på gossip girl. Jag är fast, så fast. Står som utmobbad på de korta rasterna och glor in på min lilla Babys skärm, bara för att jag inte kan hålla mig!

Fick Na provet gjort idag, kändes som det gick bra. Li gjorde sin opponering på mig, jag blev jätte glad, hon var så söt så jag höll på att börja applådera och gråta ett tag. Fick tillbaka min rapport och var inte alls nöjd med VG som Anne satt på den, fy Anne ;).

Sophia var äntligen tillbaka till skolan och livet, knarkade halstabletter och jag var precis inne på hennes nya blogg http://tidsfordriv.blogg.se/. Fick fin lapp med pepparkaka idag utav elevhälsan eller något likanande. Lappen var väl inte lika upplyftande som pepparkakan precis Ett av de mintätaste länderna är Kroatien, akta er på semestern! Just nu, skulle jag gärna vara i ett minrikt land, bara det var varmt.

Grattis Malin sötvännen, namnsdag idag <3


På språng var det, hem till jesper nu och förhoppningsvis hinner jag uppdatera då.

Argh, åh, ghi!

TISDAG. Jag är skit arg just nu. Jag har pluggat hårt nu i två dagar utan att ha ett normalt liv i mer än två timmar. Jag hittar inte heller något fungerade word på datorn som varit på lagning och antagligen raderat det, smart! Jag förstår inte rikigt mina egna anteckningar på sömnen och jag har feber.

Var precis nere och åt, jag blir allvarligt talat cp på min syster som får prata i telefon och sitta vid datorn dygnet runt utan att behöva göra någonting. Jag menar verkligen dygnet runt, mamma och pappa har slutat tjata på henne och då får jag försöka. Men nehe, då ska pappa självklart säga att jag är dum som har mössa på mig inomhus. Förstår ni vilken lust jag hade att bara resa mig upp och hälla jouisen i huvudet på honom och be honom dra åt helvete.

 Jag brukar verkligen inte vara så känslig, vet att dom är strängare emot mig än henne eftersom hon lyckades vara ängel ända tills hon nästan var nitton och jag var tretton när jag slutade med ängelfasonerna. Jag städar alltid mitt rum, vet att en del av er tycker att jag är pedant, jag tvättar när det behövs och jag klagar aldrig om det inte står mat på bordet. Jag kan starta en brasa och göra läxor utan att börja panikgråta. Hon sitter bara där vid datorn och telefonen, jobbar någon gång ibland, träffar aldrig någon och tränar inget. usch, det äcklar mig hur arg jag blir på henne.

Andas andas. Jag som kommit över alla mina hat i hela världen (förrutom en, men den är sedan lågstadiet och kommer aldrig kunna tränas bort). Så ska hon börja gå på mina nerver utan att mamma och pappa längre orkar bry sig. Andas andas. Nu tänker vi bort att jag hör hennes röst där nere i ett telefonsamtal och ser att hon är inloggad, tänker istället på att imorgon är mitt sista rediga prov innan lovet, hoppas jag!

Andas andas, nu kom kattskrället med sina tassar över hela tangentbordet också.

en timme och femton minuter

TISDAG. Det kanske inte är den bästa tiden man ska sitta på ett tre timmars prov, men vi får bara hålla tummarna att det räckte. Jag står och väntar på min as balla och as långsamma vän matilda som jag ska hinna äta med innan jag åker hem och grov plugga naturen tills imorgon.

Varför är bussarna alltid i fel tid och proppfulla nu mer? Det ska min retorik också handla om tror jag, bra sofie att du listade ut det nu!

Det kommer bli jordnötsringar inköpta idag om jag får bestämma! PHA.


Matten sitter där den sitter nu

MÅNDAG. Jag vet inte om den sitter rätt, men den sitter någonstanns där inne i alla fall. Jag ska snart ta tag i min hygien och duscha håret ;). Har lite smått ångest över hur jag ska klara av vikten under veckorna som kommer nu när dansen slutat och danserna och idrotten snart tar slut. Att gå ifrån fyra intensiva trännings tillfällen i veckan till noll känns inte så upp piggande, förrutom för mina axlar som kommer slippa tunga väskan till skolan tre dagar av fem skoldagar.

Jesper har varit här och bankat in tal, som liknar heroglyfer för mig, i min skalle och lämnat min BABY!
Hon är fullproppad med gossip girl avsnitt och när dom är avverkade så blir det nog sex and the city säsongerna. DH kommer jag nog ändå hålla som en liten tradition att kolla på hemma hos jesper. Det är extra mysigt där, jesper kan göra vad han vill vid datorn ett tag och perfekt till mina och matildas egna härliga förfester :)

Ne, juste, duschen kallade, så var det. Läsar rekord idag på denna bloggen tror jag bestämt - 32 fina människor. Blir så fruktansvärt nyfiken på vilka alla är!

fel på räknaren

MÅNDAG. Jag sitter och har smått panik eftersom vi bara har komplicerade miniräknare här hemma som jag inte förstår hur man trycker på. Gha, verkligen stressande. Varit super sugen på jordnötsringar hela dagen också efter att jag tänkte tillbaka på festen hemma hos johanna i helgen.

Ne, kanske lite mer matte nu då? Eller vad säger ni, det låter väl som en underbart rolig idé?


Är man inte oerhört sexig måndag, tisdag och onsdag hela den här terminen.
Trött på idrotts kläder nu. Men kolla in mina skor!
Inlöpta på Jane Women inne på Souk i höstas.

Djävulens stol

MÅNDAG. Jag sitter här i korridoren med Ida och kollar runt på intranätet nu när skoldagen är slut men bussarna inte avgår. Jag sitter på djävulsstolen, som orsakat min outhärdlig smärta i rumpan. Kommer ni ihåg att amanda satt på en stol och jag ramlade bak på den. Nu har jag ett blåmärke på en halv decimeters radie på skinkan som är rött och lila, vackert!

Dansade par street med Kasper imorse, det var en ny upplevelse, tänkte på alla moves man sett på filmer och danstävlingar som innehåller sexuella rörelser, så blev lite orolig. Som tur var den inte barnförbjuden och det gick kanoners. Vet inte hur jag ska klara min vikt sen när alla dans timmar försvinner..

Nu måste jag börja gå emot bussen och sova en stund för att sedan kliva av hemma i Hagby och rå plugga som ett kaddaver (=as).

Tofflor på.

SÖNDAG. Det blev som sagt duschning och två matte tal innan jag fastnade i Gossip girl, har man inte lust att vrida av folk huvudet ibland när dom bara vill andra illa. usch. Som tur var så blev jag inte uppäten ;), glömde tillomed bort att jag hade min daimchocklad tills nu när jag läste det. Annars bldet två klementiner, en för varje matte tal, det går långsamt framåt ;).

Ne, sluta pladdra, matilda kommer snart ringa och då ska vi lösa matten och disskutera gårdagen. Nu har jag varit duktig hest och laddat upp bilderna på bilddagboken också. Phu, stressa min docka så länge du är unger, när du blir gammal så blir du så dummer..

Världens längsta inlägg, på länge

SÖNDAG. Här kommer äntligen filmen ifrån förra tisdagen när jag lärde min söta klass lite jumpstyle. Det var skoj tycker nog både jag och dom. Lovat en del i klassen att kolla upp låten vi körde till, det är Patric Jumpen som gjort The secret - http://www.youtube.com/watch?v=yWvpJN4AsB8




Blev en hektisk lördag med mycket packande, stressande och en obehaglig händelse.
Åkte in och jobbade efter stressande tillsammans med jesper så det gick jätte fort, åkte till dansen för vårat genrep som gick kast. Vi fick inte köra genrep på jumpstylen vilket senare ledde till lite förvirringar..

Jumpstylen kom och gick. Tina dansade med sin pojkvän och dom var helt självklart bäst. Jag, matilda och jesper åkte in till stan, såg naken kvinna i solarium, skit läskigt!! Jag inhandlade i sista sekunden ett par stövlar. Vi åt och åkte tillbaka till dansen. Gick och köpte kaffe till söt mormor som suttit där hela tiden. Märkte att det var min tur att stå på golvet inom 8 minuter. Började springa mötte Mia och Emeliekunsin i trappen, blev hastiga kramar och Emelie var jätte glad över att få hälsa på sin "idol" eftersom dom varit inne i sporthallen hela dagen, då hon dansat tidigare på dagen. Sprang för livet ner i omklädningsrummet, upp på läktaren och lämna väska. Ner på golvet, vänta i en halv minuet, går ut på golvet och känner mig helt blank i huvudet. Låter kroppen bara röra sig och märker att den gör rätt, blir glad och slappnar av. Dansen är över inom ett naffs och jag är totalbländad efter att stått i mitten och haft strålkastare i ögonen. två minuter senare är vi ute på golvet igen och alla hoppar, vi gjorde liknande steg som dom gör mellan 1.50-2.35 http://www.youtube.com/watch?v=NDHYZtwjFTs&feature=related



Vi åkte direkt hem. Jag städade hos jesper, vilket var en riktig ungkarlslya efter att jag inte hunnit vara där på fem dagar.. Duschade, valde finkläder och småputsade tills det sken i rummet. Jesper åkte och tränade med grabbarna grus och kom hem helt förstörd ;). Matilda och jag satte oss och kollade på ett desperate housewives avsnitt och sedan begav vi oss med skjuts av tukk hem till Johanna.



Vi kom dit och det var ganska lugnt, det ändrade vi på och jag och matilda hade skoj tills hon började tjata om hur trött hon var och frågade om hon skulle åka hem hela tiden. Men jag fortsatte utan hennes sällskap och hade jätte skoj, tack Johanna <3

Kom hem vid fyra idag, städade ihop rummet och alla miljontals kläder jag haft med mig plus dom nyinhandlade som inte hade lyckats krypa upp på galgarna av sig själva. Nu har jag gett mig själv en stund vid datorn tills klockan sex. Sen blir det att duscha av helg slappet och göra-vad-jag-vill bacillerna och sätta igång och plugga framför teven. Kanske blir en uppdatering senare om inte läxor och en liten marabou daim chocklad har ätit upp min entutiasm.


spendera pengar

FREDAG. Ja, det är fortfarande härliga fredag och jag har shoppat loss, kollat på nya fina teven och laddat upp danslektionerna med klassen på youtube!

Hann tidigare titta på Are you smarter than a 5th grader? Lekisha som var med idag var faktiskt inte så dum som tidigare vuxna hjärnlösa människor har varit plus att hon hade ett härligt grove hela hon. Har även hunnit låna ut lite kläder och min cykel till min lilla Sofie. Mamma kände inte igen henne nu när hon har mörkt hår och var jätte pinsam:
Mamma- Förlåt, men vem är du?
Jag- Mamma är du dum i huvudet eller? Det är ju lillsofie, hon har varit här typ tusen gånger.
Lillsofie- Hehe, Sofie..
Mamma- Ne, det är jag inte, men hon ska ju vara ljus!

Hoppade som sagt av schemat idag vid tolv och tog mig en välförtjänt shopping tur helt för mig själv och bara till mig själv :) Sista bortskämningen av sig själv innan jul, så man inte råkar köpa något man önskat sig.


stickad med krage, 180 kr
Stickad musse och mimmi, 300 kr
Skor, 200 kr
Mössa, 70 kr
Enorma hårspännen, 90 kr
Halsduk, 100 kr
Coctailklänning, 350 kr
Fråga gärna vartifrån om ni blir sugna på något ;).

Coctail klänning

FREDAG. Står i skolan och ska snart gå bort till matten med matilda. Efter matten tar jag ledigt och går på stan och ska hitta fina kläder och julklappar. Blir inget naturkunskaps prov för mig eftersom jag verkligen inte kan det.

Uppdateringar kommer defintivt. Även klipp från dansen i tisdags!

47" och full syster gör mig glad

TORSDAG. Igår åkte jag alltså in på stan med pojkvän och fader och köpte tv. Den är finfin och blev uppsatt med nytt hemmabiosystem idag, yeey, äntligen ska jag få se vad det står i matcherna!

Gick och la mig i den hyffsade tid det går att lägga sig på en sofie-dans-onsdag. Vaknar vid 2-3 tiden av en inranglande syster. Det slog och bankade i hela huset ett tag, jag började skratta men orkade inte resa mig och gå ut och kolla in min fulla syster (vilket jag ångrar att jag inte gjorde). Hade också fruktansvärt irreternde dröm som slutade med att jag föll hundra meter ner mot hovet och tänker "Man kan inte dö i en dröm!" och vaknar. Kommer på att det bara är 10 skoldagar kvar och mår genast lite bättre.

Kliver upp, får på mig lite kläder, ny STOR kofta. Ska gå in på min och systers gemensamma toalett och sminka mig. Då är sophinken borta, en handduk på golvet och hennes kappa i handfatet, my god! Förstår ni att jag ångrar att jag inte gick upp och kollade in min miss perfect sister när hon kom hem sån på en onsdag kväll. Kommer aldrig förlåta mig själv för detta ;)

I skolan skulle jag föra över dansbilder och filmer till ett USB, självklart ska USBhålet sitta helt åt helvete och jag ska behöva hoppa upp två meter i luften och sedan landa på Amandas ryggstöd, AJ säger jag. AJAJ säger jag när jag ska försöka sätta mig på toaletten när jag och mamma är på teater. PAIN. Vi åkte in tidigare och satte oss och fikade jag och min kära mammut, sedan blev det Orfeus. Superduper, skulle kunna se den igen om den inte kostat så mycket. Verkligen målande och skitcool, även rolig. Go and see it - and sheck out my workplace..

Imorgon är det efterlängtat naturkunskaps prov (....not!). Kan man alla sidorna i en av böckerna får man G, känns verkligen som om man kommer lyckas med bättre (...not!) Haha, nu ska jag sluta pladdra och i alla fall ge alla nerver och signalsubstanser ett försök.


Jag med stor ny kofta och fyllekappa i handfat.
Jag har en liten hälsning till min syster
- Go girl!

Dolce&Gabbana light blue.

ONSDAG. Dansen på morgonen var ganska dålig när det var så genomskinligt att hon bara tagit sin vanliga dans och inte alls anpassat den.

Fick två mysiga kommentarer idag. Först tyckte Ida och några fler att min lay out var skit snygg och frågade hur jag hade gjort allt. Jag rekommenderar bara att anställa Jesper ;).

En minut senare så säger Kasper:
- Jag måste få det här sagt nu annars kommer jag aldrig fråga.
- Öh, va, haha.
- Vad har du för parfym?
- Öh, va, haha.
- Asså du luktade jätte gott.
Självklart blev jag jätte glad, tack Kappeman.

Nu är det EAtid och det betyder matte med Matilda.

Blir nog inget mer bloggande för dagen då jag slutar vid halv fem och sedan ska kolla ny tv med pappa och jesper. Sedan är det dans och kommer hem vid kvart i tio och ska duschas med mera, så gott natt.


friends.

Pheobe: I once stabbed a policeman.
friends: Ooh :O!
Pheobe: He stabbed me first!!

5 - 6 - 7 - 8 !

TISDAG. Dansadansa. Det är vad jag och klassen har gjort mestadells idag :)
Kommer bilder och klipp om vi är teckniska nog.

Missade bussen hem så satte mig i biblioteket och kolla guinessrekordbok, läskigt vad en del är långa, tjocka, snabba och fula. Fick samtal om mer jobb under jullovet - 29, 30 december och 2 januari. Sedan helger i januari. Men i april ska jag ha ledigt, eftersom då nalkas det utgångar ;).

I lördags hade inte jag ätit snabbmat på två veckor, det var dumt att jag bröt det sen på kvällen, för det satte igång sånt där snabbmatsug så jag köpte hem sån där Billys pizza, fy mig!

Jesper fick hem sin egna nya Baby igår med, ny dator i pianolack, inte sett den än, men den ska visst vara fantastisk ;). Vi ska även få tillbaka våran nya dator snart, skönt att slippa den gamle som flippar som man vill.

Nu sitter jag och kollar på glamour med mammas dator. Så jag ska äntligen ta och kolla igenom en massa kändisbloggar, har tänkt göra det ett tag men inte haft tid. Men nu gör jag det, fastän att jag borde sätta mig och kolla på naturprovet..


häst.                                                          inköp: Liten tomte till mamma och pappa
                                                                    för deras liknande hade gått sönder.
                                                                    Stor tomte till mig själv, mitt första egna
                                                                    julpynt.
                                                                    Kofta i grönt från Only.

Välkommen till en lätt stavad blogg

MÅNDAG. Jag har precis gjort klar dansen och sitter och lyssnar på Melissa Horns långa nätter, underbar. Ska uppdatera den gamla bloggen en sista gång innan denna är den aktuella bloggen. Jag ligger helt i schema med alla läxor och är lite mindre stressad än vad jag brukar vara.

Satt och försökte leta upp de låtar jag behöver till idrotten imorgon. Det var väldigt svårt att hitta med rätt tempo och jag satte inte ihop någon dans förrens nu ikväll vid fem tiden, så hade inte så mycket att gå på. Men nu har jag gått igenom hela den en och en halv timme långa dans lektionen jag ska hålla imorgon och duschat, jag känner hur träningsvärken smyger sig på mig, gillar inte känslan!

I fredags kom min Baby med posten! Var precis så blank och vacker som jag föreställt mig. Tonerna smekte sig fram och filmerna överträffade mina fantasier. Jag pratar om min nya mp4. Den som ska göra så att jag orkar lyssna på musik igen, så att jag och matilda kan sitta och kolla på DH avsnitt på tråkiga seminarium i aulan, att jag kommer kunna kolla ifatt alla gossip girl avsnitten som gått på tv och ta kort om kameran är glömd hemma. Just nu är jag väldigt lycklig, hennes namn är Baby <3

förra veckan fick vi internationellare helt plötsligt 220 kronor av skolan. Gissa om jag blev lycklig, jag som hade ställt in mig på att ha noll kronor i plånboken tills nästa vecka. Tyvär hade caféteria äntligen köpt in mina älsklings klubbor. Såna med jordgubb och vanilj. Så då gick pengarna åt fort. Eller tio kronor iallafall, vilket är väldigt mycket pengar att lägga på godis för mig nu mer.


My little Baby girl

RSS 2.0