Clara och Ragnabo

LÖRDAG. Jätte trevlig kväll hemma hos Clara igårkväll, bästa hosten på länge måste jag säga! Tyvär var jag tvungen att lämna tillställningen alldeles för tidigt för att mitt hem ligger mycket längre bort än alla andras..



Nu sitter jag hemma hos Sollan och Kjelle. Har kollat in min mamma och pappas hemsida precis, dom är duktiga små arbetsmyror på det som ska bli deras hem om något år. Jesper är ute och hjälper Kjelle med små-fixar-grejer och jag sitter och luktar på Sollans matos, mums!

Mamma snodde gårdagens håruppsättning, grr.

kläderna styr humöret

FREDAG. På bussen hem fick jag inte en blund, jag som annars alltid slocknar på bussen till och från skolan. Det var den läskiga killen med tjejröst, Tullen killarna som satt och skrek en massa saker som dom trodde att dom visste något om. Visst ni förresten att alla tjejer föds till hästtjejer? Precis när mina öron vant sig vid skitsnacket så är det dags för Waldrofbarnen, såna där barn som bara har ett enda högt tonläge och liksom inte uttrycker någro ord utan bara stavelser. Tur att solan smekte mina kinder genom rutan iallafall, annars hade jag nog ställt mig i mittgången och bara glott på alla tills dom holl såo keäften.

Bara hemma för ett litet klädombye sedan blir det Jesper en snabbis för att senare spendera kvällen med tjejerna i klassen hemma hos Clara.

Skolan. Hjärtan tröjan, bagiejeans, oversizad klocka.

Claras kalas. Instoppad tshirt i tajta jeans, Hängande öron.

Hår. Bulle mitt på huvudet, fiskbensfläta på sidan.

Alyson Hannigan

FREDAG. Jag har fastnat för How I met your mother tjejen. Hon är avslappnat vacker och har alltid skit bra roller, som American Pie bandcamp :)


Staggrevy

TORSDAG. Idag har det varit stressigt och lite fullt upp med mysiga och känslosamma samtal. Nu står jag i våran älskade korridor här på internationella och väntar på Arvy (Arvid) som jag ska gå och kolla på revyn tillsammans med. En minut innan min buss gick kom jag på att jag lovat Anita i två dagar nu att skicka min landpresentation till henne så att hon skulle hinna sätta ihop den lite snyggt tills inlämning imorgon, damn. Visst hon är jävligt duktig, men klarar hon det verkligen om hon får det inatt eller imorgon bitti?

Updt. Nu är den iväg skickad! Phu, där lättades stressen. Revyn var bra men Stian och Oline var galet bäst! Även detta år fick Internationellare mycket creds och Walster mycket skit - det är väl så Staggrevyn ska vara. Tullarna nämndes en gång, om sin frånvaro, haha!

hej. tjej. grej.

ONSDAG. Mina armar och rygg dunkar som en huvudvärk. Är jag på väg att dö? Känner mig som en avslagen cola. Tre dagar tillbaka till skolan och man är slut igen. Ser ni hur konstiga meningar jag har? Jag ser dom. Dom irriterar mig ;).

Updt. Jag mår inte alls så dåligt. Jag har precis dansat igenom en hel skiva med Whitney Huston för att gå in ett par nya klackisar.
Tack Whitney

You talked the talk but you didnt walk the walk

ONSDAG. Dagarna går fort poängterade precis min trogna vän matuldagulla sen gick åter iväg för att arbeta på EAtiden. Hon kom mest för att säga att hon behövde gå. Lika dant med Sophia, satte sig och läste min veckorevyn i några minuter sen var även hon upptagen kvinna. Jag däremot har ingentingen att göra, speciellt eftersom jag inte hittar de enda uppgifter som skulle kunna få mig att ha något att göra på en EAtid, men det måste ändå bli gjort tills imorgon, damn.

Kanska ska man gå på revyn imorgon kväll, kanske ska man titta in på Claras kalas på fredag, inget jag vet ännu. Jag vet att jag har fruktansvärd träningsvärk sedan igår och att mina armar nog blivit en millimeter större i omkrets än vad dom var igår morse. På tal om idrott som långsökt tar en över till FNrollspelet så blir det jobbigt nästa tisdag när man ska bära med sig tre outfits och en utav dom ska hållas skrynkelfri..

Den rätte

TISDAG. Rosing är på tapeten och det känns både lite bra och mycket dåligt - men det är hennes liv. Jag vet att jag har den rätte iallafall!

Ingen bra dag för att ha bråttom

TISDAG. Hej och godmorgon snorhala Sverige. Kanske är det bara jag, som har sovmorgon varanannandag och haft lov, som märkte att det äntligen blivit lite ljust ute när man tar bussen till skolan. Det kanske har varit så ett tag, vad vet jag, men jag tycker om det :) Tycker inte lika mycket om att släpa runt på åtta kilo gympa, kläder-för-imorgon och vinterkängor på fruktansvärt hal mark.

Höll på att drutta dit ordentligt och inte ens åt väskhållet, utan på bar mark, men jag knivade mig ut även denna katastrof. Såg däremot en stressad mamma bli ännu mer förbannad när hon helt plötsligt satt där på marken med två gråtande barn.. Gud vad har vi gjort dig? Idag skickar du ditt hat med is och samtidigt din kärlek med solen - dubbla budskap? Hatar sånt, du får köra rakt på med mig, fattar inte annars. (Ja My, det är gud som fixar allt sånt här med väder)

Nu har jag tagit mig en välförtjänt långsam runda på stan helt själv och köpt ett par kalasstrumpor, tack mig själv. Mina armar värker efter att stått och hållt dom uppåt i en och halv timme på idrotten, så får hoppas på att det inte blir några ansträngande stekplåtslyft på matlagningen.

PS. Jag såg precis Anneli - hon i klassen ni vet.

TV önskningar

MÅNDAG. Jag kan inte ta det här längre. Varför ska man förstöra något som är perfekt? Varför kan inte någonting bara få vara orört och underbart? Nee, det är väl för mycket begärt! Nicollette Sheridan hoppar av Desperate Housewives, hur långt har världens sjunkt? Edie Britt ska visst gå och dö på något outgrundligt vis och lämna oss alla utan den häftigaste kärringen på gatan. Eller, hur mystiskt kan det bli egentligen? Hennes psykiskt störda man dödar väl henne när han har en familje flashback.. Åh, just nu önskar jag att DH var på riktigt så man kunde förvarna henne.

Dessutom önskar jag att jag var runt fyrtifem och var inredningsdesigner tillsammans med min älskade och hade två gnabbiga hundvalpar som hette Percy och Pooter. Jag skulle vart Simon och Pooter skulle helt klart vara min hund. Jag skulle alltid ha rätt och allt jag tog vid blev skit snyggt. Japp, jag har precis skickat iväg ett fint litet inlägg till herrarna och nu ska jag vänta på ett svar i flera dar!


sexigaste fyrtiotre åriga             Den lyckliga familjen. Simon , Thomas, Pooter
kvinnan i ett par klackar.            och Percy. Lite tråkig bakgrund kanske?
Och inredningen är inte
fy skam den heller.

Oscarsgalan

MÅNDAG. Någon mer än Annagalenpanna som var uppe hela natten och kollade på Oscarsgalan? Om inte så kan du här klicka din in och kolla vad som bars på röda mattan Oscar2009

Lunchning med Mysan efter kort dag i skolan känns väldigt bra. Fastän att jag höll på att glömma min nya matfilosofi - Inte äta mer än en handflata. Jag löste den kniviga och gaffliga katasrofen och sedan blev klockan mycket och jag hann inte springa ut på stan innan hemfärden. Sånt är livet i en glasskål jag vill duscha.

Nu börjas det..

MÅNDAG. Trodde jag hade blivit galen imorse när jag fick ett sms en nanosekund innan väckarklockan ringde, fattade inte att jag faktiskt skulle upp, det kändes så avlägset på något vis. Som tur är så har jag sovmorgon till halv tio bussen så här på första dagen - hallelulja!

Från och med idag och fram tills någon dag innan min födelsedag ska det vara skärpning på mig. Kilon ska försvinna, stressacne behandlas och naglar bli fina - detta är alltså saker jag måste åstadkomma själv innan min födelsedag. Ni ska bara veta vad jag ska skämma bort mig med köpta tjänster också innan jag går in i myndigheten ;).

Ett äpple till frukost

updt. Jag har orkat släta ut sladden till min plattång som legat hoprullad i ett halvår. Det tog ungefär fem minuter..

higher city

SÖNDAG. Jag kan knappt tugga mina hals-ont-tuggummin pga den härliga ansiktmasken jag har på mig. Den är från Exuviance och luktar jätte gott och är inte alls så där läskig, bara stel nu i tre minuter till. Jag har inte riktigt vågat mig på ett ansiktuttryck ännu, vilket är väldigt konstigt eftersom jag sitter och kollar på The Hill. Dags att skrubba fejset!

egen hejaklack?

SÖNDAG. alla läxor är gjorda i den mån det går och jag är hungrig. Med en djungelvrålspåse kommer man inte långt här i världen. speciellt inte när ens hälsa ska börjas tas omhand imorgon. UH, vet inte om jag kommer klara det den här gången heller, men nu har jag iallafall en månad på mig att gå ner 2-3 kilo och få bort stressacne. Go me!

dumdumdumdum

SÖNDAG. Här sitter jag med lagom käftiga Emelie och försöker få henne att förstå någonting själv, men det funkar inte. Jag kallar henne dumdum och hon hotar med att slänga ner fåglarnas fröbollar på marken - moget gumman ;D.

Nedå, hon är söt, hon har fått på sig alla mina och saras gamla smycken och frågade precis vad jag har för prickar på mig.. och sjunger julsånger.. Vad ska man göra av henne?

Dags att köra lite lejonkungen kanske. Matilda jag vet att du blev avundsjuk nu. Ursäkta damen, men res på er!!


Middagen är serverad

LÖRDAG. Ja den var serverad hemma hos herr Persson Magnus. Den var lite stel men efterrätten var lysande, semla såklart. Får väl bli en till på tisdag men sen klarar man nog inga fler på ett bra tag. Australia är på nertankning och jag har huvudvärk till max, känns som om det kommer bli en skön lördagskväll i Johanssons resident. Dags för mamma att massera mitt bultande huvud!

Natten var lång

FREDAG. Och det innebär att jag låg vaken själv mellan halv tre och tjugo över fem och stirrade in i det becksvarta mörkret och planerade ut mitt framtida hus och jag är nu klar för att börja skissa på drömmen tack vare sömnproblem. Först gick det inte att somna för att vi klippt i oss fyra burn (energidryck) mellan klockan sex och halv två. När jag sedan började att bli trött hade min hals börjat straffa mig. Låg och vred och vände mig, försökte andas fuktig luft och knarkade halstabletter tills jag inte kunde andas genom min täppta näsa längre.

Mamma befarar det värsta.. halsfluss! jag vet inte om det är rätt diagnos, däremot vet jag att att det inte går att svälja, näsan rinner och febern ökar. Råga på allt så har jag glömt min älskade kamera hos jesper.. Kanske hade varit bättre att vara döende, eller bara lite halvt kanske ;), Wooliiboolii mannen kommer till bion den tjugofemte mars, det tycker vi om. Plus att matilda precis påminde mig om att det är en månad och en vecka kvar till dagen :)

handla klandra

TORSDAG. pengar ryker allt som oftast och hultanbiljetten är inte ens betald


Jespers - tre tröjor, jacka, skärp.


Sofies - träningsbyxor, leggings, klänning, foundation,
nagellack, pennor.

stan är avklarad för denna vecka

TORSDAG. Mina trampdynor är söndertrampade efter kalmars kullersten i klackisar. Vi var överallt och ingenstans. Vad som inhandlades kommer upp imorgon.



Jag tömde jespers garderob och tradera kommer bli väldigt glada över att få oss som säljare då ungefär sex tjocktröjor, åtta tshirts och fyra par byxor kommer läggas ut till säljning i det närmaste. bättre att få en slant för det än att lämna bort bra kläder gratis. Allt som behövs till jespers garderob nu är lite fler jeans, sen är den komplett.
                                                                       Smell ya later alligator                      

Stan dag

TORSDAG. Jesper är redan vaken efter en natt ute på krogen - imponerad! Det betyder att jag får skynda på lite att fixa till mig så att vi kan ta långrundan på stan idag. För det är shopping inplanerat! Inga pengar äger jag, men jesper gav mig ingen alla hjärtansdag present, så det är payback time ;P

Gjutjärns bekymmer

ONSDAG.Jag har stått och gjort crepes sedan klockan fyra idag. Trodde det skulle gå snabbt, tog två timmar. När det var dags att äta var jag så mätt att bara en crepes gick ner och ingen efterrätt - Och allt var gjutjärnets fel!

Vi är tekniska genier här uppe, eller jesper fixar allting och jag pekar på nya design för bloggen som jag vill ha i vår. Pappa sitter där nere halvinvalid. Kan knappt gå men mammam var tvungen att lura honom att ringa till doktorn och nu kommer han att få vara stillasittandes tills efter helgen. Jesper är stressad, det är utgång ikväll och han verkar inte komma härifrån, men denna gången är det inte mitt fel alls. Min näsa rinner..


hundra kronor någon?

ONSDAG. Det kan inte vara bra att först kliva upp och sen gå och lägga sig kort efter igen. För nu är jag tusen gånger tröttare än vad jag var första gången jag var uppe. Jesper åkte och hämtade EG hem från Thailandet vid halv nio. Då sov jag och sen sov jag till kvart över elva. Blääää. Ekonomin till Hultanresan går så där. Har en hundring för lite för biljetten, men det är ju inget större problem, problemet är att vi ska få alla samlade till att betala tillsammans så att vi har biljetterna hemma innan Mars.

Idag har jag lovat att stå för maten, det blir crepes - som jag har lärt mig på mat för vardag och fest (välj det!). Efter det hoppas jag på en liten kvällsrunda på stan med Mysan, om hon bara svarar..

smickra mera!

TISDAG. Vi måste lära oss att uppskatta folk mer! Vi måste förstå oss på människor och skaffa oss en egen uppfattning om dom. Tycker vi något så ska vi säga det till människan. Jag hade tillexempel femtio här inne igår, men inte en enda kommentar. Alla har alltid någon åsikt om något någongång. Istället för att ni sitter och pratar om det efterråt eller går och irriterar er i någon timme så kan ni ju bara skriva ut det här, jag tar all kritik - bra som dålig.

Lillsofie var precis här och klippte/färgade håret och jag fick höra något som gjorde mig jävligt arg, ledsen, besviken och lite äcklad. Hur ett gäng bara stängde av en utav "medlemarna" för att någon utav dom andra hade lyckats få över fler på hennes sida. Sen sa dom tack och hej till denne och därmed fick det ställas in en resa. Jävligt dålig stil när de i gänget som fortfarande tycker om den utstötte inte ens vågar vara med henne utav rädsla att också bli utkickad. Jag blir äcklad, ni tror att ni är det bästa gänget - tänk igen!

Lillsofie blev jätte fin och jag hade bara lust och sätta mig och få min egna lugg avklippt. En varm macka och Lilo&Stich senare och vi var super nöjda med dagen :) Duschen kallar och sedan blir det premiär för MammaMia i mina ögon.

Var inte vi ett informations samhälle?

MÅNDAG. Amerikaner, vad hade vi varit utan amerikanerna? Inte så jävla rädda kanske? För vem har inte tänkt tanken att ifall USA skulle vilja invadera oss så skulle vi antagligen vara döda innan ens FN hunnit få en enda notis om att något är på g i våra nordliga breddgrader. Vi har alltid kunnat lugna oss med att vi är landetlagom och vem skulle kunna ha något emot de vackraste kvinnorna i hela världen.. En sekt i Amerika hatar oss som pesten, alla svenskar ska enligt dom brinna i helvetets eldar. Vi är ett god-forsakend country. Efter våra protester emot Åke Gren som sa att homosexuallitet var en cancersvullst på samhälletskropp så är vi nu dömda. Våran kung Goofy (långben) och hans familj är så gayvänliga enligt denna sekt att dom vill att vi ska avskaffa vår monarki.

Det är våran syn på homosexuella som gjorde att så fruktansvärt många (procentuellt) svenskar dog i tsunamin i Thailand och även därför Estonia förliste. Det står även viktiga saker så som att Alexander Bard ska ha spenderat några år som manlig prostituerad. Men vad har en amerikansk sekt med oss att göra, det är inte så att vi tvingar på våran gayvänlighet på andra länder eller att det är det ända vårat land står för. Obama fixa till det här nu, hur svårt ska det vara all få folk att fatta, vi hade upplysningstiden här på 1700 talet, kanske dags att ni skaffar en nu. Amerika är alltid så jäkla långt bakom flötet och ända så är dom det mäktigaste landet i världen - det känns ju säkert!

http://www.godhatessweden.com/sweden/filthymanneroflife.html



       
Oskyldiga barn får lära sig att                        mannen bakom sekten
homosexualitet är det värsta                          Fred Phelps bär plakat
en människa någonsin kan göra/bli.            Fags die. God laughs.

Tack Clara.

fräscha upp sig

MÅNDAG. Det absolut bästa sättet att fräscha upp sig på måste vara att få sova ut, få bort den blå nyanser under ögonen och känna sig kvick i hjärnan. Sedan kan man tvätta av ansiktet och smörja in det med något lukta-gotte som återfuktar utan att vara kletigt. Man kan sätta sig framför teven i en timme och bara fixa alla tjugo naglar samtidigt som man lär sig något om americas rättsystem (vilket är sjukt). En och annan köttbulle kan sedan få slinka ner innan man till slut orkar lägga dom på en macka. Det går bra att rädda en liten stackars katt som går och stryker sig längs huset med en hand kattmat för att sedan sätta fötterna i tofflorna från coolstuff.com (värmetofflor) för att återgå till jäsandet framför dator och teve.

Ja, det går jätte bra att göra allt det här, och det är också allt jag har gjort. Men undrar nu vart Sophiabarnet är?

Kissen har blivit snäll

SÖNDAG. Katten utan namn heter Lillkissen, han är inte liten alls. Efter att jag en gång stirrat in i hans ögon har han för evigt varit livrädd för mig - tills igår kväll. Han låg vid min sida i säkert två timmar och bara mös med mig och jag fick klia honom i tassana och han var för en gångs skull relaxed. På tal om ingenting Mjaau.


jag fryser och är lite små sur. ont i huvudet och känner mig inte bekväm. lägga mig i soffan och sura i några timmar. tack!

gåshud

SÖNDAG. För ungefär tjugo minuter sedan så skickade en viss Dechlan Mcgarrity en vänförfrågan på facebook. Människan är ifrån america och är född 1971 - alltså tjugo år äldre än mig. Han sökte en annan Sofie, men tyckte om mig bätte skrev han. Spelat ishockey för malmö och i norge.

Hans första mening skriven till mig var ooh la la .. i love och hey baby. här creepade jag ut lite. Efter jag förklarat min ålder och status skiver han whatever och någon konstig kod av något slag. här creepar jag ut totalt. Och nu försöker jag ignorera det och kolla på reprisen av värstabilföraren för att lugna mina nerver.

jamåhanleva..

LÖRDAG. Firandet av Alexander (och rasmus) är över och jag har fått galen huvudvärk. Nu blir det väl bara att titta på vår serie och ta det lugnt hela kvällen. Men vem vet?


Minns ni vart vi ville landa?

LÖRDAG. Världens sötaste Malin la precis upp en minnesladdad bild på bdb. Många tankar hann rinna igenom mitt huvud på en hundradelssekund. Men mest skrek bara mitt inre att jag ville tillbaka. Ha dessa galna och trevliga människor runt mig igen och bara trivas så där som vi brukade. Saknar er, bara så att ni vet ljungbyholmsflickor :')


Sofie, Matilda, Malin, Sofia, Amanda, Ida och Johanna bakom kamera.

Sommar 2007 i ett blåsigt kolboda

Life saver - Lars Winnerbäck

LÖRDAG. Gårdagen var jätte mysig, fem personer trängandes runt ett monopol bord med musik i bakgrunden, en perfekt start på lovet.

Sitter och fryser lite här hemma hos jesper - som vanligt. Rummet är ju topnotch efter hög volym med Lasse igår så det finns ju inte mycket att spendera tid på där. Ska skriva om jesper CV och se om han tycker det blir bra, sedan måste jag väl fixa en alla <3-dag present till gubben med innan vi åker hem till kusinerna som fyller år.

nio dagar av förströelse och jag börjar den med Lasse och tända ljus framför datorn.

Kan ni vinka? Så duttiga!

FREDAG. Det är det vi hör  på teven här hemma just nu när vi kollar på filmerna ifrån Sälenresan, väldigt vackra med nakna magar och fyllor. Senare blir det spel och trevligheter med Jesper, matilda, tukk och challe. I LIKE!

I'm fallin' in love with your favorite song

TORSDAG. Jag var genomblöt, älskling satte mig i soffan och stoppade mina fötter i ett varmt fotbad, det gjorde så ontskönt när det varma vattnet kom emot mina tio gradiga fötter. Sedan gick han upp och lagade min älsklingsrätt - Rösti, kycklingklubbor och bearnaisesås. Vi satt mysandes framför teven och kollade på en gammal serie vi har börjat följa igen, jag kan bara säga att jag aldrig ville åka hem!

Hem kom jag i vilket fall som helst, för att kunna göra läxor och för att gå och lägga mig i tid. Imorgon är den sista dagen, sista dagen av mitt liv, dagen som tar slut vid halv två och sedan inte börjar förrens kvart i tio den tjugotredje februari.

Idag lämnade Verônica oss för varmare breddgrader, hastigt och lustigt utan att säga hejdå till sp07c åkte hon hem till ett sommarklimat i Brasilien, jag kan inte klandra henne.

Updt. 22.35.
Resolution inskickad, duktig hund. Nu är det bara att läsa in säkerhetsföreskifterna tills imorgon bitti, sedan kommer jag inte använda de grå särskilt flitigt.

Pisst!

TORSDAG. Jag har två privata poolområden i mina boots och jag blev på fruktansvärt dåligt humör när jag dessutom var tvungen att gå till spanskan bara för att få mitt IG i slutbetyg. Nu ska jag ner till cafeterian och sluka mina bekymmer i något halvonyttigt! Bantningen får vänta tills jag är torr om fötterna!

Hej mitt vinterland

TORSDAG. Hatar snö och kyla, aldrig någonsin tyckt om det och skulle aldrig frivilligt åka till något fjäll någonstanns. Och nu när snön har letat upp mig så har jag ingenstanns att gömma mig. Någon mer som är på att flytta julafton?

Inatt tog jag det hemska beslutet att ta ut en av mina piercingar, och det var inte alls hemskt, den bara satt där utan att jag hade satt något större värde i den på väldigt länge. Tack för dom åren hålet, men nu är det dags att du lämnar min kropp.

Världens lyckligaste kvinna - det är jag. För jag har sovmorgon till klockan tolv, yey. Men lite missnöjd får man väl ändå bli när en turist telefonlinje inte öppnar förrens halv ett och stänger halv fem, vill dom inte att någon ska ringa eller?

Var precis inne på Carolina gynnings blogg, vilket var någon vecka sedan jag senast var och det verkar som om hon far hem ifrån Tokyoland idag. För övrigt måste jag säga Carolina nog är den mest befriade människa jag hört talas om, tänk att få vara sån. Säga vad man tycker helt in public, galet.

Touch är insmord och nu spenderar jag resten av sovmorgonen i solariumet och fixar fräknar.

45 dagar

ONSDAG. fyrtifem dagar, det är en väldigt lång tid, men inte om man har väntat i (vad nu tre år blir i dagar), för att få fylla arton år. Tills dess vill jag ha närmat mig min ideal vikt ytterligare. Så idag har jag frosatt lite för att nu i ungefär 40 dagar fasta. Jag vet att jag har ett väldigt konstigt sätt att banta på, men hey (igen) det funkar för mig.

Mamma var precis här uppe och lämnade några små söta piller som ska hjälpa mig mot min stressacne, dom var goda så att sutta på fem sådana tre dagar i veckan ska inte bli något större problem.

Börjar bantningen ikväll (eller inatt om man ska säga så eftersom dansen är så sent) med att ska av mig allt till ragga och cool kidz.


Opposite

ONSDAG. Hey, tråkigt väder ute och jag tror det var fler än jag som kämpade med dom små klackarna över våran kullerstens stad, men efter kolasås på Mcdonalds och redbull på bussen hem med ett MVG i bagaget är flickan glad.

Det är bevisat, när jag är i vissa sinneslag - nästan alla. Börjar jag städa eller något liknande. Huset var tomt när jag kom hem och jag satte genast super glad igång en skiva och vek två tummlade omgångar och satte igång en tvätt till. Jag går fram som en duracelkanin här hemma med pirutter och slår i alla kroppsdelar som jag inte redan slagit av i skolan.

På bussen satt jag och tänkte lite och kom att tänka på ordet opposite vilket var ett av mina namn på den asbraiga communityn Lunarstorm och det förde ju mig oavsmakligen till den tiden då jag hette Puzzy_91. Ja, så hette jag, men jag var liten och oförstående och fattade inte alls att det var något sexuellt laddat ord. Men efter otaliga webbcam företeelser med PappaPer_43 och Wienersnittzel23cm och en liten hint ifrån en lite äldre granne så förstod jag. Hadde namnet väldigt länge, så jag måste ha varit riktigt trögfattad. Dom med för den delen då jag inte hade något webbcam, konstigt hur män kan sitta och bli upphetsade av ett namn och ett vanligt foto på en elva åring..

Dags att fixa BUSen!

The Beatles, who have not heard the Beatles?

ONSDAG. Så börjar mitt tal jag ska ha efter våran tre timmar långa håltimme, har även hunnit med att ha femtio minuters seminaruim på våran söta Robinson Crusoe - detta blir en dag jag kommer ha fått saker gjorda!

Kan inte bestämma mig för ifall jag ska ta världens snabbaste soppa tillsammans med matilda eller om jag ska ta en smaskig lunch med älskling tills talet verkligen är. Svårt beslut. Kommer nog sluta med att jag gör bådeoch för att inte göra någon ledsen :)

Mina skor har fortfarande inte kommit till kalmar stad, det gör mig förbannad, men även mer manad till att börja plugga till psyklog. För vilket universitet jag än väljer, så kommer jag till en storstad. Frågan är vilken.. Malmö, Göteborg eller Stockholm?

Tragiskt så hemskt det vart med köttbullar till

TISDAG. Morgon började med väckning av syster för att snabbt mumla jamåhonleva och skicka in presenterna, hon blev glad! Nu är folk här och firar henne och det blir lika god efterrät som i lördags, och bara det gör att jag längtar tills att alla slutar prata och käkar nu så att den kommer fram.

Att lärarna läser bloggar hör vi mer och mer om och Fannie har reflekterat det bra och jag har nog inget mer att tilläga. Vet att bloggen är offentlig men trodde nog ändå aldrig att det skulle bli så här, trodde dom ville ha en så professionell relation till oss som möjligt. Men ni är välkommna om ni har hittat hit.

Jag har gjort alldeles egna köttbullar, rullat och allt, det är galet, trodde nästan bara att det fanns att köpa köttbullar och inte några ingredienser till det nu mer. Dessutom brunsås! Vem trodde att det gick att göra sås från scratch?

Efterrätten kallar och jag öppnar stolt hela magsäcken för att få i mig allt!

Syster 20 år idag

makarotti

MÅNDAG. Nu tvingar mamma mig att koka makaroner, blir så trött på henne ibland. Men anatra att det är bäst att jag gör det innan pappa kommer hem, för pappa är en sådan som är trevlig efter hur mycket mat han har i magen..

Idag fyllde en gammal vän år, 18 år, och jag är grön av avund - grattis! Den ända som möjligtvis är mer kåt på att fylla arton än mig är nog Fannie, hon är lite wildcatcrazy.

Duscha och läsa Robinson tills ögonen går i kors, men först upp i dagens utmaningar är makaronerna..

Fredag?

MÅNDAG. Hur ledsen blir man inte när man vaknar och tror att det är fredag och det visar sig att det är måndag? När man sedan kommer till skolan alldeles för tidigt, springer runt på stan som en galning, känner sig lite lodig och sen missar bussen - då är det nära depdrision..

Fialottabombom

SÖNDAG. Skriks det nerifrån. nu är det våfflor. nu är det 130 sidor kvar i boken. nu är det svårt att se efter fem timmar med glasisar. sen är det gossip.

Robinson, min fagre Robinson..

SÖNDAG. hur roligt är det att läsa 350 sidor på gamel svenska? en av fem toasters, jätte kul. Söndagar är mina läxdagar, men inte alls lika enkelt när jag inte har något godis, vet inte riktigt hur jag ska lösa detta.. Ska också informera er om hur jobbigt det är att vänja sig med att inte kliva upp och jobba när man har gjort det varje helg i fyra månader i sträck. I lördagsmorse mådde jag asdåligt och trodde att jag skulle bli av med jobbet ifall jag inte åkte in, tills jag verkligen fattade att jag inte har något jobb nu på ett tag. Klagandet tar inte slut..


När dom här kommer till stan är dom MINA - Dont touch theme!

Sara 20 år

LÖRDAG. Nu har alla småkusiner åkt och det börjar infinna sig en härlig stämmning här hemma. Syster är gammal som gatan - 20 år. Men hon får inte mina och jespers presenter förrens sin riktiga födelsedag, tråkigt om hon ska få alla saker innan hennes riktiga dag ju.. Jesper har hittat världens bästa bil, nu håller jag alla mina tummar och hoppas att han får sin tumme ur.. ja ni vet vad, och köper den, för den är allt.


                              M  I  N  A         Ä  L  S  K  L  I  N  G  A  R                           

Aha good

FREDAG. Kvällen spenderades med paret M och det var trevligt med lite teve tittande, vitlöksbröd och en massa skitsnack. Blev att åka hem ganska tidigt då jesper skulle upp och jobba dagen efter, men jag låg vaken halva natten och kollade på en ung Jane Austen för att fatta något om vårat svenska arbete.


Jag ser inte texten!

FREDAG. Ja, så blir det när man bor i ett litet rum älskling ;). Nu ska vi kolla på en gammal serie vi följde förr och sen ska vi ta kosan (inte kossan) hem till Mackan där paret väntar på oss med vitlöksbröd. Det ska bli en mysig och lullig afton <3

David after dentist

FREDAG. Någon mer än jag som har lust att gå till tandläkarn snart? ;P


Modevisning

TORSDAG. Hemkommen ifrån modevisning och det var mycket trevligt att bara åka in och sitta och glo på en massa fina kläder gå förbi en. Matilda satt mest bara och klagade över hur lite smink hon hade på sig och försökte lista ut vilka som var tillsammans med vilka. Ajje hade helt klart snyggaste outfiten, den satt som en smäck! Dansfröken och andra meddansare var självklart även dom fina i Kalmars vårmode. Och nej, jag är slut som artist och ska inte till corehouse inatt, vill hitta på något imorgon istället efter en välförtjänt sovmorgon!


el besito

TORSDAG. Dagen som är så himla mycket längre än alla andra dagar även om timmarna är färre. Jag och Arvid hade lyckad intervju på svenskan med vandaliseringar och proppar, och för att inte göra dagen värre än den redan är så gick vi till Victoria och skämde bort oss totalt och delade på en pizza.

Mitt engelska tal blev inställt två minuter innan lektionen började - av läraren! Hon blev visst sjuk.. Jobbigt för alla oss som hade förberett oss som satan för att nu hinna glömma bort det tills nästa vecka.
Jag har yoggi dream!
och den förtjänar en liten puss.


Updt. Nu måste här skyndas, in på modevisning alldeles strax!

Emma pemma fågelskrämma

ONSDAG. Jesper hämtade upp mig ifrån skolan och jag sprang för att köpa dessa skor (som skulle kosta biljett budgeten) men det var inte dom! Lillsofie, vi måste nog göra klarare beskrivningar nästa gång :/. Det förstörde halva min dag, kunde inte sluta tänka på mina drömmars skor. Men dom kommer, dom är i england just nu tror jag, I hold on to my dreams - about the fabulous shoes.

Vi for till Nybro och kollade på en bil till Jesper, men det blir nog inte den, var inte så fin färg på den.. och något annat. Raka vägen hem till Familjen Toffe där emma fyllde 2 år, så roligt att se när så där små öppnar paket :). Tårta och skrik hann jag med innan dansen. Min hjärna bara mollade runt, men kroppen mådde bra och då var det extra skoj att vi körde en massa gung där man inte behövde tänka så mycket! Fick tvinga mamma att halvsovandes sitta och lyssna på mitt engelska tal tills vi båda gav upp och jag nästan somnade i duschen.

Imorse tog även EG guldfisk flyget till Thailand och ska ligga där nere och jäsa i två veckor. Vi undrar om han har sett blöjan som jesper packade ner i smyg i hans väska än ;D


tipptapptipptapptippetippetipptapp

ONSDAG. Någon mer än jag som klev upp och kollade på Kenza på The voice nyss? Hon har jätte mörk röst och mycket tjockare kinder än vad man kan tror, dessutom vågade hon inte skratta en ända gång, var alldeles för platt helt enkelt.

Mitt hus är alldeles mörkt och det ända som hörs är en teve i bakgrunden och ett litet surr ifrån micron som värmer min nyponsoppa. Imorse däremot var det någon idiot som försökte gröpa ur sin tallrik, fan vad det lät och det slutade aldrig, kändes det som..

Hade lovat mig själv att inte köpa någonting förrens Hultsfredsbiljetten var säkrad, men idag är en ones in a life time opportunity, så nu får det bära eller brista, mamma och pappa har ju pengar i vilket fall som helst om det skulle skita sig, dom står ju med husvagn och allt annat för resan, så varför inte biljetten? humm.

Royal television

TISDAG. Efter tre avsnitt av Gossip Girl, Satc och top model känner jag mig som en prinsessa. Önskar bara att låtsas-prinsessor slapp gå till skolan varje dag med :/.



Ätbart

TISDAG. Ända tills nu har jag bakat, målet med bakningen var att det skulle gå och äta, och det tror jag faktiskt att det gör - iallafall kolakakorna. Sockerkakan och muffinsarna är en annan femma, får jag väl se när vi nu någongång äter dom, om typ ett halvår.

Lillsofie kom med sina expertråd inom mat och bak. Lånade en massa kläder, smycken, skor och väska, så nu är hon redo för fest på fredag. Blir lite avundsjuk, vill också göra något, men än så länge orkar jag inte ;).

Känsligt ämne

TISDAG.Upp vid halv sju en studiedag känns fruktansvärt motigt ,men vad gör man inte för sina framtida studier - för mycket.. Två koppar te framför teven och jag är redo för att göra dagens första inlägg, vet att ni har blivit fans ;).

Åkte som sagt in på högskolemässan imorse, lite läskigt på Jenny men hittade Ida F som jag gick runt med där inne och sedan Clara att lyssna på psykologiföreläsaren med. Det var ungefär femton vettiga tjejer, åtta tjejer som måste trott att det var som omvårdnadsprogrammet eller något sådant oprofessionelt och tio super geeks killar. Känns lite så där att plugga i någon annan stad i fem år med den samlingen av människor, men det är min dröm.

Det jobbiga är: Vart ska man flytta? Göteborg, Lund, Uppsala? - bara dom jag ser som dugliga alternativ. De två sista är ju riktiga student städer vilket lockar något otroligt. Men just nu vill jag inte flytta någonstanns förrutom in till Kalmar med älskling. Tänk om jag måste lämna honom för studierna? Kommer han flytta med, finns det jobb för honom där? - känsliga frågor som gör att det knyter sig i magen på mig. Som tur är så är det ett helt år tills jag ska välja och vem vet vad som kan ha hänt tills dess?

Klar eller gjort fel?

MÅNDAG. Jag tror jag är klar med både resolutionen och Engelska realian nu, men jag är inte säker. Är rädd för att jag har missuppfattat något? Tänk vad pinsamt om jag skrivit realian helt fel och sen står där och ha muntligt inför hela klassen - nej tack.

Har ni sett hur Blondinbella och Kenza just nu håller på med olika arbeten från Sv C? Det är så skönt att kunna känna sig så duktig då vi redan har gjort den kursen. Känns som om vi slipper ett helt år, fast inte riktigt så det är, men sluta nu, det känns bra!

Lediga imorgon men självklart ska det vara supernyttigt seminarie på Jenny imorgon som man känner sig tvingad att gå på, så inget sova ut här inte.. Ska lyssna lite på Psykologin och Socionom grejen - sedan åker jag hem med tio bussen igen. Får hoppas att jag kan somna om efter det. NOT!

Updt. Så duktig är man när man märker att man har Google Earth på sitt skrivbord - och får höra att det är installerat där sen ett halvår tillbaka, oups! Lite halvkrasslig, lägger mig framför teven nu när alla läxor är gjorda.

Så skönt att ha honom tillbaka

MÅNDAG. Oturen fortsatte och jag missade bussen efter att faktiskt stått upp hela morgonen och skrivit resolution. Som tur är så är jesper hemma igen och han kom och hämtade upp mig. Tillsammans fixade vi pellets i alla dessa minusgrader innan vi åkte hem till mig för en underbar omelett.


Aldrig mer!

MÅNDAG. som Anna nyss stod och skrek av ånger, jag förstår henne.

Precis kommen till skolan och får höra att vi inte har några lektioner utan ska bara arbeta med fn och vi får inga datorer - yey. För man orkar ju verkligen stå upp i korridoren och skriva en halv resulotion om barnporr i Italien? Bussen går hem 11.35 och tiden går väldigt långsamt här. Mitt samtal med Herrloff blev visst inte heller av, för hon verkar inte vilja dyka upp.. Otursdag!

Framtids tankar

SÖNDAG. Igårkväll och idag har det funnits många tankar på bil, lägenhet och hund. Det får mig att se ljust på framtiden - slippa åka från den enes hem till den andres. Slippa lämna tillbaka Sollans bil någongång ibland och känna att man inte orkar städa ut den för att någonannan kommer att stöka ner den. Få en liten mysig hårboll att leka med och gå på mysiga promenader med. Jag längtar och hoppas att detta kan vara en liten verklighet efter sommarn.


Kärleken genom tiden, alltid lika roligt med dig.

Im a surviver

SÖNDAG. Jag överlevde den längsta veckan på evigheter. Veckan utan Jesper. Han är ett sådant lyckopaket så jag har bara lust att kyssa sönder honom och lyssna på alla hans dåliga skämt och kommentarer i timmar <3. Han kom hem tidigare än planerat igår natt och det var underbart - jobbigt, men underbart.

Dagen har spenderat nere hos 71 årig Kjelle W, lika trevligt som alltid och jag är proppmätt. På vägen hem diskuterade jag och jesper Hultsfredvistelsen och det ska jag nu börja kolla upp priserna på :)

Engelska talet är väl så gott som klart nu, lite för långt till och med, måste fixas. Resulotionen får jag ta och göra imorgon för jag vill ner och få massage av mamma snart.

RSS 2.0