Väktaren tog hand om mig

MÅNDAG. Förstår ni hur tidigt halv sex är? Det är mer än en timme tidigare än när man ska till skolan. Det finns inga tecken på mänskligt liv ute och knappt gatlamporna syns i det totala mörkret. Det biter i kinderna och på bussen glor det gamla industriarbetare surt på en.

Kommer till jobbet och larmet är på inne i banken. Hur bra är det liksom? Ett larm på en bank - fängelse. Inga lampor funkade och inga väggutag, jag var ganska freaked out och försökte göra mitt bästa för att få något gjort tills någon kunde komma och göra någonting åt detta helvete. Väktare kom och han var ganska vacker att titta på, han log så där konstigt och bad om leg. Efter att han sett mitt leg och förstått att jag bara var en barnrumpa fick jag inga fler leenden.. Och inte fan jag något lyse eller el heller för den delen!

Tänk er själva inne på en enorm bank med valv och viktiga papper, dom som tar sig in där kommer ju antagligen inte bara be mig att gå. Men arbetet var tvunget att göras, och då var det ju väldigt bra att väktaren var kvar så pass länge som han var - jag var jätte rädd! glump.

Jesper hade självklart missat båda sina alarm och jag blev piss sur eftersom jag tjatat på honom kvällen innan och han hade sagt att det var sååå lugnt. Han kom i allafall en timme för sent, det blev lite mat och sedan stan. Och så vacker jag kände mig där i arbetskläderna på stan, ojojoj. Blev parfym, rakblad, skor, öronhängen, listerin, nylonstrumpor. Jesper var inne på systemet för första gången - grattis!

Hem till sjuttio årig Sollan och äta smörgåstårta. Lilla Emma kan nu mer inte titta på mig eller höra mitt namn utan att börja skratta och hålla sig för magen, jäklans sötunge! Lagom avis på Tukk och Challe som får åka till simhallen med barnen imorgon medans man själv bara ska in och jobba någon timme för att sedan åka hem och sova. funny bunny blä.

Nu orkar inte jag mer. Jag får skriva mer imorgon efter att jag sovit ut, så jag har något vettigt i huvudet. Något med finess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0