Många nyanser av blått

ONSDAG. Var vad jag bar idag på mig kropp men blå (vilken nyans det än är) är en kall färg och oj vad jag frös. Suttit med läxor sedan jag kom hem och mitt humör hänger på en tråd. Nymålade naglar och det är dags att byta om inför dansen och bestämma sig för hur natten ska spenderas. Blir det utgång med härliga tjejer i någon timme eller tar jag mig hem med päronen och övar på det som ska läsas inför klassen imorgon? Åh, blir galen på sånt här. Men jag tror nästan att jag får ta att stanna hemma och hoppas på att jag får träffa de festliga kvinnorna på lördag istället, längtar till helgen som en galen man utan byxor!

imagine theres no heaven

TISDAG. En sån underbar morgon jag fick, den var sen och den var solig, precis så som jag tycker om dom! Fick klart svenskan i sista sekund och blev nöjd med det lilla inlämnade arbetet, vilket leder mig till vart jag sitter nu.. Läxor ska göras. Någon som vill hjälpa till? Då kan ni berätta varför vissa städer är mer befolkade än andra eller fixa mina naglar. Vill ha fler Gossip girl och Desperate housewives avsnitt genast, ge mig! Muntlig outfit, use your imagination: Fel tvättad vit storstickad tröja, leopard linne och grå trashjeans.

han betalar allt, toppen.

MÅNDAG. "vi har ett fantastiskt system, han betelar allt. Toppen" Jag förstår Maria Montazami ;). Jesper är världens sötaste, generöstaste kärlek som alltid skämmer bort mig på alla olika sätt. I söndags hjälpte han mig med mobilerna, hade hjälpt mig med att få mina skor omklackade om skomakaren hade haft öppet och köpte mig en stor fin lusekofta som jag gärna visat upp om inte kameran hade varit dum. Märks det att jag gillar min kamera och mina amatörfoton med dålig kvalle?

en fråga här? Nej.

MÅNDAG. Jag är inte död, har bara haft en fri helg med trasig kamera. Och hur kul är det att läsa långa texter om vad jag tycker och tänker om saker utan någon bild på något helt ointressant? Precis. Så jag har hållt mig inne så mycket som möjligt med belönande fet mat efter att ätit nyttigt i en och en halv månad. Blev jag frisk för det? Nej. Var inne i stan och hittade nu, efter nästan ett år, en mobil jag faktiskt vill ha, men fanns den på lagret då? Nej. Tände ett ljus hos Jespers gammlemormor som skulle varit väldigt gammal nu om hon hade levt, träffade vi några spöken? Nej, men vi fick med oss en okänd katt som stod och jamade utanför dörren hela natten. Var jag sjukare idag än jag varit tidigare? Ja. Grr, morr och sånt på att inte det tekniska funkar för mig..

hej allihopa två.

FREDAG. När familjen åkte ner till Hagbyhamn så ställde jag mig och gjorde chokladbollar. När jag stod där och rörde ner alla ingridienserna tänkte jag på varför man inte bakar det oftare, det är ju så enkelt och innehåller bara basic varor. Efter en stund när det var dags att göra köttbollar utav dom kom svaret som en flashback! Det är äckligt och jobbigt att rulla de bruna små och sedan får fint socker på dom. Och att de är bollformade är ju bara ett skämt, tryckte ner dom i en skål så att jag kunde skylla formen på dom på skålen. Nu kom jag på att man kanske ska stoppa dom i kylskåpet innan man stoppar dom i socker.. Men efter väntetiderna på att kyla smöret och kaffet så fanns det verkligen inget tålamod kvar och därför lämnar vi dom i skålen med härligt nyskapande former!

Ska snart lägga oss i sängen och äta beachips till Titanic (vilket jesper aldrig har sett :O), ska först bara kommentera det lustiga i Anna Anka nyheten. Kollar man på klippet ifrån dum och dummare snackar hon riks svenska, har jätte stor bröst och säger "hej allihopa" till två stycken. Hälsar hon på filmteamet också? Humm.

Bli avundsjuk

FREDAG. Jasså, först var man bäst i klassrummet (tack vare att två stycken var borta) och sen åt vi världens godaste äppelkaka, drack te och skrev en sida om buddhism. Sprang till tokigature och tog halv tolv bussen hem, my god I love every second friday!

porrchaufför.

TORSDAG. Satte mig i fullpackad buss in till skolan och när vi nästan är framme vid gymnasiehållplatserna hörs det klart och tydligt riktigt höga stön. Det stönas och stånkas som galet och busschauffören ler glatt och börjar gapflabba och frågar de knäskakande nördarna som står framme vid honom och trycker ifall de klarar av att höra sånt. Killarna börjar nästan svettas och springer av bussen så fort den stannar. Chauffören skrattar ännu mer och byter till slut radiokanal. Jag tror inte ens dom där killarna går på den skolan där dom hoppade av..

De tjejer som gick ut igår var förvånandsvärt fräscha för att suttit och eldat sambuca halva natten och sedan däckat hos Hilda den andra halvan. Jajuste, en saknades, det var just Hilda som enligt sms skakade och köpte cocacola idag istället för att gå till skolan ;). Anna E var peppen själv hela dagen tills sista lektionen då det kom från en klar himmel, helt plötsligt var hon spyfärdig och röd i hela ansiktet, lite scary.

Körskolan i hög fart och lyckan var verkligen total när jag hann med bussen hem och fick prata med älskling i mobilen utan att han var mitt uppe i något bygge eller samtal med min far. Eftersom minnet på kameran fuckar så hittade jag en bild ifrån det älskade hultan på det fasta minnet.


shot oskuld

ONSDAG. Hade curling mamma med mig till dansen, men Oline var så där positiv som bara normän kan vara och istället åkte mamma hem igen och lämnade mig med väskorna som vi stånkade med oss genom hela staden hem till Olines daddy. Jag kan inte duscha snabbt, jag kan verkligen inte och när duschdraperiet också hade bestämt sig för att attackera mig så var stessen total. Sminket gick på två röda medans cyklingen till Anna låg på ungefär två kilometer. Med konditionen rinnandes vid fotknölarna hann vi inte mer än sätta oss innan hosten bjöd på strupfuktare. Det blev tequila, the real deal from Mexico itself, och shot-oskulden Hilda var verkligen på det! En cider och vi satt på cyklarna in emot stan. Helt utan anledning eller misstanke frågar jag den dära Oline om hur mycket klockan är. Klockan var nu går din buss..

Här skulle jag ha lagt upp de två foton som togs igår, men kameraminnet lever sitt egna liv.

nyponbuskar

ONSDAG. Nyponbuskar, nyponbuskar hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där blev jag den jag är nu.


Pälsväst Veromoda. Overzisetisha Only. Halsduk Indiska. Smycken Indiska.

bluskrus med blondbrunett.

TISDAG. Hade den fina blusen som inhandlades i Malmö för väldigt länge sedan idag på fotograferingen och fick komplimanger, men tyvär innehöll en kommentar just de ord jag bävat för - Har inte blondinbella en sån? Jo det har hon, men jag köpte den ju först, dum som jag var och inte använde den innan hon hade den hela tiden(!) och när jag kollade upp det hela så har hon även den på sig header! Nu kommer jag bara kunna använda denna vackra blus i sällskap av vuxna icke-blondin(brunett)bella-läsare..

Pladdrar på utan att tänka eller läsa efter: fick gaska upp mig med en majskolv och små tunnbröds rullar. Lite depp är man ändå när engelska läxan måste göras och man har förbjudit sig själv att inte använda facebook som ett totalt tidsfördriv. Hjärnan är död och då tar den bara emot den "informationen" som finns på fb. Typ om Lilian ska ha fest i helgen med lite tacos?

obligatoriska pargrejer.

TISDAG. Dagen som inte var, men kändes som en måndag. Det var dags för skolfoto och tre ombyten var medtagna i janewomen påsen som glatt nästan släpades i marken då min längd är emot mig. Matilda och jag diskuterade trots i alla fomer och kom fram till både det ena och det andra och det hela börjar på riktigt nästa vecka om vi kan få någon jäkla loggblogg någon gång!

Vi tog ironiskt klassfoto och spenderade resten av skoldagen med att prata om varandra. Jag ska visst både skaffa barn och gifta mig först?! Vad tänker folket med? Jag och Jesper har nog det mest oseriösa seriösa förhållandet som någonsin funnits och där finns det inte plats för såna där hyper vuxna saker som barn och giftemål. Men ni har ju redan ringar på fingret skriker alla i en stämma, men det var ju bara en rolig grej vi gjorde på ett årsdagen som min kära vän matilda tillomed betalade för. Om vi gifter oss inom några år är det nog någonstanns i Vegas under en rejäl fylla och om vi får barn så är det missade p-piller vi får skylla på. Vi är för upptagna med oss själva och våra nöjen för att hålla på med de obligatoriska grejerna ett par ska göra efter några år ihop.


Knubbiga söta barn skulle det bli om p-pillrena missades ;)

Disney sjönk just i mina ögon..

MÅNDAG. Ligger hemma och får min barndom krossad. Disney borde ha skaffat ny personal emellan filmerna och varit lite mer vågade. Något som funkar en gång behöver inte alltid funka andra och tredje gången, även om dom lyckades med det just här..
 


girlygirly

SÖNDAG. Har spenderat dagen i ensamhet med bara mig och mina behov. Dagens behov var att kureras och piffas upp och så fick det också bli. Kladdkakan skapades också men den är så gott som orörd, så gott som.. Nu väntar jag på att Jesper (som varit hos någon avlägsen släkting bara för att han minns att hon lagade väldigt god mat) ska komma och hämta mig så att vi kan ta oss in till den dära flickan som en gång lekte lite för kraftigt med ett av jordens fyra element.

Blippar fram och tillbaka mellan top model och Privileged, hur kan man lägga två såna girlygirly program samtidigt?

Grandpas gate

LÖRDAG. Vi hade laddat upp med filmer för att ha myskväll efter farfars lilla firande, but less got more. Middagen var superb även om min förkylning totalt hade förstört mina smaklökar. Politiskt snack, lakrits shot med mamma och äppelpaj gjorde kvällen sen och ögonen tunga vilket la oss till sängs med en nästan avslutad kriminallare.



Farfar 66 år, congrats.

LÖRDAG. Jätte sjuk och jätte trött, inte så farligt bakis så tog jag mig upp ur sängen för att hjälpa mamma och pappa med att såga småbräder. Blev verkligen inget långvarigt för vi kände att det var bättre att åka hem och välja kläder för farfars firande och hjälpa den andra morfan med veden. Och som jesper pecis sa "Vi är så nyttiga på helgerna nu för tiden". Nu är han arg, vi måste åka och jag får inte tummen ur arslet!

Fight for your right to party

FREDAG. Det blev kycklingfilé för fröken och blach&white för mannen igår med totalt njutning av mat och sällskap. Matilda var duktig host med onyttigheter och musikspelande, det gillade vi stenhårt, ett sort plus i kanten är att kvinnan är en jävel på att sminka sig snabbt. Vi satte igång med lite annordnade spel och fortsatte som vanligt bara in på sexdetaljer. Tyvär så träffade jag aldrig Peirre sedan vilken Malin hade bett mig att tala förstånd med ;). Dans i några timmar och lite alkoholkonsumtion senare så ville vi faktiskt ta oss hem och då har man världens bästa pojkvän som kommer på en signal, tack för kvällen alla medverkande!



Lycka på allt, förrutom nakenhet.

FREDAG. Idag valde jag en uringad tröja, och de få dagar jag gör det så får jag sån där jobbig uppmärksamhet. Komplimanger över att de har växt och blickar i helt fel nivå, plus att jag känner mig så fruktansvärt naken så där mitt på en skoldag. Så nu när jag kört uringat på dagen så känns det jätte jobbigt att försöka hitta kläder till kvällens utgång, varförvarförvarför valde jag detta linne? I landsproblem.

Jag kommer ha en underbar helg, det bara vet jag! Idag blir det en snabbvisit på stan med Jesper och kolla mobiler mm för att sätta oss på någon restaurang. Sedan tar vi kosan (kanske kossan) till Matilda där det blir förfest med tjejorna och planering på vart natten för oss. Lördagen råpå huvudstatusen men det blir nog lite grill och alkohol nere hos Lilian, mycket trevligt! Och söndagen är inte mycket sämre den, flickan som lekte med elden och möjligheten att vara vaken halva natten då skolan har sagt åt oss att stanna hemma på måndag!

Vart är ditt drömarnas land?

TORSDAG. God, my man makes me feel loved and alive.

 

CVskickande, badkarstumlande och läxgörande senare så är jag fortfarande skadligt lycklig över att jag har fått behålla min kärlek genom åren. Och nu är det bara en sovtur emellan mig och en underbar helg. Kan inte vänta, måste klubba mig till sömns. Ses i drömmarnas land - Nangijala, Agrabha, Sjumilarsskogen, Sunny beach eller vart du nu har plaserat ditt.

homework.

TORSDAG. Varför får jag inga läxor gjorda? De är inte såna där viktiga läxor, men dock ändå läxor som borde ses över. Istället blir jag kreativ och börjar pyssla med annat. Designar kläder och framtida lägenhet på papper, köper hem saker ifrån kataloger och internet som jag sedan inte har råd att betala och som igår, då åkte höst och vinter garderoben fram och vår och sommar garderoben lades i lådor och trycktes längst in i garderoben och under sängen. Jag vill helt enkelt inte göra lxor, och vad spelar det för roll nu mer, man är ändå satt i sitt betygsfack i varje ämne. Dags att gå ner till caféteriaberoende matilda och kolla på medans hon äter något smaskigt och förklarar för mig att jag är obligatorisk på hennes förfest.

Vad mycket en bussfärd kan uträtta.

ONSDAG. Varför måste man vakna jätte tidigt och åka in till stan för att sedan ha övningskörning nästan hela vägen hem? Men vi ser det posetiva i att vi fick gosa med jesper en liten stund på morgonen och att vi nu har gjort landväg också, jippi.. Folk har retat gallfebern av mig idag (jag slipper genomlida den påhittade sjukdomen ialf) helt utan att de själva har varit medvetna om det. Efter mitt lilla trauma på bussen hem igår har jag helt enkelt börjat hata egoistiska människor och jag har märkt att jag har alldeles för många jagjagjag runt omkring mig. Mer kärlek folk, mer kärlek. Bli som min Hälsopedagogik lärare, hon är som skomakardottern Sally om man tar bort skämten, bara fylld med långsam oskyldig lugnhet och kärlek.




inköp, kul kategori.

TISDAG. Jag kände mig nästan så där gamal och inbiten/inrökt nu när jag inte har inhandlat något på så länge och med tjugofem minuter till mitt förfogande så tog jag vad jag fick tag i och sprang till kassan. Fortfarande förbjudet att köpa kläder, men accesoarer har jag inte sagt någonting om till mig själv. Lite roligt att få använda kategorin inköp igen, inte sant?


Turkos halsduk 99kr, leopard mössa 80kr H&M. Fix&shine 70kr, selftaning 80kr Kicks.


mobbad/mobbare

TISDAG. Jag höll på att koka över, jag satt med käkarna hårt sammanbitna och nävarna knutna till max. Det fanns bara hat och päminnelser i min hjärna. Det var nio pers emot en. Trettonåringar borde inte få finnas. En ensam tjej som redan bytt skola pga överjävliga mobbare får nu höra all skit igen fast alltsammans under en tjugo minuter lång bussresa hem. Hot och förndering men hon har lärt sig att le och försvara sig som om hon inte bryr sig, men gud vad ont det gjorde att kolla in i de där ledsna ögonen. Jag minns en del av båda sidorna, först att bli utanför och sedan bli den som pekar ut vilka som ska bli förnedrade. När jag kom hem skakade jag av frustration och ångrade att jag inte gjort mer än att blänga och tänka på vad jag skulle sagt.

 



Flätan Egendesignad på morgonkvisten, Jacka Systers,
Stickat Gina, Mönstrat linne Miss Eving, Tights&Skor H&M.


frukost analysen.

TISDAG. Vilka underbara kvinnor vi har producerat och skickat iväg till de förenta staterna! Agnes-Nicole Winter som ensam stretar sig fram och totalt glömt bort sitt gamla jantelags land då hon gör allt för att synas och ta plats. Anna Duck Anka som är totalt galen i pengar och diamanter och gör allt för sin man, jag såg henne och deras förhållande mest bara som sjukligt och tyckte synd om henne. Däremot Maria montazami - vilken tjej! Totaly lost men som fortfarande bryr sig om såna där värdsliga saker som vänner och kärlek. Om det funnits ett öråd så skulle jag göra valfusk och lägga ner trettio lappar på Anna och be henne dra dit pepparn växer (och hoppas på att det inte växer där hon redan bor..)

3 lektioner then what?

MÅNDAG. Då påbörjade vi vecka trettioåtta om inte jag är helt lost, och den veckan innehåller två körlektioner och en danslektion - mer än så har jag inte en aning om! Dont likelike oplanerade veckor.

här kommer hösten med programmen.

SÖNDAG. Jag har äntligen slutat vara fototant för nu är alla dessa niohundra korten insatta i datumordning med obligatoriska texter till varje, yey, nu ska jag bara sitta och vänta tills mina barn och barnbarn ska kolla igenom albumena.. Medans jag sitter och väntar på att de ska födas och växa upp till den nyfikna åldern så är jag ändå lite lycklig över att hösten har kommit. För så här på söndag och måndags kvällarna så gör de fina programmen comeback/premiär. Vi ler redan åt Royalpains och Top model och jag håller mungiporna på plats tills imorgon då vi får Svenska hollywood fruar och Simon&Tomas. Time for homework.

stiliga mäns dag

LÖRDAG. Det var bara att ta sig upp och ner till Hagbyhamn och hjälpa till med mamma och pappas nya hus och den gamla trappen som nu skulle passa ini den nya utbyggnaden, se hela projektet på Hagbyhamn. Efter klagomål på att jag är vitare är någonsin och ser sjuk ut så satte jag mig i solen och satt där tills bygget var klart. Det resulterade mest bara i brända underarmar och dekollage som senare kliade, så nu får jag äta järntabletter och sola solarium några dagar framöver så man slipper frågor om sjukdomar. Vi for över bron till Färjestaden och Bodil som fyllde fyrtio och den kvinnan vet hur man lagar mat, det blev thailändskt till middag och smörkoletårta med smörkolesnapps till efterrätt. Jesper var snygg och duktig lekfarbror. Övermätta och glada åkte vi hem till ett vackert soligt Kalmar och kollade på Michael Persbrandts liv och Elvis Presleys framträdande, jag la mig lycklig kan jag säga :)


med/på

FREDAG. Inte växte väl håret ut på en timme utan lämnade mig korthårig att hänga med killarna som skulle förfesta hos Jesper. Vi som inte ens skulle ut fick stå för kalaset och umgänget, vilket satte mig i sängen med en mojito och huvudvärk när Danny låtsades ha sexuell verksamhet med/på mig.


Vart tog nollningen och håret vägen?

FREDAG. Har klippt mig nu och mår inte alls bra över det. Snåret är borta men det är också några viktiga cm. Stog i duschen och fingrarna behövdes inte ens tråcklas istället bara gled dom fram och helt plötsligt höll man inte längre i något hår. Ge mig några månaders hårväxt på en timme och jag kan vara lycklig igen.

Igår sprang jag till bussen genom stan och möttes av ettor på cykel med gb-gubbar och microvågar, är det verkligen en inspark att springa runt och ta saker ifrån våran, väldigt lilla, men fortfarande väldigt fina stad? Vart är chockladsåsen, geggan och skriken, vart är hoten.. Vart är nollningen?


eriksöre

TORSDAG. Som ensama treor satte jag och Hilda oss på bussen i onsdags och pratade om hur man klappar en pung, vi kom inte fram till något vidare smart. Sedan stog vi där framför Eriksöres uttömda affär och väntar på alla andra för att få de något lyxigare stugorna med de mindre tjejerna. Fick dela säng med Bella som var tvungen att jucka ner i maddrassen varje gång hon vände sig om. men innan läggdags hann vi med att grilla, leka och kolla på överviktiga flickor på teve med enorm huvudvärk och nötter. Sista eriksöre och jag kan inte säga att jag är ledsen, förlåt joppe.



Ä/E?

TISDAG. Flickor talar om kärleken, flickor talar om kärleken men/män de gör just ingenting alls. Hur jag alltid satt och tänkte på vad det var han sa egentligen den där Niklas när låten spelades i bilen för något decennium sedan. Och så stod jag där i duschen för en stund sedan och började tänka på den igen och äntligen, verkligen äntligen slog jag upp det! Niklas är typ feminist, han är duktig och sjunger män. I like it men nu måste jag packa väskan för övernattning i stuga på andra sidan bron. Fast jag hinner nog med lite Chandler ironi och lillgammalt barn.


tonårs ticks.

MÅNDAG. Fullständigt onödig skoldag förrutom det dära som Hilda sa, att alla ungdomar har något ticks som senare växer bort. Och sedan hon sa det så har jag inte kunnat tänka på något annat. Vad har/hade jag för ticks? Jag kan verkligen inte komma på någonting jag hade som ett tvångbeteende. Ett tag kunde jag inte åka hem ifrån stan utan att ha köpt något, men det går ju inte att jämföra med att kolla under kudden varje kväll innan man går och lägger sig eller att fiffla fram och tillbaka med lampknappen. Jag tänker och tänker och tror mig vara lite special. Kände mig iallafall väldigt spec när vi gick med Joppe runt Kalmar idag.. Såg charlotte som jag nu mer hatar, hon, hennes pojkvän och alla deras pengar som nu ska ta dom till en solig sandstrand.

Eftersom jag inte har någon hunger nu så får jag istället slänga i mig lite clementin för att få vitaminerna och energin som behövs för att vara kort-tant (eftersom jag bara har en katt så kan jag tyvär inte vara både och), pyssel är så fruktansvärt roligt och jag har även börjat pyssla med mina läxor - uppfinningsrik eller bara geeky?

BTW. Trean har ny logga uppe i hörnet och jag tycker inte om den.

Head next to jewel case.

MÅNDAG. God morgon bloggosfären, tänka sig att jag har klivit upp så tidigt innan bussen går och att jag åker in så tidigt innan lektionerna börjar. Det är parkering på schemat vid nio och det känns bra att det inte är mycket folk ute vid den tiden, däremot kanske alla perkeringsplatser är upptagna av det svenska arbetande folket. Jag ska äta frukost! Att äta någonting innan klockan tio är väldigt osannolikt när det gäller mig, men idag ska jag ta steget. För idag börjar hälsosam viktminskning på största allvar och de två veckor som gått var bara uppvärmning. Så nu blir vi vad vi äter med frukost.


drömscenario.

SÖNDAG. Jag är typ sjukt sugen på något sånt här efter en stilla alkholfri helg. Tyvär kommer inte detta drömscenario utspela sig kommande onsdag, för då sitter jag i en stuga på Öland med okända och längtar till dansen.


Oh my god vad kort inlägg.

LÖRDAG. Sitter nere hos Kjelle och Sollan och väntar på ljuvlig mat, fläskfilé, rösti och trumvirvell BEA.


OH                                    MY                               GOD
Gester ifrån gårkvällens film vars namn jag inte kommer ihåg, men jag rekommenderar den.

Det blir inte som man tänkt sig.

FREDAG. När jag kom hem tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en runda på stan med jesper, ta med kläder för en utgång och däremellen bara var allmänt upptagen och lycklig. Nu sitter jag hemma och sorterar mina foton, och här kommer jag bli sittandes hela kvällen, ensam. Jag är nu lycklig över bilddagbokens existens som har hjälpt mig oerhört att kolla upp datum och tillfällen jag inte ens hade gissat rätt år på egen hand. Och jag som hade tänkt ta bort kontot helt för bara en vecka sen.

Jag har sötsaks sug nu efter två veckor utan något större sockerintag vilket jag tycker är förståeligt för någon som varit sockerberoende. Nu har jag en hel kväll framför teven och kan fläka ut alla magarna, då finns det självklart bara en enda chips påse i hemmet(!) och det var någon konstig smak som inte alls får mina smaklökar att börja sukta. Jag visste att jag skulle tagit en sväng förbi den dära tokiga Ture!

nejnej, det är inget tvångsbeteende..

FREDAG. Även fastän jag valde ett par av de stabila klackarna så höll jag på att blåsa omkull på de mer öppna områdena inne i Kalmar stad i min ensamhet. Och inte fick jag någonting med mig hem heller, sur. Har haft köpstopp i en månad imorgon om man räknar bort kapporna, Malmöinköpen och de scotskrutiga klackarna och det gör att jag mår sådär. Det är klart att jag har kläder att ta på mig, dont get me wrong my closet is crowded but.. Alltid detta but. Jag håller ju fortfarande på med mitt galgsystem som gör att jag måste använda alla linnen innan jag får använda någonting igen, detta är psykiskt påfrestande. För jag ser ofta en klädkombination i huvudet men när jag kommer hem och ser att galgen hänger åt rätt håll blir jag förstörd över att behöva komma på något nytt. Det värsta är att det blir svårare och svårare för var dag som paserar eftersom det hänger mindre och mindre favoriter kvar där på de felhängda galgarna, jag måste snart ringa BRIS!


gråt eller kiss?

TORSDAG. Vem visste att gladiator sandaler inte var vattentäta? Jag gick med blöta fötter till bussen och när de starka vindarna kom åkte ett ton med gula löv ner framför mig och villa fastna i mitt hår. Som om jag inte redan suttit och andats in i mitt hår hela dagen för att inte bli smittad av Fannie så går jag och blir nerkyld. Eller inte bara Fannie, ganska många i klassen verkar vara ordentligt sjuka och endel sägs tillomed ha svininfluensan, så är det när man har en väldigt resande klass som inte är rädda för att prata och kramas med okända. Jag satte fötterna i mina värmetofflor innan jag ens hunnit innanför dörren och öppnade alla dessa foton som kommit med posten. Det var en kaotisk röra och jag kände att det var lättare att göra läxorna, vilket är positivt. Något som är negativt är att alla är så jäkla glada över att hösten svepte in idag, jag vill inte ligga inne utan ångest och kolla på film! Sluta se så himla glatt på något så sorgligt som att änglarna gråter eller om det är gud som kissar, inte vet jag men det är otrevligt vilket som!


Mina svullna morgonläppar, jesper älskar att pussa dom <3


REALLY

ONSDAG. Inatt sträckte jag någon sena i nacken, eller var det i en dröm? Det gjorde fruktansvärt ont i vilket fall. Nu bor man ju på landet och då får man åka in alldeles för tidigt för att inte komma väldigt försent till första lektionen. Då går jag runt och kollar skylt fönster och blir glad när jag ser att pälsmodet äntligen har kommit starkt till Kalmar så att jag i år får använda min nya päls och den omsydda, yey! På vägen till skolan, precis mitt på bron står det fyra britter på andra sidan gatan, den ena killen pekar rakt på mig och säger högt och tydligt med klingande dialekt "That's a really nice looking girl and that's really thick nice looking hair" med enorm betoning på really. Jag tittar mig omkring och jag är ensam på bron med dessa britter, jag ler lite så där som att: jag hörde faktiskt att du pratade om mig. De båda killarna bara vinkar glatt och kollar sedan ner i kartan igen, medans de två tjejerna blänger på mig och gör grimaser ända tills jag är utanför deras revir. Ja, vad ska man göra när man är snygg och har snyggt tjockt hår egentligen?

Pianisten

ONSDAG. Vilken process det är att skriva ut foton! Har hållt på i en vecka nu med att välja bilder ur alla mappar och datorer och sedan välja om och om igen. Men nu är jag klar och har beställt hem 480 bilder som kommer i brevlådan innan fredag förhoppningsvis. Ska bli roligt att sitta och sätta in allt i ordning och skriva fina små saker i mina fotoalbum som stått redo att fyllas på i nästan ett år nu.

Samtidigt har jag kollat på Pianisten och då är det inte den filmen om andra världkriget, utan detta var om en man som föddes på en båt och aldrig lämnade den. Och hur skoj är det att sitta och kolla på en man på en båt tänker ni? Men den var väldigt rörande och fylld med historier och hade ett hemskt slut, totally worth seeing går på TV1000 drama. Nu fortsätter vi att kolla på den galna fjorton barn mamman.

Mimmi mushund

ONSDAG. Jag tog mig upp imorse även om det var väldigt frestande att bara ligga där och halvsova medans jesper skulle komma in och pussa på mig några gånger innan han åkte till jobbet. Tänkte att det var en bra idé att gå på alla projektarbetstimmarna ifall de skulle säga något hyperviktigt, men istället fick jag ingen lärare och var lämnad till tråkigheten. Blev att sätta sig på körskolan och få en grön plutt till istället, blev sugen på att köra men det fanns inga lediga tider för mig att åka ut och parkelera (parkera) bilar. På hemfärden följde jag med en mat-trött Ida in på ordning&reda och kelade med världens minsta och sötaste lilla Mimmi. Kelade är väldigt svårt att säga att jag gjorde eftersom det bara fick plats tre fingrar på denna lilla kropp och om man försökte känna på öronen föll hon nästan, men ändå.


RSS 2.0