fräscha sorter.

FREDAG. Dryga timmen till avfärd, det blir Hansa med mamma och precis hemkommen syster. Jag hoppas den sistnämnda har många fina saker med sig till mig och att den förstnämnda kanske bjuder på något ;). Nu har jag längtat efter riskakor sedan torsdag halv två och den första ljuvliga tuggan på kakan med pizzasmak var just ljuvlig, fantastisk och fylld med flashbacks.

Idag blir det kanske jätte stressigt eller inte alls så stressigt. Vill vi till marknaden eller bara stanna hemma och äta våfflor med mormor innan Jesper måste ta en tupplur för att klara av nattens resa till tysklandet? Thats the question to be asked.

Kläderna jag hittade hemma hos jesper och barskåpet

som snart innehåller nya och frächa sorter, längtar :)


Från planka till peta, thanks Lille jan och Jen nöt.

ONSDAG. Vilken kväll, åter igen! Konstant drinktestande i åtta timmar med underbara tjejer med tillhörande skratt. Planka med kyckling och sånt där vackert potatismos som bara kockar kan göra fyllde våra magar. Jennie fick halvdeprission pga hallon vinet som satte ett litet The Joker (från Batman) leende på hennes kinder samtidigt som glasen föll i hennes närvaro, lika glada var vi för det men gladast var nog Martin lalala.

Puss och kram och grattis på Jennie och hennes fallande cykel innan vi skilldes åt för att ge KM vårat varma besök, eller just det vi fick stå i obekväm kö i fyrtio minuter och det var inte klackarna eller kylan som gjorde stunden till något man vill glömma. Med lite mer dricka och mingel var vi tillbaka på banan.

 
Lilian ville helt klart göra mig spelberoende redan första gången jag rörde en sån där spelmaskin. Jag ska inte ljuga, det var lockande att fortsätta, men när lilian tänkte börja spela på sin hundralapp fick jag säga ifrån och istället blev det en favorit i repris - en korv och den där killen med den billiga jackan ;)

Hilda med nya posen, jag undrar varför hon inte gjorde denna på skolfotot? Eller var den rykande färsk för mig igår?

Tack söta snälla för den maffiga frukosten och för att du fått upp mina ögon för riskakor igen, prisad vare våran frukost.

tårta, på en torsdag?

ONSDAG. Vaknar på ett strålande humör och var beredd att sätta tänderna i de kvarvarande läxorna på direkten, men det kommer självklart saker ivägen.. Tillexempel märkte jag att dom tagit bort våran sån där gula brevlåda så nu kunde jag inte sända iväg mina traderapaket och så var jag tvungen att hitta artikelnummer på kläderna som ska sändas efter. och och och och det var faktiskt inte mycket jobbigare än så och dagen har ju bara börjat, det här går faktiskt riktigt bra! Däremot undrar jag hur det går för pappa och jesper som var ute och svirade igår och är på jobbet nu, det får bli som det blir när jobbet ställer till med fest på en tisdag. Som att äta tårta på en torsdag!


Updt. Redan dags att börja göra sig iordning för eftermiddagen och kvällens festligheter. Då är frågan sött eller sexigt?

mat till frukost borde alla barn få!

TISDAG. Hur ofta äter man spaghetti och köttfärsås till frukost? Ne, precis, men det är något jag ska införskaffa när jag flyttar hemifrån för det var mums. Jag som skulle göra så fruktansvärt mycket läxor idag, istället har jag städat och fixat en miljon nya låtar till spotifykontot, nödvändigt sofie! Något som däremot är väldigt nödvändigt är att Lillsofie kommer om någon timme och byter lite kläder med mig och så ska vi få till något roligt i hennes hår ;). Nu hamnade jag i deprission igen över att jag inte kan ha lugg..

tradera blir glad..

MÅNDAG. Allt är planerat som i ett nötskal så ingen får komma med en nötknäppare nu! Idag har och ska jag få allt onödigt gjort så jag verkligen kan fokusera på alla läxorna de kommande dagarna. Det onödiga innehåller bland annat att kolla på Barbie och diamantslottet, ringa klädföretag och få undan allt som ligger och dräller överallt vilket medför att tradera kommer fyllas i eftermiddag, grattis till dom, inte lika kul för alla frimärken som måste skickas runt. Jag känner mig grå och önskar att jag gjort något mer givande idag kanske..


Endel av mina och mammas saker som nu ligger på tradera och slumrar tills någon kammar hem dom.

härligt läskig röst..

SÖNDAG. Från att ligga död till att lasta ved som en galning känns avlägset men precis så var det. Och kanske var det den friska luften som gjorde mig bättre eller bara det att jag kände att jag varit sjuk tillräckligt länge och att sjukdomen fick komma tillbaka senare igen om den tvunget var fäst vid mig. Så jag höll mig frisk i en massa timmar i rad och hann med en ljuvlig calzone och gå på modehuset två gånger utan att handla någonting! Men nu sitter jag här med huvudvärken igen och hoppades att någon skulle kunna förklara tjusningen med love actually, Sophia kanske som älskar den om jag minns rätt, för jag förstår inte alls. Det enda som intresserar mig är att Snape är med och att han faktiskt ha den där härligt läskiga rösten.

snuffsa pengar

FREDAG. Vaknat efter en skön tupplur, synd att jag började må sämre så fort jag klivit upp bara. Men jag försöker ändå att fräscha upp mig så gott jag kan nu när älskling snart kommer. Nytt lack på naglarna, trimning av benen och ansiktsmask på! Sängkläderna kan ju också behövas shapeas up eftersom att de är vad jag burit runt mig de senaste två dagarna. Vill verkligen vara frisk nu och inte ligga hemma och snuffsa med mina surt förvärvda pengar när modehuset öppnat dörrarna.

Jag önskar att jag hade suddiga bilder på kameran.

TOSDAG. Det var som en torsdag kan vara vissa veckor när man gjort roliga saker på onsdagen, fast det var just det som var problemet, jag hade ju inte gjort det roliga. Det var bara huvudvärk, illamående och kallsvettningar utan flummiga foton på kameran. Jag kände att den plötsliga tidsuppbokningen på omkörning ner till Påryd i mörker och dans efter det skulle bli för mycket för den lilla förkylning som låg och grodde och jag hatar jag själv för att jag alltid har så rätt. Nu har jag sovit hela dagen och druckit proviva till fördärvet och äntligen fått kraft nog att sätta mig vid datorn, det går långsamt framåt då detta inägg än så länge tagit tjugo minuter. Jag är inte hypokondriker för fem öre men jag börjar tro att jag har fått den berycktade svininfluensan som jag vägrar ta sprutan emot..


Jag har valt att inte använda mina pengar på kläder över huvudtaget förrän stockholmsresan och det resulterar i att jag inhandlat sådant jag aldrig tänkt köpa annars bara för att få köpa något. Tillexempel dalmatinertyg och sammetsband för hundra lappen. Barry Trotter och Bimbo som är ironiska tolkningar på Harry Potter och Sagan om ringen med Bilbo, jag ska verkligen läsa dom när svenskaboken är klar, endast femtio kronor. När jag kom hem igårkväll/natt hittade jag Lasses senaste skiva på sängen. Vet inte ens om pappa köpte den till mig eller bara ville lägga den där för att fresta mig, men jag tar det som en fet komplimang ändå!


kycklingbaguetter och omkörning.

ONSDAG. Kom precis tillbaka efter mysig men förstörd stund med mamma på stan. Det blev inga mysiga varg och björn plädar då priserna lurade skjortan av mig och körskolan ringde och fuckade upp hela min eftermiddag med det ypperliga förslaget om att köra omkörning innan dansen.. Missade lunchen och mamma förstod min uppgivenhet och gav mig en kycklingbaguett, jummy even though Kallskänsken skulle kunna trycka i lite mer kyckling i de så kallade kycklingbaguetterna. Jag tänker inte ens börja prata om min morgondag..

Updt. Förlåt, mitt fel, så här skulle det ju vara - en baguett med en kycklingbit i.. För exakt så var det, och jag som var så sugen på kyckling. Istället får jag åka in till körskolan och sitta där tills dansen börjar kvart över åtta, hatar min nya oplanerade dag.

Du är taggad på facebook nästan naken!!

TISDAG. Jag stod med hjärtat i halsgropen och tänkte ingen kommer någonsin se på mig på samma sätt igen samtidigt som jag försökte logga in på skoldatorn med darriga fingrar. Matilda kom och blev lika bestört hon, vi stod där gapandes och kunde inte förstå att något sådant kunde ha hänt. Då får jag det mest befriande smset någonsin med små, annars betydeleselösa ord, som löd: läs HELA smset. Thank god!

Jag var ju självklart tvungen och testa om jag hade reagerat normalt och lät halva telefonboken vara testpersoner. Dessa svar! Vilken skön känsla! Endel trodde att jag skämtade, några trodde att deras liv var över, någon annan brast ut i panik mitt under lektionen, ännu en annan trodde att dennes farmor råkat lägga upp något opassande. En, en enda lästa hela smset och fattade direkt, fan ta dig My. Jag tackar ödmjukaste till Lilian som gav mig den här chansen att få och kunna ge hjärtinfarkter idag! It really did made my day.

Vi har alltid haft råd.

TISDAG. Det är tur att vi inte driver med vårat ryckte iallafall och att alla blev seriösa och vackra.


Tip on toes

MÅNDAG. Vaknade på strålande humör, sminkade mig och kände hunger illamåendet krypa på, en oboy senare mådde jag toppen. Dum busschaufför gjorde mig åter neråt och den totalt meningslösa lektionen gav mig sprängande huvudvärk så när staggs brandlarm gick blev jag lycklig över att kunna gå till tyg affären där det ska inhandlas på onsdag. Huvudbankbank.. Gossip nu tack, ja tack!

 


utvilad och nöjd med allt.

SÖNDAG. Tänt stearingljus i hela huset och bara njutit hela dagen av en mysig söndag med mig själv och de godisbitar som fanns kvar i påsen. Imorgon börjar en sådan där vanlig vecka igen när allt och ingenting kan och antaglligen kommer hända. Men med ett lov, en konsert, en liten inflyttningsfest och två shoppingturer på intåg så känner jag mig helt utvilad och nöjd med mitt liv.


3 flickor på ostadig grund

FREDAG. Det tog ett tag men jag fick tag på Jesper som kunde skjutsa in mig till flickorna bus. Där satt vi i säkert tre timmar och pratade vitt som vett om stress och etticket. Underbart med duktigt drinkande.

 
Jennie snor minen och hon har verkligen förstått det tjusiga i den!


Taxi till automat, resan tog dock längre tid en promenaden hade tagit då chauffören var ny, vilket han upprepade ungeför femton ggr innan vi kom ut ifrån den drakbeklädda sittsen.

   
Jennies pose för kvällen var ungefär denna.                     Lilian letar efter sitt bankkort som vi nu tror att hon
Här ligger hon och pratar i telefon med någon                   hade i munnen hela tiden.
framme i chaufförens öra och glömmer bort att 
betala för resan. 

 
Palace öppnade sig för oss med en varm famn och vi njöt av välkomnandet.

    
Jag önskar att jag hade minnet kvar ifrån vad det är för låt som spelas här,
för jag hade nog gett dessa två tipset att aldrig lyssna på den publikt igen..

 
 
"hunden" jag trodde att jag trampade på visade sig vara en clownperuk och vi gillade den starkt, tills vakterna kom och var lite förgrymmade på oss. Varför förstår vi fortfarande inte?

 
I denna stund vet Lilian fortfarande inte ens vem Palacemannen är och än mindre att hon här sitter brevid Kalmars flitigaste palace hängare. Vi tackade för kvällen med klackarna i taket (allvarligt talat) och tog en underbar promenad hem med chineskorvar. Jag kan inte förstå att någon kan äta korv så fort!


jag måste se sanningen i vitögat.

FREDAG. Jag kan inte blunda för det längre, det är varken normalt eller hälsosamt för mig. Jag måste inse fakta, jag har ju faktiskt sett det med egna ögon. Det snöade idag. Jag tycker det är dags för oss västerlänningar att ta tag i klimatet nu, det snöar liksom i mitten av oktober.. Börja sopsortera och skit i bilen under milen eller vad det är han säger på spotify. Förgrymmade värld, vart är den dära guden nu då alla troende där ute?

Skrivit klart de sex engelska sidorna om hur man ska lösa fattigdomen i Afrika nu, började igår och tycker därför att jag har varit väldigt effektiv när inte någon annan lyckats lösa det problemet någonsin. Klapp på axeln och fram med den stora godispåsen - ikväll ska jag bli full och vacker! Är så pepp så att det sprätter i min kropp men först ska jag göra justeringarna på arbetet och kolla på lite gossip medans jag tänker på Lilian som tar the easy way to long hair just nu. grr.


vill mest ut

TORSDAG. Nu lägger vi ner analyserandet och sätter oss lugnade framför mythbusters, tycker vi om det? Inte särskilt, men helt klart en förbättring ifrån fakta om Afrikas dåliga ekonomi. Jag har suttit och läst understruken text ifrån tjugofem utskrivna sidor medans Jesper har fört över det till två och en halv sida virtuelltext. Detta ska imorgon tre dubblas och jag är inte alls lika orolig över det hela längre, andas in men andas mest ut :). Med frukt i handen tänker jag på morgondagen som jag hoppas blir onyttig och galen. Vi får helt enkelt se vad orken säger när fingrarna har tangentat fram de sista lösningarna på u-hjälpen imorgon eftermiddag.


Det är en blåsig sommar vi har!

ONSDAG. som våran kära Birk Borkasson skulle sagt en dag som denna, jag är i alla fall väldigt glad över att jag inte bor i en björngrotta. Däremot inte lika lycklig över dagens väntetider utomhus till halkan när körfröknarna glömde bort att hämta mig och den pinsama resan in med Ewas man... Har fått en enorm respekt för halt väglag och säkerhetsbälten idag i alla fall. Kan inte förklara det hela, bara att det gör sjukt ont att åka in i en vägg i bara åtta km/h, att jag inte tycker om att hänga upp och ner men att jag vill äga ett par såna där fyllecyklop.


tanken var ju god..

TISDAG. Just när man hade tid över och hade tänkt sätta sig med de, inte så brådskande men ändå, betungande läxorna så minns man plötsligt att det påbörjade dokumentet ligger på skoldatorn, grr. Vi får ändå göra vårt bästa och försöka minnas vad som står i det där gamla schetna windows 93 dokumtet som fastnat på de slumrande datorerna på stagg. Annars finns det ett gossip avsnitt att avnjuta, ett solarium att underhålla huden med eller en middag till familjen att spisas. Jag går varken lott-/ eller sysslolös tills nästa tisdag. Stora ljusa tankar skickas till nästa tisdag och vi hoppas på att tålamodet håller lika länge.

Harry P

SÖNDAG. Vi tackar torentleech för att inatt äntligen släppt ut Harry Pottsork ut ifrån Hogwarts med lite bra kvalitet. Däremot är vi lite besvikna på J.K. som har skrivit en ganska ljummen episod av trollkarlarnas liv. Vi kan väl säga så här: Harry P-piller, för sådana verkar behövas i denna film med allt slaskande och partnersbytande. Snape har iallafall tagit steget, and that was about time! Fika hos Magnus med planerande av deras tysklandsresa/ alkholköpande för en stund sedan, men nu sitter jag här redo att fortsätta att skriva på en liten uppsatts om en Nigerian i London under 60talet. Vi börjar nog trots allt med en ansiktstvätt.

icke existerande skrattgropar

LÖRDAG. Det som skulle bli en trevlig poker/mys kväll blev inget utav det efter mycket om och men. Känns väl lite så där för skrattgroparna (som jag önskar att jag hade fötts med) men vi är duktiga på att underhålla oss själva, men med vad? Lyssna på Jespers dåliga ringsignaler? Gå igenom stinsen och se om vi blir sugna på något? Kolla på film och kittlas? Tror det blir det sistnämnda. Gothen si natchen.

Updt. Jesper sover här brevid, känns som om det kommer bli en fartfylld lördag.. Hoppas på att det bara är en powernap dock.


2 månader med linnen och toppar hängandes bak&fram.

LÖRDAG. För två månader och fem dagar sedan gav jag mitt löfte om att inte använda ett linne mer än en gång förrens jag använt alla andra först. För att få det att funka fick jag köra mitt beryktade garlgsystem vilket nu har gett mig elva felhängda krokar, dvs sommartoppar och "minneskickar" jag inte kan få att funka till någon outfit. Jag har alltså linnen/toppar för över två månader, det är ganska galet, man skulle kunna göra så jämt utan att nån ens märkte att man aldrig någonsin köpte nya. Tips från coachen till de mindre lyckligt lottade.  Tills vidare får de elva plaggen hänga kvar tills värmen inträdit och om dom inte använts då slängs dom även att de är underbara.

Samlar pengar för fulla muggar för att åka till Stockholm om den exakta månaden och kolla på Pink och handla upp mina besparingar medans jag bara ser på när det nya shopingcentret öppnar här i Kalmar. Känns planerat och bra, nu väntar vi bara på svar ifrån Matilda så att vi kan ringa och beställa rummet till den lilla weekenden mitt i veckan. Solning och pokerkväll hos Jesper, det känner jag för iallafall.


muffins och ostbågar - god blanding.

FREDAG. fyrtiofem välgräddade muffins står nu där nere redo att ätas upp. Men jag har fått ont i huvudet (inte magen) utav allt bakande och ska nu förena nytta/nöje med nöje och lägga mig i solariumet och sova i en halvtimme eller så innan vi åter hälsar på hos xoxo gossip girl. Undra när Peppe kommer med ostkrokar och joinar min ensamhet?


chill dill phil kill

FREDAG. Chill dill ind(ividuelltval), we like it alot. Slutar för tidigt eller har ingen lektion alls, varför är det så lockande? Varför har jag lust att baka? Time for homework and then kryddmuffins!
 

Inte jag i alla fall

TORSDAG. Vem var det som ville komma hem tidigt och göra en massa läxor för att kunna slappa i solariumet innan hon åkte hem och sov hos pojkvännen? Inta jag i alla fall, verkar det som, eftersom mitt undermedvetna valde att sova vidare några hållplatser ut till Ekenäs. Suck och pust och pling till mammsemumms som släppte det som fanns i henne händer och började köra längs kust och åkrar ut för att hämta mig. Kalla vindar och bekväma skor fick mig att började gå på den icke existerande gångvägen. Och man känner verkligen hur långt ut bussen kan ta en när det åker förbi en firmabil med två killar som tutar 3 gånger innan de ger upp, vad letade dom efter - en tjej fullt påklädd i baggiebyxor?

Nu är den ena bokredovisningen klar, bara skrivuppgiften och en annan bok kvar, vi är så lyckliga över att gratis/tvingad skolgång i Sverige. Men med tre timmar intressanta föreläsningar imorgon så klagar vi inte ändå inte på Svea rikes lagar.


Innan dansen gjort sitt såg man rätt fräsch ut igår.


Peppebubben?

TISDAG. Vi ska inte klaga på allt här i världen, idag har vi fått tillbaka nyklackade skor för en billig penning och fått ansiktmask påkletat. Mammas jobb-granne har gått i konka och sålde ut alla sina ansiktmasker mm till underbara priser vilket satte mamma i arbete med att kräma in mig. Gör lite skolarbete för tillfället men funderar på att lägga mig i solariumet istället igen, liksom bättre för mig. Vart är Peppe?

Updt. Endast för Anna: Jesper ska snart måla mina naglar och tappa lite av sin manlighet.

händerna i taket..

TISDAG. Självklart missar man bussen med små hundradelar när man egentligen vaknade innan väckarklockan. Sånt kan reta gallfebern ur mig totalt. Varför händer sånt, varför kan inte alla bara hålla sina tider och varför är inte klockorna rätt inställda överallt? Argh! Men snart kommer jag ändå in till skolan och då ska jag och matuldahulda slänga ihop den dära jäkla PAplanen för sjunde gången, det går verkligen långsamt framåt, när ska vi fåra lärare egentligen? Jag blir galen! Vem tror att det här kommer att bli en bra dag? (Inga händer i luften)

          

Innan mörkret faller, igen.

MÅNDAG. Skönt att vakna till sinnenas fulla bruk ett dygn försent. För igår låg jag till sängs till klockan fem, åkte hem och försökte läsa ut engelska boken men bara somnade hela tiden. Höll på att svimma i duschen pch bestämde mig för att jag behövde nog sova ruset av mig lite till. Med världens sovmorgon var jag ändå så ambitiös att jag klev upp tre timmar för tidigt och intog läsfåtöjen och läste på den jätte åksjuka bussen bara för att jag trodde vi skulle ha bokredovisningen på morgonen. Ne istället gjorde vi absolut ingenting på hela skoldagen. Så missnöjd.

Därför slänger jag mig i solariumet och får hudcancer och bara hoppas på att det är roligare helt enkelt.

Whats up with the hats?

LÖRDAG. Det underbara med min lilla dåliga kamera är just det att den är liten och har dålig kvalitet dock med snabb foto upptagning. Detta + min elakhet ger fruktansvärda bilder publicerade i interspace. Det braiga är att jag lägger ut alla fula bilder på mig själv också, vilket aoutmatiskt ger mig rätten att lägga ut fula bilder på andra. Att folk får chansen att posa och rätta till frillan hör till ovanligheten vilket ger en helt annan sanning till festen. Men denna gång höll jag bara i kameran i början och slutet, där emellan får ni skylla på den andra fotografen och på erat egna fylle-utseende. Alla klagomål lämnas till robin - sök Erik EG Granberg på facebook och skriv något riktigt otrevligt. ENJOY!


vakna för att däcka

LÖRDAG. Suttit uppstoppad i soffan nere i Ragnabo hela dagen med värmekudde, filt och pillande på mobil. Väldigt skönt, tyvär inte lika bra för figuren och partymodet. Tänka förfriska mina lungor med att promenare Lina men så kollade jag ut genom fönstret och ångrade mig. Dags att ta sig upp till den lilla förorten Hagby och göra sig vacker innan jesper får göra sig fit for fight i staden Ljungbyholm  så att vi kan ta oss ut till skärgården Ekenäs på tacos och spel tills the partypeople arrives. Dags att vakna för att kunna däcka.

nya lilla kärleken

LÖRDAG. Har suttit helt uppslukad i min nya lilla kärlek sedan lite innan klockan sex igår då den äntligen blev min. Jag har letet mobil sedan förra julen men inte hittat någon som fallit mig i smaken i en rimlig prisklass, men nu, nu jäklar. Tack mamma, pappa och jesper för den försenade födelsedagspresenten och ännu lite mer tack till jesper som la till några hundralappar till för att jag skulle få den modell jag ville <3. Fixade så att min lilla babykamera började funka igen innan vi for ner till Sollan och Kjelle och tog oss några groggar igår kväll till ljudet av soffbordsmontering och idolsjungande.

Samsung s5230, 1800 kr. Puss på mina försörjare.

 


Sammetsfodral kanske?

FREDAG. Satte mig och tittade på matilda när hon dansade medans min sovmorgon passerade mig förbi. Två fullständigt onödiga lektioner senare fick jag äntligen se att min mobil hade kommit in på lagret, yey. Ut och kollade mobilficka/fodral och lite klädinspiration innan bussen tog mig till Hagby. Var bara väldigt orolig över att någon skulle spotta eller förstöra min päls efter att läst allt om hinduer, buddhister och muslimer och att två kom fram och frågade om det var äkta päls :/.. Snart slutar Jesper jobba och då tar vi oss in och spenderar pengar igen, lucky day.


two of todays

TORSDAG. Dom dära jäklans torsdagarna, två muntliga redovisningar, en liten inlämning och då var det ändå en inställd lektion och vi slutade tidigare än vanligt, är djävulusiska. Det blir absolut inte bättre när netonnet och skomakarn har bildat pakt emot mig och vägrar ta in min mobil på lager i tid och klacka om alla mina pumps. Men lyckan kommer som en varm vind när jesper kliver innanför dörren i ruffsigt hår och långkalsonger under arbetarbyxorna, charmknutte. ändrade bredden på bloggen och gjorde fin skuggning på fotona, very pleased thank you! Idag hade jag trench, madickenskor och - hey wait a minute, jag har ju faktiskt mammas kamera, sluta fantisera och använd istället de där två som sitter nedanför pannan. En äggmacka skulle inte sitta helt bananas just nu ;)


RSS 2.0