SPAM

FREDAG. Fortfarande femton pers som hänger här dagligen. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att ni ska förstå vitsen med att jag bytta blogg. Går ni in här en gång till får ni spam. Kanske, vem vet?

kopiera, klistra in, enter.

MÅNDAG. Jasså det är därför ni hänger kvar här som gamla gubbar som blänger på yngre som råkar tappa ett klubbpapper på gatan. Min länkning funkar inte har det kommit fram till, men jag tycker ni ska vara lite kreativa och kopiera adressen, klistra in den och trycka på enter. För här händer det då inte mycket, och så fin är ju ändå inte designen så ni vill gå in och kolla på den varje dag.

Ivegotadressingroom.blogspot.com


Två bloggar?

TORSDAG. Har jag bara kristdemokrater som läser min blogg? Det har gått tre dagar men ni är över tjugofem bakåtsträvare som fortsätter läsa här. Betyder det att jag måste ha två bloggar nu för att hålla er underhållda?

I've still got a dressing room.

ONSDAG. Sötnötter, det var inte meningen att ni skulle fortsätta läsa den här bloggen, ni skulle uppdatera era minnen och bloglovin's till den nya adressen och njuta av det nya och fräscha - ivegotadressingroom.blogspot.com

I´ve got a dressing room.

TISDAG. Nehe, om det var dags att testa något lite nytt. Blogspot låter inte som godis i munnen men den ger åtminstonde ny smak. Och när allt annat ska bli nytt i mitt liv så finns det inga större anledningar att låta bloggen ligga kvar i dvalan. Byta blogg? På en tisdag?

Ivegotadressingroom.blogspot.com välkomnar dig!



Gott med snapps?

LÖRDAG. Långklänning och nya kavajen på för att ha en mysig grillkväll nere i stugan. De första gästerna anlände minuten innan festfixarna vilket innebar en hel del stress, omkringflyttande och monterande på en väldigt kort tid för att hinna ta till flaskan så länge och njutningsfullt som möjligt. Matilda pratade om sin födsel i Afrika, hur hon givit inspiration till Wavin flag och varför hon vägrar ha vanligt sex med Marcus utan endast bdsm. Det andra paret kom och de brända potatisarna och det långsamma köttet försvann snabbt i tomma magar. Bokstäver, nynningar och charader gjorde kvällen och tjocksnopp blev det nya ordet. John sjöng till hunden som förlåt för att han ha sagt att Nemo skulle avlivas för att det inte fanns några hundfängelsen. John blev även rädd för hundens leksak och flög över bordet skikandes nej nej med förklaringen att han trodde att blomman ramlade och att han skulle skydda oss kvinnor. Jag har hört bättre bortförklaringar.






Nu går vi framåt.

LÖRDAG. Det hela började med att vi skulle in och kolla några möbler på second hand, bara kolla inte pilla. Det hela slutade med ett soffbord, ett antikt skrivbord och nästan en laptop. Laptopen väntar vi med och tar på hemleverans istället. Goda nyheter mina vänner, den nya bloggen ligger äntligen uppe och den går i bruk nu i dagarna. Så hoppas vi på att min lust för att skriva och visa vackra saker återuppväcks från det döda. Älskar namnet och konceptet, hope you will to. Nehe, dags att göra sig klar för att bjuda till fest.

Man får inte vara elak.

ONSDAG. Älskar att Kissie har gått och tatuerat sig på fyllan. Dessutom en pussmun på bröstet och hon sa att det var tramp stamp att ha en tatuering i ryggslutet. Jag hoppas verkligen att det här inte är ett PRtrick. Mohaha.


Kavajen med stort K

TISDAG. Kavajen är rykande färsk och hann knappt innanför dörren innan den satt som en smäck. Den är ifrån det dyrare lagret men det var den väl värd efter alla dessa månader jag letat efter den perfekta. IKEA fick besök av mig, min vackra kavaj, jesper och anton och mycket inför flytten hittades även om Jesper fick en släng av både flyttfeber och det berömda Joakim von Anka syndromet.


Från ytterdörren och vidare.

MÅNDAG. Tog en runda förbi mamma och pappas nya hus som börjar bli klart. Om ni vill se den otroliga förvandlingen från ruckel till pittoreskt - Hagbyhamn

 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Sara och Andreas.

MÅNDAG. Några timmar på jobbet och någon timme utanför huset. Hade en känsla enda ifrån det att jag lämnade hemmet imorse, jag har glömt något, och det fick jag också veta med besked och vänta på nyckel in i en och en halv timme. Med nyckeln kom syster och med syster kom inflyttningspresenter. Och det med ett stort plural.


Sakerna som inte hann bli inslagna pga torktid eller sen shopping kan vi se klart och tydligt; docka att hänga ringar på som Sara gjort själv, små gubbar att fästa på glasen under fest så man håller koll på sitt drickeri, ett grytunderlägg och en tvättpåse. Jag är som ett barn på julafton när det kommer till presenter. Jag bara älskar att få saker.

Fourteen to go.

SÖNDAG. Idag har månaden påbörjats som ska göra mig till min egen människa, med ett privatliv. Första dagen är avklarad om några timmar, och därmed struken, härefter känns det som om tiden kommer gå ganska fort. Vi har ju trots allt väntat i en och en halv månad redan nu. Och något år innan dess.


Some pics.

SÖNDAG.



RSS 2.0