fin och full

TORSDAG. Dags för grillning och jag har hunnit göra åtta fotbollsmål och dricka baileys. Som om inte sprit förrådet inte var alldeles för stort så är det nu ännu större, fyllt till max faktiskt. Så då måste vi ju tömma det lite grann, eller hur? Lite alkohol har ju in gen dött utav. Det är kallt ute, ingen har bra hemma fest och ingen hade pengar till och gå ut ikväll så det blir att dra till Pierre ikväll med ljungbyholmarna. vart är bean nu då och vilken dumbom öppnade nu altandörren så jag börjar frysa här, viktiga frågor i livet.

Jag ser kvällen som vilken annan fest kväll som helst men för att peppa matil da så har jag präntat in orden "det är bara vallebog en gång om året!" i min mun. Får hoppas att det är sant och hoppas på att kvällen blir fin och full.


vilka blir det sen då?

Bea

TORSDAG. Spenderat dagen på staden och körskolan, känner mig nyttig och ansvarsfull - vad har hänt?

Kläderna är valda och på, nagellacken målade, håret plattat, smyckena knäppta, nu är det bara val av klackar och smink kvar. Sminket ligger hos Jesper så det kan vi räkna bort, det får se ut som vanligt antar jag. Men vilka klackar? Jag vet ju inte ens vad vi ska hitta på? Det kommer sluta med att jag får ta med tre par. Är sjukligt sugen på mina tolv centimetare, eller kanske mina nio centimetare, eller bara söta kilklacksballerina? Åh, om man ändå fick vara kille utan smak..

 Är hungrig som en get, fått i mig två mjuka kakor idag, thats it. Vill ha grillat med massa BEA (bearnéisesås)! Bea har blivit min nya cup of tea och jag äter abnorma mängder och behöver bara något litet till, kan det vara så hälsosamt, tänker på hur bean lägger sig i mina blodkärl nu. Jag kan knappt röra mig, jag är fylld av bea!!

Ge min ansvarsfull pojke och en lägenhet!

ONSDAG. Eller är det fredag? Det känns tusen gånger mer som en fredag, en mysig fredag innan en fest lördag :). En sådan dag denna flickan har haft då.. Skolan kändes verkligen jätte onödig så jag drog hem till solstolen och gassade, blev svettig och lästa körkortsboken. Kommer hem till världens goaste pojkvän och han med sin allergi höll på att klippa gräset så jag gick in och städade hela huset för att ägarinnan kommer hem från Grekland imorgon. Jesper har verkligen stortrivts här ensam och varit jätte (-Jesper vad heter responsible på svenska?) ansvarsfull, så jag tror inte det är lång stund till innan vi har ett eget ställe, bara pengarna som behövs.

Och på tal om pengar, blev helt knäckt idag när jag såg att någon hade tagit ut 350 kronor från ett av mina konton! Ringde kundtjänst och vi kom fram till att jag hade satt igång ett automatikst sparande så dessa pengar hade alltså lagt sig på mina två andra konton, så knasigt det kan bli när man själv ska ta hand om alla sina konton ;P.

Jesper har en bulle i ugnen, eller nä det har han ju inte (fastän att det kan se så ut ibland från vissa vinklar) det är en pizza som vi har på intåg för att vi varit så överambitiösa idag!

Kanske inte lika ambitiöst att jag för första gången hoppar över dansen ikväll.. Skämms lite, förlåt Sofia.. Men varit svimmfärdig i några dagar nu och det hade varit ännu mer skämmigt att svimma på dansgolvet. It´s a murder on the dancefloor. Och vilken idi*t satte en danstävling/uppvisning dagen efter valborg?

We should be lovers and thats a fact

TISDAG. klockan är åtta ch det är super mysigt äder ute. Jag och jesper har tagit oss en tallrik glass, hängt tvätt och lekt sambos i ensamt hus med elvis och mouine rouge musik - we like having fun!

Sett en Askungen jag aldrig sett innan, trodde det bara fanns två, shii fick jag och fick se super gullig film, de var bättre än den "tvåa" jag hade sett innan och Fannie vekar ha sin lilla askungen historia på spåret ;)

Dags att sätta sig med övningskörningsboken så jag kan det som kommer på morgondagens övningskörningslektion, jag älskar de bilar vi kör med på skolan och jag älskar jesper med sin gung gung guna med mig!


svimmar.

TISDAG. I'm back at school och jag svimmar säkert när som helst. Det är äckligt kvavt och varmt ute och solen har verkligen en sjaskig belysning idag. Började må lite dåligt imorse, mådde bra hemma och nu kan jag inte ta ett steg utan att det hugger till i huvudet på mig. Jag som tänkte vara duktig och plugga timmen innan matlagningen börjar, nu undrar jag mer om jag någonsin kommer klara av att skapa pasta. Benen skar, jag dricker mer än en ko mjölkar och mina ögon har lust att hoppa ut ur mina ögonglober, men vi fortsätter och hoppas på det bästa. Bara jag inte svimmar, det hade varit så pinsamt.

I can boogie.

TISDAG. Np i eng B gick ju som en dans och att vi inte hade idrott efterråt hade både för- och nackdelar: Jag fick bära med mig en sjukt tung väska helt i onödan, jag fick åka hem under två timmar istället för att sitta i skolan och uggla i fyra timmar innan matlagningen börjar igen. Så nu har jag en timme innan jag ska fara in till stan igen. Ska tvätta håret och packa med kläder så jag kan spendera natten hos älskling, tror ni jag hinner plugga lite körning också?

- Hur hinner du byta kläder emellan?!

MÅNDAG. Såna här dagar får det gärna komma fler av - nytta och nöje. Övningskörde med mamma där bak i bilen, får vi hoppas att mamma också kan vara i närheten lika sträng som Eva är. Efter det gick vi upp till Kullzenska och min annars så superduper nyttiga mamma bjöd på en kycklingbaguette och en kaka med te, blev mysigt prat och jag tror bestämt det var första gången jag och min kära moder tog en fika. Jag drog ner mamma på H&M och bad henne hålla ut armen och gå efter mig. Jag hängde på galge efetr galge på hennes arm med saker som hon skulle prova.

 - Det hemska är att min mamma köpte en kjol i storlek 34 och ett par shorts i 36, och dom var för stora! Smalare än mig?
 - Det underbara är att vi utan några problem kan låna allt förrutom långbyxor av varann.

Vi gjorde precis samma procedur på Lindex och mamma har knappt under hela sitt mamma-liv bytt kläder så ofta och under en sådan press. Blev 1 kjol, 1 klänning, 1 shorts, 4 linnen av olika slag, 2 skor och som tack för hjälpen fick jag en jätte söt stickad vit väst. Allt detta måste göras om Mamma, det var skit trevligt <3.


halvt genomskinlig polotröja, Gina läderskärp, Diesel   Så här äter familjen Johansson onyttigt :)
ljusa Jeans, Armani. Är mammsen smalare?

jag har snart varit uppe i 4 timmar

SÖNDAG. Länge sedan, men idag blev det en sån där dag igen. Vi vaknade först vid halv tio och var jätte pigga men tänkte att det nog var bäst att sova en liten stund till och efter det filmer och lite glassätande. Poff så var klockan sex på kvällen och vi klev upp ur sängen. Hem hit och förhöra pojken som ska ha tentamen imorgon - så nu kan jag massa onödig fakta om sjukt komplicerade nätverksadministratörsaker men ingenting om psykologin eller körskoleboken jag har tills imon. Varför är söndagar så här? Och varför går vi bara tre ynka dagar denna veckan? ;P.

- Jag vägrar berätta!

LÖRDAG. Fram och tillbaka, fram och tillbaka så blev vi fem pers som spenderade kvällen tillsammans och det var galet trevligt. Grillen tog väl ungefär en timme för mycket och mörkret föll på tidigare än vad vi trodde. Men vi var duktiga, med en massa kläder på oss, trotsade vi vårnatten tills klockan tio då vi gav upp och flyttade in till musiken. Lite glass och chips och en massa cider och vin senare så hade vi fått ihop en dans och många minnen/historier/planer hade hunnits berättas. Folk hade pojkvänner att komma hem till och min egna kom hem överberusad så festen avslutades vid tolv och jag tror alla var nöjda med det. Hoppas vi på att det inte är länge tills nästa fest med gänget och att då alla kan närvara :).



GLTJ ;)

LÖRDAG. Sitter och smuttar på en smultrondrink här och har nästan alla förberedelser gjorda för kvällens trevligheter. Ska bli sjukt trevligt och jag har saknat flickorna, tyvär så har vissa fallit bort ikväll, Johanna svek oss för ett hundrum i Timmernabben och Ida stackarn har svimmat igen och slagit i huvudet i duschen, men hon skulle vila och så hoppas vi på det bästa för flickan! Gamla ljungbyholms tjej gänget, lite dricka, lite grill och en massa bra musik - blir super även att vi må bli en liten skara :)

försöker slicka på mig..

FREDAG. Igårkväll satte jag och jesper upp alla såna där plastmöbler man har utomhus hemma hos honom, det tog sitt lilla tag och jesper blev törstig och det blev tysklandslagret som fick ta smällen. EG kom och vi satte vid en utav plaststolegrupperna och tog oss lite öl och cider i kvälls solen, hur gutt som helst. Vi tog oss in när solen gått ner och kollade på gamla klipp ifrån förra Vattenfestivalen. Jag skrattade rakt ut och kunde knappt tro mina ögon så roliga vi var. Nanna och matilda försöker blandannat slicka på mig och sen sjunger vi fina sånger och matilda försöker bli kompis med barnen ;D.

Sista skoldagen även denna veckan. Lyckades hoppa på en buss som kom till skolan tjugo minuter förtidigt - hur många gånger i livet händer det liksom? Så nu har jag haft mitt tjugominuterförtidigbuss-moment. Tack för rampljuset.

Sofie får fan alltid som hon vill.

TORSDAG. vilken dag det blev sen då. Projektarbetena var mestadels intressanta att lyssna på och såna här dagar skulle jag kunna ha oftare. Slutade klockan ett - det medför alltid lite oplanerad shopping! Matilda hjälpte till. Blev ett par härliga solglasögon som faktiskt stoppar solen ifrån att komma in i mina ögon (till skillnad från mina andra solisar). Expiditen orkade inte skriva ut ett nytt presentkort till mig så hon bad mig att plocka lite till. Det blev en ny näspiercing och ett hårlasso. Blir alltid lite glad över fina vardagswear. Kommer hem, glassar som ett as i solen och ber mamma göra fläskpannkaka - och Sofie får alltid som hon vill, så är det bara, ett mänskligt faktum.

Jag har redan ett sommarjobb men det är nästan bara i två veckor för den tredje veckan är jag på Hultsfredsfestivalen. Så jag har alltså försökt att skaffa mig ett sommarjobb till. Har försökt på kanske sju ställen, men inte lyckats. Försöker på ett sista ställe, stället som ligger närmast och som kanske även har bäst tider - och jag tror jag kommer få det! Han lät super posetiv och tyckte jag var bäst typ. Så städjobbet kan ta sig i röven (kanske inte än, men så fort jag har fått svar) för jag ska jobba på södra Kalmars finaste strand och deras camping. Vita sand, du är mitt nu.


glajisar 100:- hårlasso 30:- och piercing 25:-, Glitter.

dagens grej är dagens

ONSDAG. Fannie är kär, hon höll handen idag helt i offentliga Kalmar, så romantiskt, fast vem visste att hon var kär i någon i klassen? Frazze blev intervjuad av Kalmarlänsposten och hoppas på att bli kändis nu för sin kommentar om att Frazze inte vet vilket parti Frazze ska rösta på nästa år. Tyvär blev inte Frazze kallad för pissluder av Malin Wollin idag i aulan, det är vi mycket ledsna för.

Körningen gick bra, men var lite för tråkig för min smak. Provet kändes det som om det gick bra på, men då gick det antagligen skit, och ett G som inte var acceptabelt.

Dagens ros- en ros jag fick av Mona Sahlin anhängare, rosen var ju fin i allafall.
Dagens ris- att engelska provet var fem sidor långt och Kerstin tror att vi kan läsa hyroglyfer och höra vad hon mumlar fram för ord..

nervpirrande.

ONSDAG. Nervös för både provet och körningen. Känner mig lite ringrostig på båda. Men det ska nog gå bra, har ju kört ganska mycket det sista året och engelska har man ju läst sedan i fyran ;).  Wish me luck for gods sake, vi vill inte ha några frontalkrockar eller G här.

Blaaaaaja!

TISDAG. Jag borde verkligen plugga, har svårt engelska prov imorgon men lusten till att läsa in någonting finns verkligen inte. Kanske till och med ska hoppa över det? Kommer säkert ändå ha glömt allting pga nervositet eftersom jag ska övningsköra med körskolan för första gången imorgon. Jag måste nog tyvär göra så, fast inte bestämmt mig än, får väl se vad som finns i hjärnan efter jag har kört.

Min hjärna dödar mig. Jag ska börja använda mina glasögon, imorgon och kanske någon dag till ;). Allting verkar typ käfta med mig idag, tillochmed jag själv, jag gör saker som retar upp mig själv, tillexempel att sitta här och skriva blaja. Blllllaaajaaa! prov kan ta sig... Jag kan faktiskt skärpa mig nu, och det är dags, det är dags att ta klivet. Gott folk jag ska plugga nu - igen.


Kofta - Zara Tisha - KappAhl                Gladiatorsandal par nummer två på
Jeanslegging - Vila                              en veckas tid. NewY - 200 kr. Finns
Väska - Bulgarien.                              även i svart och för jättar med storlek
                                                         40 och uppåt. För Fannie då.

Barven

MÅNDAG. Finally har jag kommit på det, yes! Satt på bussen hem från körskolan (där det gick väldigt bra) när jag som vanligt börjar tänka på alldeles för onödiga saker. Nu ska de i klassen lyssna upp eller alla som har Peter Barvestad i något ämne och någonsin skickat lite mail med honom. Folk i klassen säger att de där tecknena under hans signatur på varje mail är ett dåligt försök på en smiley - FELFELFEL (som de i fem myror är fler än fyra elefanter säger). Jag har listat ut sanningen, jag har svaret, jag är nästintill odödlig. Det är ett sånt där fäktnings svärd! Vad hade ni gjort utan mig? Nu slipper ni klura på det. Bra va?

Hälsn

PETER
-)--------

50 dagar diet kvar

MÅNDAG. Idag börjar dietandet och tränandet inför beach 2009. Egentligen skulle jag ha varit tvungen att spendera hela dagen (kl tio-sju) på stan idag för att ha en lektion, en körlektion och en teorilektion och däremellan en massa dötid. Men jag var duktig och lyckades avboka körlektionen så att jag skulle hinna vara hemma något idag och slippa sitta inne i stan och dö.

Dagens första och ända lektion är avklarad likaså utvecklingssamtalet. Inte så givande något utav det, bara Arvids vackra lappar om att jag var snygg idag - med världens fulaste smiley efterråt, vet inte hur jag ska ta det? Jag tar det posetivt :P.

I vanliga fall hade jag kommit hem och slängt i mig en massa kex och lite små godis vid det här laget för att hålla mig lite små mätt tills mamma eller pappa kommer hem och lagar mat, det är ju inte så jävla nyttigt, men idag tog jag tag i mitt liv och micrade lite spaghetti och köttfärsås - den första nyttiga dagen är avklarad, ingen mer mat för sofie idag!


väska - wedins liten kofta - h&m spräckligt linne - only klocka - regal svarta jeansleggings - vila
vita sneakers - h&m pärlöronhängen - glitter fläta med knut där bak - sofie.

Årets första grillning

LÖRDAG. Kanske är jag lite sen? Bryr mig inte, vill bara ner och äta, jag känner doften, det jobbiga är bara att jag vet att jag inom ganska snar framtid kommer ha tröttnat på grillning, speciellt på potatissallad!

Vi är dävna här hemma och det känns lockande att bara ligga och kolla på robinson och svulsta i oss något av onyttig genre (Hon hävdar dock med bestämdhet att man alltid säger changer istället för genren, google).


palace otroliga stämpel som fastnar överallt när man sover
och sitter fast i ungefär fyra dagar.
Hur många märken tror du att jag hade imorse när jag vaknade? Den som gissar rätt bjuder jag på en piggelin eller Mcdonaldsglass :)


en askalas början

FREDAG. Matilda kom och vi började direkt med att laga till lite av allt som skulle förberedas, jesper kom och började dona med musiken och Lillsofie kom äntligen och styrde om lagandet av födan så att säga.

Jag och matilda bytte om och sminkade oss, tände lite ljus i huset och helt plötsligt hade halva gänget kommit innanför dörren, inte långt efter så kom nästan alla andra, drickandet och ätandet började lite smått, eller ja ganska stort faktiskt.. När alla hade lyckats dyka upp på tillställningen så blev det pannacotta, musik, dans och dumma frågor ur "jag har aldrig" kortleken. En lyckad förfest på den Hagbyanska marken måste man säga fastän att den avbröts ganska hårt när jag kom på att bussen gick om fem minuter och vi var några som skulle byta om innan ;P.

Palatset kom vi in på och det var väl bra till en början men resten av kvällen sög det ganska bra där inne, så jag hakade på matilda och marcus som gick och köpte gyrostallrik. Visst jag fick frysa ihjäl, men jag ångrar det inte en sekund, så jävla gott när vi kom hem!



Ska tacka för alla fina presenter: öronhängen, halsband, bodyscrubs, nagellack och en dildo. Tack xD.

Akut hjälp sökes.

FREDAG. Nu är det dags för alla er som aldrig vågar kommentera folks bloggar (vad nu för töntig anledning ni har) att tycka till. Alla människor tycker något, så är det bara, så varsegod att tracka eller hejja vilken klänning som ska bäras ikväll under själva fancy dinnern. Jag vet ju hur många ni är så att ni förnekar det är bara löjligt, kom igen - här eller på bilddagboken. Behöver hjälp, nu, folk kommer snart. Springa ner och fixa grundsminket nu.


TATTARKAKAN!

FREDAG. Gick in på Stinsen och fick fråga kära Hanna om precis allting jag behövde ha som jag trodde var ungefär där hon stod, jag är ingen van shoppare i livsmedelsaffärer. Stod länge och väl och letade efter tattarkakorna (chockladkakorna från euroshopper), jag har aldrig ens smakat på en tattarkaka än vilket alla andra i Ljungbyholm har ätit konstant sedan det kom till Stinsen för ungefär fem år sen. Dom är sjukt billiga men dom ser så sjukt oaptitliga ut! Tyvär är jag inte världens rikaste tjej som i "My sweet sixteen" och kan bjuda alla mina gäster på: vinbål, Fazer stänger, pannacotta med hallonsås, annanas, vindruvor, märkes chips och märkes choklad - så därför fick  fancy märkena på chipsen och chokladen ryka. Säkert ingen mer än jag som kommer märka någon skillnad, men jag kommer sitta och grimasera illa första gången jag smakar på den hemskt billiga TATTARKAKAN!

Det var även första gången jag har handlat så mycket i en livsmedelsaffär - och då kom jag på att man både måste betala och packa, typ skitfort så att man slipper tjuriga miner ifrån dom bakom sig. Jag är van vid att handla kläder där man får allt snyggt ihopvikt i en påse medans man betalar och sedan går man snällt därifrån efter kassörskan har stoppat kvittot i påsen medan man stoppat ner plånboken i väskan. Men nu! Nu var jag tvungen att betala, stå och vänta på kvittot, stoppa ner allti i plånboken för att stoppa ner plånboken, eftersom man står och trängs med andra som packar så man måste stänga väskan för att inte bli rånad. Man ska packa fortfort men alla saker är tunga och klumpiga så folk stirrar sig blinda av hat på tonårstjejen samtidigt som dom tänker "nu har hon säkert snott med sig några tattarkakor i jackan". Jag vill inte handla mat, jag vill handla kläder nästa gång. Jag ska självklart ha både en köperska och en kokerska när jag blir äldre. det kanske ni tyvär får märka när ni smakar det jag har skapat senare ikväll.

Ni som är bjudna - VÄLKOMMNA!
Ni som inte är bjudna - det finns antagligen någon bra anledning till varför ni inte är välkomna ;P.

surreligurr.

TORSDAG. Spenderat hela dagen med att få saker och ting gjorda, sånt där tråkigt som bara måste bli gjort jämt. Bäddat om sängen i klackar för att gå in nya klackskor och sitter nu och väntar på buss till Jesper och där inhandla morgondagens mat, litervis med grädde - jag som inte ens tål mjölkprodukter? :). Läste precis om Katrin och blondinbellas nya tvist, tor inte längre att något är sant ifrån dom där två fröknarna, de verkar bara vilja ha någon att käfta med. det kan ju vara rätt skönt det också ibland, för jag tror att dom båda är med på det egentligen. sådetså nu blarrar jag på igen.

sax, nål och tråd.

ONSDAG. Ett tråkigt informations möte på körskolan så sitter jag här igen. Väntar på att mamma ska ha reklampause i sitt program så jag kan få hjälp med att sy den sista tröjan och på att Lillsofie ska komma hit och låna lite kläder. Ska sätta mig och skriva en köplista så vi kan åka in imorgon och köpa allt som behövs för fancy dinnern, måste bara få en siffra över hur många som kommer, tror jag bjudit.. sjutton, nitton kanske?


några av plaggen som utsattes för min sax, nål och tråd.

hatar paniken.

ONSDAG. Har fruktanvärd värk i min rygg, har suttit på golvet utanför mitt rum och sytt sedan tre timmar tillbaka. jag har ett linne kvar att sy om, sedan har jag gått igenom alla plaggen jag hade lagt på hög. Det verkar tyvär få vänta tills imorgon för jag märkte precis att jag måste ta bussen in till körskolan nu om ungefär tio minuter, dags att byta om kanske?

Never make fun of a womans feet!

TISDAG. Haha, förlåt men jag tror seriöst att Fannie har de största fötterna världen någonsin skådat på en kvinna i Kalmar och det är inget att göra sig rolig över! Matilda har också stora fötter, det hade Nanna med och Lilian för sin höjd - jag kanske dras till folk med stora fötter? Fast ändå inte, jesper har normalstora fötter. En ny fetisch att ha med tjejgänget må hända? Om vi vore killar vet vi ju vem som hade haft minst hummhumm iallafall - små fötter, lagom händer, liten näsa och alldeles för små öron, jag i ett nötskal. Fast vem är jag att klaga jag har ju typ fettklumpar eller köttiga muskler i mina händer som gör att dom är abnormt tjocka enligt Fannie. Fy fan, vilken tur att man inte är kille, då hade jag kanske fått vara singel väldigt länge, hemska tanke! Jag får nöja mig med att vara upptagen tjej med köttiga händer.

PS. Nu drar jag och jesper ut och åker inlines (första gången för mig)

Adam, har du inte gjort lite uh uh med Eva än?

TISDAG. Är hemkommen från staden och har fått en massa gjort redan. Jag har avklarat min första tradera auktion (kommer bli ungefär 150 stycken till), avbeställt ett paket från H&M, hämtat alla skolböcker jag kan tänkas behöva för de fyra skoluppgifter jag har under lovet och fått lite shoppat nu när mitt shoppingförbud äntligen är över - och vilka fynd sen!

saltvattenspray, Kicks 40 :-
sandaler med nitar, H&M 130 :-

På bussen in satt en hel lekis fritidsklass, det konstiga är att pojkarna blev knäpptysta så fort fröken gick och när hon kom igen började de skrika och slåss. Flickorna satte sig i mitten av bussen och började sjunga till någon låt de hade på sina mobiler (så där som de gör på eva och adam). De var högst åtta år.. Och på bussresan hem var jag tvungen att slänga min nyinköpta glass "så är det ju bara" sa den elaka buss chauffören med en hånleende. grr.

sniffsniff, det luktar..

MÅNDAG. Hela ideén med att få alla läxor gjorda gick i stöpet totalt! Damn, glömt alla böcker som behövs i skåpet och inte verkar jag få tag i någon som kan berätta om det är öppet där imorgon eller inte, grha!  Antingen blir jag deprimerad och sitter hemma och jobbar med meningslös matematik hela dagen i det pissiga vädret som ska komma eller så tar jag med mig plånboken in till stan och hämtar hem böcker och köper med mig ett par skor! kan det vara deprission jag känner i luften?

updt. Okej, jag är inte deprimerad alls, madeleine påminde mig precis om att vi har lov. Så, okej, jag ändrar mig igen. Blir några samtal till expiditionen och vaktmästaren så får vi se om jag kommer in till mitt skåp - och att jag hittar några skor innan jag åker hem igen ;).

Request

MÅNDAG. Några i klassen har länge tjatat om att få reda på låten som vi dansade jumpstylen till, fastän jag varken har haft tid eller minne, men nu kommer den. Plus en liten favorit i repris, en sån där pinsam påminnare ;). Låten är iallafall: Patrick Jumpen - The secret.





Det är lugnt, det är lika pinsamt för mig ;P.

Lov, vadå lov? Det finns läxor.

MÅNDAG. Känns som om lovet snart är slut, fast det är det väl ändå inte? Det är ju en hel vecka kvar, känns som om jag är rastlös.. Ska kolla upp veckans väder för att bestämma mig om det blir hårt pluggande idag eller inte. Om det bara är fint väder idag och ingen anna dag då blir det lite matte och engelska ute i solen Blir det fint väder hela veckan blir det matten och engelskan + lite rapportskrivning tills solen ligger så där bra in på altanen igen :)

Vädret är kollat och det blir nog bara rapportskrivning i någon timme nu för det ska bli jätte dåligt väder imorgon. Men målet är att alla läxor ska vara gjorda innan solen går upp på onsdag. För då ska jag börja sy och fixa i mina kläder och börja det riktiga planerandet för fancy dinnern. Livet är allt bra på en pinne.

Nu får du dela med dig. Av det här goda?

SÖNDAG. Spenderat hela dagen lång nere hos sollan och Kjelle. Räffsat Jesper och deras stuga "den som inte hjälper till får inte heller  vara här på hela sommarn" sa micke och kom precis lagom till maten då allt räffsande var klart ;), får ju också säga grattis till Challe som äntligen har fått lära sig att räffsa :P.

Panikhandlade en påse ostbågar på vägen hem, fick ett sånt sug så jag inte kunde stå emot. Nu vet ni - jag är svag!

Vi har två katter som bor på våran altan typ, de är grannens men dom verkar inte ta så bra hand om de små liven så dom bor hellre på våran altan. Mamma som är alldeles för blödig har lagt ut alla förnödenheter som dom kan tänkas behöva och jag tror att hon lägger ut mat till dom också fastän att hon inte får locka dom till oss för pappa. Hon tjatar om att hon ska adoptera dom, lite svårt med tanke på våran bortskämda, fisförnäma, skiträdda enstöring till katt som vi redan har. Jag tror ändå att mamma kommer kidnappa de två katterna när de flyttar ner till sitt nya hus om något år och på tal om det så ska jag gå ner och skissa på hur "mitt" rum där nere i det nya huset ska se ut :)


Den gråa heter Findus, den röda har
vi själva döpt till Pettson.

catfight?

SÖNDAG. Vad har hänt med hela Ljungbyholms samhälle, det är aldrig några hemma fester längre? Är det för att vi blivit för gamla eller har folks föräldrar börjat stanna hemma mer? Undra som en flundra om gäddan är en fisk, som mamma skulle sagt. För igår var vi på fest men när vi kommer till ljungbyholm är den enda festen som finns i Nybro bland en massa volvoraggare som jesper uttryckte det. Så det blev en runda upp till toffe och sedan två påsar popcorn framför the day the earth stood still, och varken popcornen eller filmen var särskilt bra..

Jag fick faktiskt lite färg efter att jag somnade i solen igår och höll på att komma försent till årets första grillning nere hos jespers farmor Kajsa. Blir det ingen sol idag så lägger jag mig i solariumet med min upprivna kropp (har rivmärken från både katt och björnbärs-busk-snår). Hur ska denna dag gå egentligen? Jag är redan trött och nästan svamlar fram ord, jesper tvingade upp mig klockan åtta för att han skulle kunna åka och jobba, jobbiga människa!

Lite sånt här ikväll?

LÖRDAG.

Inte gul, utan vinröd bil.

LÖRDAG. Äntligen är jag på topphumör igen - gladtjej_91 :P. Har ännu en gång fått spendera en morgon på Byteatern och sprungit det snabbaste jag kan till bussen (jag måste börja motionera!). Ska ta och duscha av mig medans jag väntar på att solen ska lägga sig så där perfekt in på våran altan men framförallt så ska jag skicka ut invitations till fancy dinner förfesten som är här hemma på fredag, äntligen en helg när de viktigaste i mitt liv kan :).

Förrutom att jag är lycklig så är jag nog galen också. Min hjärna har börjat reagera kraftigt så fort många vinröda bilar kör efter varandra, den skriker på mig att jag nästan måste ta kort på det och berätta för hela världen om händelsen! Fick hålla mig för att inte berätta det för lillsofie som satt snett bakom mig på bussen hem. Så jag började le åt mig själv och jag tror nog hon såg mitt fåniga leende. Haha, jag måste verkligen få något bättre att tänka på när jag åker buss..

Tråkmåns

FREDAG. eller är det lördag? Ne det får vi inte hoppas på att det är för då har jag glömt att åka in och jobba. Jag var en av de tråkiga som varken tog mig in till skällby loge, puben eller någon privat fest igår. Det var väl tänkt men efter våran vackra middag så blev jag alldeles för trött för att göra något alls så vi occuperade soffan med mean mashines och dog väl någongång vid halv tolv för att bli väckt av tukk som inte verkar ha flyttat om sin klocka till sommartid..

Har precis lagt in min första annons på tradera och jag fattade mest ingenting så vi får se hur det gick när den är klar. Får ta snacket med Sissi nästa gång jag ser henne om det där med tradera så jag inte går och förlorar pengar istället. Pengarna jag får in går direkt till körkortet, så duktig är jag trallala. På tal om körkort så har jag snart fullt upp med att sitta på körskolan, börjar nu på måndag med en heldag.

Idag skulle jag kunna heta måns - tråk måns.

Gloryglory

TORSDAG. Glorious day! Blev lite inspirirad av Fannie och åkte hem till min hårfrisörska till mamma och klippte upp håret en aning. Men innan dess gick provet bra och vi fick sluta tidigare. Jag och Ida tog oss ut på stan och jag köpte sjukt mycket godis. Jävla lurendrejeri på tokiga ture alltså! Dom bytte till större påsar! Man vet ju ungefär hur högt upp på påsen man brukar plocka godiset, men nehe, helt plötsligt blev det godis för sextiofem kronor! Jag ska ta tag i det här problemet och hälla godiset i tre påsar, phu jag är duktig på att lösa värlsproblem.

Jag skulle ju också kunna anmäla dom så som folk i Kalmar visst har börjat göra. Anklaga oskyldiga människor bara för att få pengar, fy oss svenskar, vill vi bli amerikaner eller? Förklarade precis för pappa, han blev tyst och fundersam, han sitter här mittemot och kommer nog snart säga något politiskt till svar.

Ringer som galen efter jesper för han skulle bara våga åka hem från stan utan att åka och köpa rösti och bearnéisesås till den färdig-grillade kycklingen här hemma. För första gången på ett halvår äter vi onyttigt här hemma i Hagby, sånt tycker jag om. I vanliga fall slänger mamma ihop alla mat som innehåller mindre än 1 gram fett sammanlagt och allt blir oftast bara en torr röra. Så åter igen a glorious day!

godismysteriet..

ONSDAG. Vaknade alldeles för tidigt vilket var väldigt skönt, hunnit med massor nu på morgonen. Idag ska jag gå och sätta in pengar på banken och skriva in mig på körskola, jag är för vuxen för min längd ;). Sedan är det bara en vanlig jäkla stressig onsdag utan utgång för mig.

OBS. Jag har haft en liten skål med ungefär tjugofem godisbitar som har räckt i en vecka. Förra gången hade jag en hel jävla box med haribo godis, den tog slut på fem dagar. Jesper har inte varit här och mamma har inte hittat skålen som nu prcis blev uppäten. Så säger dom att jag äter godis som en galning.. Jag tyckte bara det var väldigt underligt. Kanske har jesper eller mamma något att säga till sitt försvar?


Huvudrosett - KappAhl Vit bascitröja - Gina Grå övertröja - Only Jeans - Cubus Sneakers - H&M

Massage.

TISDAG. Innan jag fyllde arton beställde jag alla dessa tider och grejor för att skämma bort mig själv, jag sparade en till efter det hårda festandet. Idag var jag på massage! En halvtimme vanlig basic massage och en halvtimme energimassage, energin var väldigt speciell men väldigt skön. kroppsbalans får fyra av fem toasters.

Räknat mina sparpengar som en galning, försöker få ihop alla de pengar som behövs för körkort. Eftersom Sofie var dum och drack alkohol innan hon var myndig så får hon nu betala hälften av körlektionerna själv och eftersom världen var dum och gick i ekonomisk kris så får hon fixa det på egen hand och inte ta ut dom stora pengarna från det stora kontot.


Hårband - glitter Linne - 365 sunshine
kort kofta - H&M Jeans - Wrangler
Tygskor - H&M

Oops.

MÅNDAG. Kollat lite priser och lokaler på körskolorna men kan inte riktigt bestämma mig för vart jag ska skriva in mig. Satt alldeles för länge och väntade på att få övningsköra hem med mamma och nu har jag spenderat hela min korta dag med att göra läxor. Nu är jag så där sorglig så jag berättar vad jag gör. Sådant tycker inte våran psykologilärare och asskyssande klass om, oops sa jag det högt?

Huden tycker till

SÖNDAG. Jag tjatade halva förmiddagen på jesper om att vi skulle gå ut och städa bilen bara för att vara ute i den fian vädret. Efter mycket om och men och massa fördröjningsmoment framför datorn så gick jag ut och tänkte börja, solen sken i ungefär en halv minut, ungefär samtidigt som jesper öppnade dörren så gick solen i moln och resten av bilstädningen fick jag höra de där jobbiga Oh, vad fint väder det var kommentarerna. Vi åt pizza och kollade på Kung fu panda med Tukk och Challe sedan tyckte jag det var dags att åka hem. Tre dagar med pizza, två nätter utan avsminkat ansikte och två kvällar med alkohol ger inga vackra resultat på ansiktet så ikväll blir det rengöringskur. Tvätta ansiktet, lägga på ansiktsmask och peela med honung sedan är nog min hud lite gladare på mig igen :)

När palace och tysklandsresa gjort sitt

LÖRDAG. For till rinkabyholms scoutstuga vid halv tio för att gratta Johanna som mystiskt blivit ditförd några timmar tidigare. Både jag och matilda var väldigt sletna från kvällen innan, så det blev ingen lång historia, men ändå trevlig :). Hem till en ännu tröttare pojkvän och vi somnade ganska så bums. Sofia som satt mindre än en kilometer ifrån oss ringer vid ett hugget, sorry gumman, men det fanns ingen ork till att lyfta varken hand eller huvud vid den tidpunkten i det skick vi var i.


It's no day like the day after..

LÖRDAG. Blir väckt klockan tio med ett jobbigt meddelande -Du ska jobba idag, det ska vara gjort innan klockan ett. Fuck off tänker jag men kliver ändå upp ur luftmadrassen på marcus köksgolv. En halvtimme senare städade jag hela byteatern på fyrtio minuter och fick äntligen åka hem..

Ringde jesper som precis hade kommit över till svea rike igen efter sin visit i tyskland alkoholfyllda skogar (boardershops). Hoppade in i duschen, förberdde mackor och sen när solen hade lagt sig perfekt in på altanen tog jag laptopen och gick ut och satte mig. Så här har jag alltså suttit sedan ett hugget och solat, men framförallt laddat upp bilder som ni kanske ser.

Det är dags för mig att börja göra mig fin - släkt kalas och sedan Johannas hemlighet. Kan ju tyvär inte nämna vad det är får något här och nu då hon kan hinna in här. Jag får nog helt enkelt säga att vi hörs imorgon eller seeent ikväll ;).

Fannies 18 års firande!

FREDAG. Små snacks och mycket prat. Några alkoholer senare bar det av ut mot stan och när allt det roliga och klumpiga hade hänt så dansades fötterna sönder på palace dansgolv.

Jag har fått önskemål/order om att lägga ut all bilder - och då gör jag det här + bilddagboken.


 

Öronhängen - KappAhl
jeansjacka - Aima
blommigt linne - H&M
blommigt armband - Vila
Jeans - Gina

planering är A och O

FREDAG. Det är underbart väder ute, jag har en underbar tröja på mig (lite för varm kanske?) och det är en helg med festande på intåg. Först två lektioner i skolan, sedan hem och måla naglarna och hämta kläder för att sedan spendera de sista timmarna tillsammans med Jesper innan han åker till tyskland (Han är ju borta i typ femton timmar!). Vart ska jag sova inatt? Hmm, ett senare problem att ta itu med efter förfest hos Fannie och utgång på Palace.


Kort olle - only Linne - H&M Jeans - Armani

Häxor med mittbena?

TORSDAG. Visst man känner sig ju inte så jätte snygg och kry idag, men Adam vet alltid vad man ska säga..

- Har du bytt frisyr? Har du haft den länge? När jag var liten läste jag om en rödhårig häxa som hade mittbena, hon åt barn.
- Då hoppas jag att det var en snygg häxa.
- Ne, snygg var hon inte. Men om man skulle göra en porr version av den sagan och du sa Kom här så ska jag koka dig i min kittel (med tungan ute och konstiga höftrörelser). DÅ hade det varit du!

Sliten, JA. Men en barnätande häxa? Någon annan som läst boken?

Eftermiddagen har spenderats med Lillsofie och en massa kläder som vanligt, men jag har INTE betalt för något, alltså så har jag inte brytit mitt löfte! Dessutom fick jag gå halva vägen hem, fick skavsår och mamma fick nog lite dåligt samvete över att jag hade fått gå en kilometer. Plus att hon inte trodde på min totalt urflippade ljumske som hoppar ur led hela tiden och därför strålar smärta i hela lårmuskulaturen. Så där fick hon min lilla mamma ;D.


Little saturday

ONSDAG. Jobbiga bussbyten, snabbdusch med schampoo kvar i håret, kläder på och en halvbra sminkning senare så var vi, med en shot Baileys nersvald, på väg till KM. Det första jag ser är Fannie som står och spanar efter folk, efter det ser jag henne göra roligare saker och säga konstigare saker för varje gång jag stöter på henne. Sista gången står hon med två gamla klasskompisar till mig - den ena nu utbildad bonde och den andre en gamal lanare. När jag försöker pussa henne i pannan sätter hon sig som ett barn med blöja rakt på marken och sen direkt upp igen. Jag och matilda testade drinkar och körde mer på mystrevliga stilen till klockan ett med lite mat på 7eleven och sovning vid halv tre. Fyra timmar senare var det skola - nu vet jag vad lill lördag är.


Vad visste väl jag?

ONSDAG.
Hur jag trodde det skulle bli:
Skriva stressiga CV hela morgonen Skola Ut och köpa mobil på MediaMarkt Ut till obs och maxi och söka jobb Snabbis på stan med matilda Skola i tre timmar till Jobbintervju Försöka hitta passande buss hem På en timme byta om, packa ner nytt och få något i magen In till dansen Hem till matildas pojkvän och duscha och göra mig iordning Ut på KM

Så blev det:
Väldigt lugn morgon där CVna nästintill var klara Skola? ne, gissningslekar och uppsättning av en teater Kollade på mobil, men hittade ingen jag var hundra på Lämnade CV Fin lugn vandring på stan med Matilda Hem och plugga och lugnt hinna med allt jag vill In till dansen Duscha och göra mig iordning hos Mackan Ut på KM

För de som är blinda eller bara normala och inte orkar läsa allt - i sin korthet fick jag en lugn och behaglig dag!

Nästan så jag har alldeles för mycket tid över. Sitter här uppe och väntar på att mamma ska ha satt fram alla utemöbler så jag kan plugga där ute om en kvart eller två. Ska försöka hitta något i kylskåpet som faller mig i smaken också. Min mage är inte lika tålig längre, klarar inte en hel dag på ett äpple, så då får det bli någon smörgås hit och dit med.


cool tisha, NewY 130 :- Jeanslegging, Vila 250:- Linne, H&M 100:-

Blev lite smått ledsen över att tänka på att jag nu under en och en halv vecka har totalt förbud att inhandla kläder och accessoarer i alla dess former. Kanske är det lika bra det - Jesper åker till Tyskland på fredag så jag antar att alla pengar far med honom till spritens land :)


Bättre jobb, tack.

ONSDAG. Vaknade med älskling men han har redan hunnit börja skolan. Jag har inte ens hunnit få på mig kläder utan har bara suttit och skrivit de sista personliga breven och hoppas på ett bättre jobb i sommar än de jag redan har. Skippar lunchen och åker iväg och bestämmer mig för ifall jag ska ha den där mobilen eller inte och delar ut två CVn. Eatiden på stan med Matulda, måste få henne till att shoppa like the old times.

Challe har kommit hem ifrån två veckor i Thailand, jag vill inte stå brevid henne nu - och då har jag ändå kvar färg från solduschen! Jag vet nått som inte hon vet och jag tänker inte berätta ;).

Från och med idag säger jag att det är vår och därför åker alla mina oanvända/nyköpta vårskor fram idag! Tyvär får nog de tunna byxorna och korta tishorna vänta en vecka till.


RSS 2.0