All I want for christmas is my two front teeth

ONSDAG. Färden bar av till smedby och vi var lugna och fina precis lagom tills Kalle Anka. Jag var lugn och fin hela tiden eftersom jag mest mådde illa och hade feber. Satt och drack loka och fick i mig två skummtomtar.
Maten kom fram och det var tvunget att ätas snabbt för snart skulle tomten komma! Jag fick faktiskt i mig lite mat och det var ganska bra för en mage som levt på vatten i ett och ett halvt dygn. Fick mata en liten Fialuttaskrutta emelie som annars inte hade varit klar för tomten, hon var också lagom nervös och kunde knappt sitta still. Den sista kvarten stod tre ungar i soffan och tittade ut mot altanen efter tomten, deras jobb var att få in tomen säkert och se till att han inte ramlade i poolen. Det gick väl sådär med den uppgiften när han väl kom. Rasmus börjar gråta, Alexander ställer sig och skriker i dörren och emelie hoppar ner och gömmer sig i soffan - Great där var det avklarat!


Tomten kom och tomten var bäst, det ända konstiga var att han hade stora bjällror runt halsen i ett stålbälte, har jag aldrig läst att tomten har?
Tomten läser - Till Gudmor Sofie från Rasmus (tittar på mig och skrattar.
Jag skrattar försiktigt tillbaka och försöker ta paketet.
Tomten skriker - Inte bara ung och snygg, utan gudmor också! Vad mer kan man önska sig?
Släkten skriker och skrattar, jag fattar mest ingenting..


Jag drunknade i julklappar och satt på hälften, Rasmus kom och ville att jag skulle öppna hans paket också. tillslut had ejag inte så stor koll på vad jag hade fått från vem. Men det har löst sig nu. Har även lärt känna min två år gamla kusin som jag aldrig fått hälsa på innan, skoj :). Det blev lite gröt och sådant till åtta tiden då det var dags att åka hem till syster som skulle sluta jobba vid nio.


På resan hem hör vi den underbara låten som fått ge rubriken. Mycket bra låt som sätter sig direkt på hjärnan.

Kom hem och hann packa upp och lista ut vem jag fått vad av. Mormor, Ingrid och Mats kom (de som finns kvar på mammas sida av släkten). Det blev gröt och skinksmörgås igen. Alla glögg smakerna värmdes på och sedan var det paketutdelning i nästan en timme. Var så fruktansvärt många småpaket och jag tror alla fick minst tio paket var. Det är det som är det bästa med att fortfarande vara liten, man får alldeles för mycket julklappar! Det tog nog ytterligare en timme att öppna alla julklappar. Helt plötsligt var klockan i allafall halv ett och dom åkte hem och jag somnade innan lamporna var släkta. That was the christmas my friends.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0