1900 talet var en sak i sig.

FREDAG. Jag vet inte redigt när jag var som snyggast..


1954                       1964                      1978                       1984                      1999

säkerhet först

FREDAG. Städar och äter frukost, synd att smörgåsar smular så, annars hade det varit bra att få två saker gjorda samtidigt. Har ingt runt till kundtjänster nu och undrar varför det fortfarande inte har kommit ett bättre system. Man ska klicka där och där för det och det - synd att man inte redigt vet vad det innebär och stör fel folk i andra änden. Det är ju faktiskt deras egn fel när de skickar ut fel varor eller för lite information. Får bara hoppas att jag får ut rätt klackar nästa gång posten smsar mig och att mobilräkningen är mer än hälften så dyr. Måste duscha, håret är fucked och inträdes tatueringen är fortfarande kvar på min arm.

Saker du borde ha koll på: Möter du en björn i skogen ska du lägga dig ner och spela död. Om det komme ren ilskan älg ska du ställa dig blickstilla bakom ett träd. Ska du gå på ett grävlingstätt område ska du ha knäckebröd i stövelskaftet, de biter nämligen bara tills det knakar. Be safe.

vandrande pinnars sexliv.

FREDAG. Fick en välförtjänt sovmorgon till klockan elva idag. Visst vi låg till sängs till klockan sex på kvällen igår, men det går ju inte att jämnföra med att vakna utvilad med en gosesjuk kisse i ansiktet. Saker du borde ha koll på: En manlig vandrande pinne kan inte para sig när huvudet fortfarande sitter fast på kroppen. Därför sliter honan av huvudet innan parning. Är inte det kärlek så säg?

Sa jag att det var hårt?

ONSDAG. Kvällen i bilder. Kan tyvär inte kompletera så bra med text då minnena sviker mig och blandas ihop. Det jag minns väldigt tydligt var att jag höll mig vaken i en halvtimme för att bli nyktrare helt i onödan, för när jag väl la mig ner med mitt fortfarande snurande huvud var jag tvungen att springa upp och få ur mig det som ville ut. Unfortunately I didnt make it! Hann inte ens till trappen utan fick välja mellan en dusch eller ett handfat, det blev handfatet. Helt plötsligt står jag vid dörren och jesper kommer hem?








....

ONSADG. Är väldigt full och ganska ensam i skrivande stund. Hoppas jesper kommer hem från eg snart. Kommer mer när nykteristen slått till igen. Puss

två manna klubb.

ONSDAG. Ärligt talat är jag helt slut och orkar inte ens tänka tanken på att gå ut och festa, men jag känner på mig att allt kommer lösa sig så fort panodilen har börjat värka och många centilitrar alkohol har träffat på mitt blodomlopp. Jäkla golv i Ragnabo till att ta lång tid, började igår vid fyra och blev klara idag runt halv sju, vad är det för still. Mönsteranpassat är ingenting för mig! Snart sitter vi hos EG och förfestar - jag, hanna och alla killar. Men vi hoppas på att Lilian och Jennie joinar två manna klubben när vi kommer in till stan :)


Skor, kavaj, linne H&M. Jeans Bikbok. Armband Vila.

S-U-X

TISDAG. Åh vad jag önskar att jag hade någon salgs kamera på min blogg, så att jag skulle kunna se alla er som testade att slicka er på armbågen. Det är underbart hur frestad man blir att göra dumma saker, ännu bättre om dom är lite förbjudna eller väldigt skämmiga. Tror det blir fler såna där saker som man bara måste testa. Men första blir det hem och göra sig fräsch för att sedan åka ner till das Bergkvara. Är bara väldigt arg på min allergiska reaktion på ringfingret som gör så att jag inte kan använda min förlovningsring it sux som jesper säger.

Armbågs slickning.

MÅNDAG. Vaknar med lite träningsvärk efter arbetet hos Kajsa igår och magen är uttänjd efter fruktansvärt god mat, folk måste sluta vara så duktiga på att laga mat i min omgivning. Alla får helt enkelt göra som mamma - endast laga nyttig, torr och ganska äcklig mat.

Sitter och kollar på en massa barnfilmer och fördriver tiden så länge som möjligt för att slippa gå ut och putsa fönstrena som jag lovade mammsen att göra. Det var skoj att skrapa fönster igår, men inte roligt att göra det själv utan folk runtomkring som granskar ens verk. Få be jesper komma hem ifrån mamma och pappas husrivning så han kan dra dåliga skämt om min fönster putsnings.

Saker du borde ha koll på: Det är fysiskt omöjligt att slicka sig på sin egna armbåge! Efter att läst denna fakta försöker nio av tio personer ändå slicka sig på sin armbåge. Alla försök misslyckas radikalt..

Sörjedag

LÖRDAG. Jesper har en fruktansvärt dålig film dag idag. Vi har sett action, rymdvarelser, zombies, mördare och en halv film idag. Det är inte det minsta okej, vad hände med njutning av att se en film, inte bara se den för seendets skull. Denna vecka har varit en filmvecka om man jämför med alla andra veckor då man sett någon film. Vi har kanske hunnit med fyra och en halv film idag, och det var bara halvan som var något att ha. Jag har en sörjedag idag, jag sörjer de bortsprugna timmar som passerat rakt framför näsan på mig medans jag varit sällskap till dåliga filmer..

Sofie von Fisenknopfh

FREDAG.

18 års kalas x2

FREDAG. upp upp och iväg! Några minuter över sju anländer jag till den magnifika host familjen Sävenryd i Rinkabyholm. Det blir bål med SANGRIA (inte sangoria vilket Ida hade väldigt svårt för) och jordgubbar. Prat, sång och mat innan kubben som vi vann storslaget tack vare Idas söta lillasyster. Paketöppning, med en del alldeles för seriösa presenter för ett 18års firande, tills vi fick i oss helsmarig super onyttig tårta. Jag önskar nu i efterhand att jag tagit en bit till, för det är så sjukt sött och dansande på min tunga!


Vi fick skjuts bort till lokalen och där fick man inträda dansgolvet på eget bevåg och ta plats tills man skämdes. Tiden passerade förbi med turkiska moves och sanning och konsekvens mellan flickor och pojkar som inte ens visste varandras namn. jag fick oväntad skjuts hem men kvällen tog verkligen inte slut..


Kattklappning blandat med att försöka få hem pojkvän. Vid halv två ringer Ida och vill ha nyckeln till lokalen som hon tidigare lagt i min väska - ÅH! Mamma ida och festklädd Johanna möter mig på garageuppfarten i morgonrock och lånade kängor vid klockan två. Halv fyra kommer jesper hem och man kan äntligen somna in djupt.


Grattis Ida & Malin

10 års kalas.

FREDAG. Hem och fixa till mig, något som skulle passa både för släkt och fest var tvunget att hittas i garderoben. olämpliga saker var tvunget att slås in i fin förpackning. pojkvännen var tvungen att färga håret blont för en frisörs slutuppgift.

duschkräm och lotion D&G, mini kondomer, en femma
och två 7,0 - överlevnadboxen för nyblivna artonåringar som jag kallar den.


Fick äntligen träffa Hampus och Emma igen och stämningen kändes inte alls så pressad som den varit innan. Det blev ett fint kalas ute i solen :)


XOXO Gossip girl

FREDAG. Nu sitter jag här med min lilla svarta dans gubbe i hörnet igen, det som skulle bli en hemochgöramigfräschochåkatillbaka blev mer en blifräschochmissabussen upplevelse. Det är sugigt hur bussar bara kör förbi en, att man inte kan skicka in ett sms till klt eller något sånt och säga vart man ska kliva på och när man kommer ut, så att dom är förberedda på det.

Skvaller: Svininfluensan går hett fram i Kalmar och en stor klädkedja har fått evakuera en arbetare. En iväg flyttad granne of mine separerade med sin man ett halvår efter att de flyttat och han gav henne 400 000 så hon skulle kunna skaffa sig ett boende och lite så, sex veckor senare kommer hon tillbaka och är bankrutt. XOXO Gossip girl. 

marknadsgodis

TORSDAG. Marknadsgodis är bara något man äter en - två gånger om året och jag tror att det är tur det. För även om karamelerna smälter fint på tungen så blir man trött på dom efter femton bitar och vill inte se det mera, annat än en påse chips liksom! Dagens övningskörning var allt annat än lugn och harmonisk, folk sprang som galningar över gator och turisterna körde helt efter egna regler, regler jag tror ändast finns i turkiet egentligen. Körskolelärarinnan var uppjagad till tusen efter att bokat in två stycken på min tid och ska aldrig mer jobba när det är något stort på g i Kalmar igen, där med basta för det var det ända hon sa under hela lektionen.

Designen har förbättrats efter downfallet och det får se ut så här tills hösten för jag klagar inte, inte jag nej (tony rickardsson). Något som det inte går att skicka in klagomål om är min första riktiga sovmorgon utan en väckarklocka sedan skolan började - ja, på en vardag såklart! Resten av lovet så ska jag endast göra precis vad jag själv vill, om det inte gäller penga tjänande eller körning.

Jag går torr här hemma, på onsdag vill jag till Valen och halva priset, följa med mig kanske?

när?hur?

TORSDAG. Som ni märker har något väldigt mystiskt hänt med min layout. Har inte en aning om när eller hur detta har hänt, så det är något som får utredas opch fixas till. Men det får vänta tills tiden finns till hands, idag blir det kalmar marknad och körskolan.

Bara min pojkvän

ONSDAG. Förra gången det var inköp så var det rea handlande, nu så har jag gått vidare i mitt liv. Jag är väldigt planerande (Det säger även min körskolelärare) så jag har nu börjat köpa in höstkläderna, som alltid en halv årstid för tidigt. Det är så skönt att ha det gjort för då har man pengar att göra roligare saker för när årstiden väl kommer. Som i sommar hade jag en månad utan att behöva köpa ett ända plagg för att jag i våras hade planerat ihop att så smidigt.


Stickat linne med guld detaljer, Gina egentligen 200
men fann den för 50 kr. Gles stickad tunika, Gina 150 kr.
Glas stickad halsduk, Indiska egentligen 200 men hittad för 50 kr.

Dessa köp var alltså inte letade på rean, utan jag ville ha dom och två utav dom råkade helt enkelt finnas på rean, vad vill ni att jag ska göra åt saken? Det blev lite smink till hy och ögon, lack till nageln och något sånt där fint som bara min pojkvän får se :)

united states.

TISDAG. Sitter och kollar på American Pie och den stackars Stifler kusinen som helt enkelt inte får till sitt liv så bra, tänk att döda sin mormor med sin sats, det är något att berätta för barnbarnen ;). Det som slår mig är bara hur länge folk behåller sin oskuld där borta i Amerikat och vilken big thing det är för dom. Plus att dom dejtar som galningar, kanske inte i denna filmen eftersom den går ut på att röka, kröka, göka, men i många andra. God bless america.

Barn i flaska en tisdagseftermiddag

TISDAG. Detta är vad jag gör en tisdag när jag har tråkigt och har röjt undan lite i mitt rum. Jag tömmer helt enkelt den kopp med vatten dessa snoppar har legat i innan, kollar hur vanskapta dom har blivit, skrattar åt saken för mig själv och börjar tänka mig in i situationer som kan bli väldigt jobbiga för pojkar i största/minsta allmänhet.



Men jag är en ganska snäll flicka egentligen så därför har jag nu fixat så att dom ska få en bätte uppväxt och dom ska även få träffa sina rättmätiga ägare, vilket dom ändast träffade i några ynka minuter och sågs som förluster. Nu är det ända problemet att jag vet inte vem som är ägare, faderstest kanske?


studentkök..

MÅNDAG. Ät aldrig något ur Byteaterns kaffeteria, förrens nu! Det var fruktansvärt, som när jag städade ett studentkök en gång, hemskt! Vuxna människor som inte vet vad en trasa med lite vatten och diskmedel är för något.. Det är iallafall över nu och imorgon blir det bara en massa golv jobb, inte lika äckligt men destå jobbigare.

Jag önskar mig en större stad med galet ute liv, ett enormt discotek med sprutande rosé och skumpa som stockholmsveckan i Visby. Nästa år tror jag att jag sattsar på visby och en liten roots bara. Jo, men så får det bli, för det kan jag ju bestämma nu NOT.

Något jag kan planera är däremot att köttfärsåsen och spaghettin måste vara klar om en kvart, knivigt ;S (höhö)

Rachel Zoe

SÖNDAG. The Rachel Zoe project var underbart och såg ni alla kläder, jag fick lite hjärtklappning och avundsjukan var på översta våningen i eifeltornet. varför får inte jag hålla på med sånt där, bara pilla och paketera upp kläder hela dagarna. Och äntligen en människa som vet hur man ska behandla kläder! Jag mår så sjukt dåligt över att packa ner mina kläder i en påse när jag ska någonstanns, men jag gör det för laget. Men jag önskar att jag hade en stor rymlig bil där jag skulle kunna hänga mina kläder och vart jag än kom så skulle jag lätt kunna byta om där inuti också. Ge mig en lägenhet fylld med stänger och galgar och jag är i himlen.


Vattenfestivalen

LÖRDAG. Med stuga i Bergkvara så kan man inte skippa vattenfestivalen och med trevligt sällskap så vill man inte heller vara någon annanstans. Vid tolv kom vi till området och som vanligt betalar vi inte en krona och alla kommer in till öltältet. Massa dans och skrikande för att höra varann för alla covers. Jag önskar bara att allt och alla skulle kunna  ta emot kort, jag har aldrig pengar ute, kan inte folk ta det?! Jag och matilda ville bara ut till den friska luften och få sand i våra sandaler och kunde inte vänta på de andra slö klunkarna. Trädmannen var min och vad skulle man göra av natten?

Efter pilkastning blev det att ta oss hemåt vid tre. Träffade väldigt lustigt folk ute vid camping området som vi aldrig gjort något illa men som ville skada våra öron med fula ord och påhittade hot. Hem till Ragnar boet och trycka i fem av sju party people in i havet tillsammans med grannar och hönan. Vi ser dagen åter gry och regnet börja droppa när vi säger god natt och slacknar innan vi hunnit värma upp oss.



En dag i dvala som utformades till en svala.

LÖRDAG. Vaknar väldigt slitna och kommer liksom aldrig igång, sitter mest bara och slöar, åker och handlar och gör super god tacos. Det blir sängen och soffan för att vila det dunkande huvudet, det tilltäppta halsen och den oroliga magen. Fem minuters sömn räckte tillsammans med en timmes gos - så var man på topp igen med att sminka jesper.  Lilian och Matilda kom klockan åtta och det börjades med massa prat och ibland hetsdrickande, det bara blir så! Grillning där alla bara gluffsade och gluffsade tills det var proppfyllt in tha tummy av gott kött och krämig potatisgratäng. Därefter var det bara alkohol och prat, jag ska erkänna att jag snackade lite skit och det var roligare än vad jag minns ;D.




Ragnabo

FREDAG. Det som skulle bli en värmande drink och ett glas vitt till maten blev så himla mycket mera. Många rörande samtalsämnen där vi fick allas åsikter och kunde komma fram till lösningar eller förenklingar, men även mycket struntprat om gamla känningar till alla.


 


alligatorer och grejer.

FREDAG. Sista tidiga morgonen med arbete och det är så befriande att få vara fräsh och sova ut nu. Blir två arbetsdagar nästa vecka också men inte så tidigt, så jag godkänner det. Nu blir det Ragnabo med massa slapp som vanligt och lite förberedning för morgondagen.
 bye bye, see you later alligator.

tre timmars terapi.

TORSDAG. Underbart att få lönen idag när tiden var inne för en tur in till Kalmar centrum. Jag fick ihop tre par jeans för 330 kr, som tidigare hade kostat 1050 kr - nu får alla flygplan se upp för jag är en jäkel på kapning (höhö). Och om det inte är nog med att jag är snäll emot mitt bank kort så har jag idag även hjälpt till lite emot aids. Ibland känns det bara lite bättre att shoppa än att göra någonting annat över huvudtaget. Satte shoppingkontot runt fem hundra kr idag och jag tycker att jag höll det väldigt bra när det landade på 579 kr. Efter tre timmar av shoppande och provande kände jag att det fick duga, så gick och satte mig på ett utav mina jobb och lästa en tidning, märkte att jag inte gjort det sedan sommarlovet slutade. Nu har jag koll på vart vi är i världen och vart den är på väg, även om tidningen var tre dagar gamal.

Ni måste se mitt ursöta barn armband! Nu förtiden gör barn
sina armband i någon slags mjukt trä och en massa söta små
mönster och färger. Även om de inte är genomskinliga
får dom toppbetyg ifrån mig då man slipper de oslipade
platskanterna från förr.


Elefantbyxor, Monki rea 130 kr. Aids linne, H&M 100 kr.
Trashjeans, Bikbok rea 100 kr st. Annat smått och onödigt.

sofie vill så gärna vara vacker för lönen.

ONSDAG. vilken jobba dag, inte gjort annat. Snart dax att sätta igång hård träning med diet för att se pleasant ut i magtröja till sensommarlovet med tillhörande lugg. För er som inte märkt det så har jag inte handlat några kläder what so ever på en månad nu på fredag, och ja prestationsångesten är nu på högsta kullen när jag imorgon får lön och ska in och få röra tyger igen! Två par skor är däremot redan uttittade till hösten och jag kan bara skrika fab, cause i love them.


klockan tickar.

TISDAG. Jobbat och kört, gick väl sådär men ska tjata in det nästa gång ute på kattrumpan också. Jag är så fruktansvärt trött, jag sover sämre än jag gjort i hela mitt liv - bara att ta igår natt som ett exempel: Somnar kvart i elva, vaknar kvart över elva och tror att jag glömt jobba. vaknar igen med panik kvart över tre, kvart över fyra, fem över fem och slutligen halv sex och kliver upp tröttare än jag var när jag gick och la mig. Mellan varje uppvaknande drömmer jag ångestladdade drömmar om att jag inte hinner med saker och att folk är arga på mig. Såna simpla saker som att ett väldigt annorlunda HM har öppnat och jag hinner verkligen inte kolla på allt snyggt och blir utkörd när de stänger utan att ha hunnit köpa någonting eller att jag är fastklistrad precis utanför danssalen och Catharina blir jätte arg för att jag aldrig kommer.

Jag längtar tills fredag klockan fem över åtta, då har jag jobbat klart mina tidiga dagar och har bara två senare dagar kvar. Popocorn, lingondricka och the hills. Väntar på atta pappa ska komma hem ifrån sceansen och berätta om vilka döda släktingar och sånt han pratade med.

Hultan VI

LÖRDAG. Efter tre dagar med så mycket alkohol sinnena klarar utan att stötta ifrån sig det så blev det en jäkligt seg morgon. Ingen tog den dära första ölen och ingen satte på den högsta musiken, fastän jag tror vi hade gjort det ifall inte plabin varit så jäkla sletna (efter EN natt, dåligt!) det blev istället förtältspackning och mackaroner med köttbullar. Vi gjorde oss redo för Lars sista kväll och drog upp stödbenen så det bara var att åka hem efter att ha hört hans sista vers. Enligt Matilda och Jesper fångade jag Lars winnerbäcks plektrum! Om jag gjorde det så är det enormt och jag behöver inte alls må lika dåligt över att jag missade honom i torsdags. Jag blev sjukt glad och hoppade upp och ner iallafall, har det inspelat :P.

   

Hultan V

FREDAG. Vi planerar att åka hem och dricka upp oss och hämta kläder - vi komer aldrig tillbaka till festivalen denna kväll. Vi hade helt enkelt supit ner grabbarna totalt och dom var döende innan dom ens hunnit sänka en öl i förtältet, något som jag hade fruktansvärt skoj över. Matilda hade mina saker kvar på festivalen och kollade på the sound, timbuktu och träffade mina klass mates.

 

Hultan IV

FREDAG. Man hinner lagom gå och fylla på sina batterier i duschen med skrikande killar och äta en smörgås innan tha guys kommer och ställer allt på sin plats - dvs den uråldriga kylbagen mitt på golvet. Vi fyller pojkarna med ölspel och likörshots. Grillningen får improviseras fram vilket ingen bryr sig om eftersom vi trotts alla odds har bea! Lånade Svenssons familjens fotboll och skrek härs om tvärs på tyskarna och göteborgarna. Polisen kom och polisen åkte - så jävla odramatiskt! fyllde ölflaskor med bag in box vin och tog oss till röda campet. Lasse lasse berghagen, eller winnerbäck tillsammans med robin och plane medans jesper och marcus halsade öl ute på campet. Åbrotältet en snabbis för att märka att plabin (som brangelina) inte kommer vilja spendera så mycket pengar på att hålla sig fulla.

                 

Hultan III

TORSDAG. Två smörgåsar och tre glas vin och vi var åter i mode. Dusch i handfatet och sjuan på bordet tills huvudet satt där det skulle. Regnet spöade ner och våran militär fick ta på sig regnstället och gräva en vallgrav runt vårat förtält medans vi andra åt godis, kollade internet, lyssnade på irländskt och satte fötterna emot värmefläkten. Karateklubben höll span på oss när jag dansade fram och tillbaka i min gula regnjacka, röda stövlar och shorts. Jag gick fram och skulle prata med killen som satt mitt på pakeringen men han var en riktig bitterfitta utan att överdriva en sekund. Återigen vet jag inte vilka vi åkte och lyssnade på men jag och matilda dansade bort alla kalorier i vattenpölar och fyllde på oss i åbros tält. Träffade alldeles för nykter Fannie med en spiknykter Bella (eller?) utanför Ämtvalls langostält. Takida kom och de egoistiska gick. Jag och jesper gormade tills vi kom till husvagnen igen vid tre med vår kära karate kid fortfarande sittandes mitt på parkeringen i en stol.

           

Amsterdam nästa mål.

FREDAG. Jag hinner inte uppdatera innan killarna kommer och ska ha datorn och internet är alldeles för segt för att bara lägga upp några bilder. Det suger ärligt talat kuk, men vi fixar det på söndag, eller blir det måndag? Hurt mår huvudet egentligen? det märker vi som min mamma skulle sagt - NOT! I talk shit just deal with it <3

Hultan II

ONSDAG. Runt halv elva fick vi äntligen fara till festivalområdet och vi hade planerat att ta det lugnt. Men en halv arg matilda ville supa och då fick det bli så. Lite cider och shot och man blev liksom full utav bara stämningen. Skit trevligt och matilda blev i gasen vilket marcus hade väldigt svårt att känna igen henne i.

   

Hultan I

ONSDAG. Vi är framme i Hultsfred, förtältet är rest, vi har kollat in en död stad och stängt duschområde. Satte precis igång värmefläkten och vi väntar endast på matilda, sedan ska vi äntligen ta oss till festivalen. Jag ska erkänna att jag inte rört en droppe alkoholhaltig dryck ännu, jag får väl kämmas, men hur skoj är det att supa sig skoj med två killar? På en skala.


Benjamin knapp

TISDAG. Kollat på Micheal Jackson dokumentärer på MTV och jag tror jag fortsätter kvällen i samma stil. Först måste vi dock ut och kolla hur vi ska få upp husvagnen och förtältet imorgon, jag vet inte redigt om jag tror på oss, men det går ju alltid som det går.Fortfarande bara packat kläderna, allt annat får vi väl se om det kommer med, kanske flyger det magiskt ut till vagnen och vi lever happily ever after.

Det var några timmar sedan jag skulle publicerat texten här över, men fastnade i packandet. Fått ut tre lådor med kläder och en halv systemet kasse där allt annat fick plats. Sitter och väntar på att pappa ska komma in så att vi kan sätta på Benjamin Button, han ska bara polera upp husvagnen och bilen för tredje gången - jag är helt seriös han har lagt tre dagar på att få de där sakerna att skina, har han tänkt på att vi kanske hamnar under ett träd med duvor?

Festival trassel.

TISDAG. Packar, packar och bara packar. Det ända som är roligt är att välja ut vilka kläder som ska få följa med till hultsfred, det blir ungefär alla plagg som jag vanligtvis inte använder på  min kropp. Det blir galet, mönstrigt, färgglatt och lite naket i slutändan skulle jag tro. Fått med mig tolv ombyten - fyra olika för de olika väder som kan komma att dyka upp på himlen. Dock är det sämre med skor, har bara gummistövlar och ett par ballerina att ta med mig, alla mina andra skor är nya eller klackskor..

Jag kan ju knappast vara ensam om att inte hört om den hemliga fastivalen som ska vara på öland nu i fyra dagar, typ hemliga destinationer varje kväll med buss från kalmar med utländsk musik. Vart kommer det ifrån liksom? Vart tog reklamen vägen eller tycker dom att det räcker med att advertisa det dagen innan på P4? Projektet är stött utav EU och vi som bor närmast ön vet inte ens om det. Kalla min lost om ni alla visste det.

ord buller om huller.

MÅNDAG. spenderat hela dagen utan att göra någonting, är totallt lea lös och idag skulle lika väl kunnat vara igår, om ni förstår. Kollat fyra stycken Gossip och säsongen hade det vackraste slut jag sett, tänk att chuck kan vara snygg på ett annat sätt när han är snäll och glad, får fortfarande erkänna att jag tycker han är sexigare när han är fierce. Sådan mor sådan dotter, mamma bakar kola kakor - mina favoriter. Vi so hate att stå i köket i mer än tio minuter, men baka är något vi kan om vi bara får äta det sen, vilket vi inte får för mina elaka pappa styv (elaka styvmammaor brukar det vara så var tvungen att byta lite grann)

Saker du borde ha koll på:
sedan 1960 har Kalle Anka och hans vänner alltid varit på SVT klockan tre och önskat en riktigt god jul.

den som sa det han va det?

MÅNDAG. Igår blev man inte människa försen fem när det var dags att få något annat än popcorn och kex i magen, Jag tror tillomed att vi förtjänade det lite grann.. Som plane sa Det är första gången man hör ägaren till festen säga att det ska bli hårt. Som Calle sa Kan vi inte bara sitta och dricka istället men ändå gjorde de två okonditionerade pojkarna ett mål och dansade hela natten. Det var ljust när vi gick och la oss och en smula ljusare när vi vaknade.. Vad ska man säga - folk missade något.

Hunnit med jobb, övningskörning och frukost med prat om gamla hultsfreds minnen med far innan klockan var elva och efter att äntligen tagit mig mod att kolla igenom den dära jäkla kameran tog det ytterligare två timmar att få upp dom på olika ställen. Nu är jag helt slut igen och önskar mig massa kall mjölk chocklad och Gossip Girl avsnitt, inte packa hultan prylar iallafall, knappt hunnit nyktra till.

my place, stig-helmer.

LÖRDAG. Jag var nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig.

         

Mat, lekar och dans med mycket alkoholi varje moment - det är så vi gör det här i Ljungbyholm, två öl på en gång om det är bråttom. Jag la ifrån mig kameran och det syns idag när jag kollar igenom korten, galet på bdb och face också.

             

sällskap som sällskap ;)

LÖRDAG. Första drinkel är i magen och nu väntar vi på gästerna och på den regnfria himlen.


Sällskapsresan ett och två

back.

LÖRDAG. Äntligen tid och lugn, det är svårt att få minuterna att hänga ihop snyggt när man är villa ägare, övningskörare, telenor ringare och fest host. Det har hunnits sola i Ragnabo med Jesper och Plane, stan två gånger och fortfarande inte kommit ihåg allt, bytits(?) nummer, fixa hem och trädgård. Så nu sitter jag här i ett skinande rent hem och väntar på alkoholen och folket med fula kläder ;), tänk att en del ska ha så svårt för att klä ut sig eller bara meddela ifall de kommer eller inte. Jag bara hoppas att vi blir jämnt antal så allt funkar smoothly och att det blir lika galet som jag kan tänka mig att det blir. We  will see..

RSS 2.0