Ingen vill veta vart du köpt din tröja

MÅNDAG. Jag är i det fasta greppet av gamla dängor. När man jobbar hinner man tänka väldigt mycket, så pass mycket att det till slut inte finns några bra tankar kvar, då återstår bara musiken. Och när det enda som hörs är borr och slag kommer takten ur balans och vad finns väl kvar om inte gamla dängor. Varför inte Raymond och Marias Ingen vill veta vart du köpt din tröja. Undrar varför jag just fastnat för denna låt? Kanske är det för att jag går runt i fula tröjor hela tiden och försöker trycka ner min lust för att ha på mig vackra ting eller så bara bryr jag mig inte om vart du köpt din tröja. Vi får väl helt enkelt vänta och se tills jag se någon med en vacker creation på överkroppen.

Ta mig långt härifrån.

SÖNDAG. Lite gott och blandat ur scrapbooking medans jag sitter här och väntar på en bakfull pojkvän som ska ta mig till stranden.


Alive or not, still creepy.

SÖNDAG. Är lagom i chock efter dessa klipp och bilder. Vad ska man tro? Michael Jackson är en sån kille som skulle kunna göra något sånt här.. Och det känns tyvärr som om tillräckligt mycket stämmer. Har goosebumps nu.


Bevis på att Micheal Jackson lever
Micheal har bytt ansikte förr

Sov inte med bestar.

LÖRDAG. Om det inte var läskigt att ha två människor liggandes på mig igår när jag skulle somna till solen som åter gick upp, så var det definitivt den känslan jag fick imorse när jag knappt kunde andas mellan de två snarkande bestarna. Ja, Fannie och Jesper är fina människor, kanske bara inte om man måste sova emellan dom. Därför kan jag nu skylla min extrema trötthet på dom så slipper jag må dåligt över att räkna ut promille i blodet och timmar i sömn.

När solen gick ner över fälten tog vi ännu en ner emot mjälten

FREDAG. En gång om året firar vi att en man och kvinna kan producera barn, fast det är endast ett svepskäl för känsloförtryckta svenskar att supa och dansa utan att skämmas. Denna tillställning firade vi i alla fall genom att äta den klassiska midsommar maten hos Jesper pappa innan vi for vidare ner emot kusten, Ekenäs och Lilian.


Outfiten som höll hela dagen och hela natten.


Grill och lekar är som så obligatoriskt.


Lite irländskt för dom som vågar.


Snygga poses nere i vindskyddet.


Varför inte skaka huvudet och ta kort på det?


Nere vid bryggan tände vi elden och marshmallowsen flödade.


Solen började gå ner över fälten medan vi tog till lakritsshot och stillasittande lekar. Stillasittande, verkligen inte lugna.


Det stora hotet

ONSDAG. Vi har dammat, vi har torkat, vi har gnuggat, vi har sugit och sedan hittade vi skolans bankvalv (med den rätta melodin). Vi hittade alltså skolans bankvalv och vad finns då i ett valv på en mellanstadieskola i Färjestaden? Pärmar och viktiga papper? Pennor och målarblock? Gamla maskeradkläder? Ne, här sparar man hatiska plakat och dålig satir på namnskyltar. Jag tror dom är sparade som bevis, ifall skolans skulle brinna ner har de några och skylla det på. Om några år har poliskåren på Öland tid att ta tag i detta hot emot skolväsendet, jag ska följa utredningen med spänning.


Som man brukar säga..

TISDAG. Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Så kan man säga om man trodde att man skulle vara ledig tills vecka trettio men fick upp och hoppa imorse och sedan jobba heldag. Inte nog med det, jag ska jobba imorgon med och mina förberedelser är noll. Jag som brukar ställa klockan lite lite tidigare och plocka fram några plagg ur arbetskollektionen för varje dag som arbetsdagen närmar sig, vilket det inte fanns en chans till denna morgon med ett yrvaket telefonsamtal efter en dålig natts sömn. Men eftersom dagen gick bra tänkte jag nästan göra en repris. Inga förberedelser; bara sitta här med ett glas oboy, klippa lite inspirationboard och kolla på what not to wear.

Tio veckors ledighet börjar nu!

MÅNDAG. Nu har den första riktiga sommarlovs veckan börjat men det känns verkligen inte alls. Det känns som en härligt lång helg där jag kan göra precis vad jag vill och där emellan bara slappa. Men under de tio veckor som är kvar till skolstarten (om jag kommer in på mitt program) kommer nog göra mig rastlös tillslut. Ingen idé att hänga läpp här, utan det är bara att sätta igång och packa väskorna för att åka hem till min än-så-länge-särbo.

Show by Kling

MÅNDAG. Emilia de Poret har den galnaste garderoben någonsin, jag vill ha ha ha den. Jag vill förresten ha alla de garderober som Kling besökt, kanske med ett undantag av Linda Sundblad från Lambretta. Josefin Crafoord, Elsa Billgren och Elin själv, där säger jag bara any day! Tre av de fyra reportagen finns på youtube, det fjärde har inte hunnit komma ut än, så det ser vi på Elins egna sida. You know you want to.

Kattastrof

SÖNDAG. Efter alldeles för mycket cyklande kom jag hem till ett sånär tomt hem. Det var bara jag och Tuss så långt blick och hörsel nådde. Jag letade överallt. Kände på alla täcken, skrek i alla garderober, plockade isär soffan och drog mitt hår innan jag tillslut vågade ringa och oroa mamma. Hennes lilla bebis var borta och mamma kom som ett skott hem för att återupprepa mitt letande. Efter att grannarna dragits in i letandet kom skruttan äntligen fram från sitt gömställe bakom böckerna i bokhyllan. Mamma som redan börjat fälla tårar och jag som gått runt och varit orolig i timmar har henne nu under kontroll och för tillfället ligger hon här över mitt huvud medan Tuss skriker på mig att hon och jag ska sova nu.


Sessa myser innanför nya Maxiklänningen.


underverk nummer 8?

FREDAG. Jesper blir lätt rastlös nu för tiden och vill utnyttja alla sina nya bygg kunskaper på allt och alla. Därför åker vi ner till Sollan och Kjelle så han får bygga av sig och freestyla lite om helgerna. Vi gör knappast något åttonde underverk där bland strawberry daiquiries och mojitos men det räcker nog för oss alla.


När den svarta stenen gör intrycket.

FREDAG. Vi kände att det var dags för oss på kommunens utkant att bestiga Kalmars gator, men framför allt affärer. En sån där sista onödig shopping innan pengarna ska läggas på hög inför flytten. Att ha ounyttjade pengar liggandes är något jag tycker känns lite old fashion, men jag ska testa.


Maxiklänning, Lindex. Rosettkjol och Barnsliga shorts i jeans, H&M.
Fickplunta, Ståletui och Underbart vackert halsband och ring i silver
med svart sten, finansierat av Jesper och pappas sida av släkten.


En spräcklig Tussilago

FREDAG. Jag springer runt runt i cirklar för att hålla två små damer nöjda som ännu inte lärt sig att underhålla varandra. Än så länge är det uppskjutna ryggar och en hel del jamande. Sessa har intagit golvet under soffan och det enda som förflyttar henne är godis och laserlampan. Tuss är ju lite äldre och mer världsvan liggandes i mitt fönster. Snart har de levt i samma hem under tjugo timmar och jag tycker det är dags för de tu att bli buddies!


Den andra nya kvinnan i våra liv. Vi kvinnor i vår familj har alltid velat ha en stor majoritet.

Sessa och William

ONSDAG. Efter att kontraktet skrivits på och vi fått ritningarna av lägenheten kunde vi åka hem och skissa upp hur det kommer se ut och vi har minst fyra fullt fungerande förslag. Knappt hade jag hunnit lägga ifrån mig ritningarna innan mamma och Sara klev innanför dörren med våra nya katter. Det är försök på att avla fram en ny ras som är blandning mellan Ragdoll och Birma och nu är även vi medverkande i denna operation. Det här är resultatet:



Sessa är mammas nya älskling och William är Saras.

Tack alla för allt

ONSDAG. Jag mådde så fruktansvärt bra idag till skillnad emot vad jag vanligtvis gör en sån här dag efter en sån där dag. Till skillnad var ordet, när jag mår bra dagen efter betyder det att jag mår som så alla andra brukar må. Därför har ännu inga tack kort skrivits och jag tror inte jag har hunnit kolla igenom alla kort heller. Därför är det dags för det nu. Jag gör som så att jag går igenom bordet, ställer sakerna på något nytt bra ställe och skriver samtidigt. Here we go.


Kruka och dekorations hjärta i gammal stil av Matilda. Godis burk och tesil av Jennie och lilian. Halsband och öronhänge av Jesper. Servis och matchande tillbehör av Sissi, Theo, Sollan och Kjelle. Presentkort på IKEA av Mats. Silverhalsband med hjärta av Fannie. Lyxfilt, bäddsett och presentkort på Hemtex av mamma och pappa. Glasskulptur med belysning av Tina och Christer. Mixerstav och grillbestick av Ingrid och Pelle. Coctailglas av Hanna och Danny. Pandora hals och armband av Sara och Eas. Stort presentkort på albrektguld av farmor, farfar, Mia, Miche, Nettan och Bosse med barn. Presentkort på Hemtex av mormor. Det som hängdes runt halsen har jag dock väldigt dålig koll på, men jag vet att Mysan, Phille och Johanna var där utöver de andra. Jag hoppas att ingen är bortglömd nu.


Så göra jag när jag firar det!

TISDAG. Väl hemma var mina fötter mer döda än levande och de plaskades direkt ner i ett fotbad innan folk sakta men säkert började anlända. Bålen smakade sommar och därmed kom även solen fram och ena väggen av partytältet kunde knäppas av. Maten var tastylicious, tipsrundan var lärorik och presenterna var värt mödan av mina tre år.



Många säger vi hade i alla fall tur med vädret, vi kunde mer bara se det som ett stort plus. Tiden bara flög förbi och plötsligt står Mia med en klocka och i ren chock skriker hon ut att hennes barn skulle sovit för en halvtimme sen. Det var ungefär i samma sekund som vi förstod att vi skulle åka in till stan om tio minuter. Men till stan kom vi förr eller senare och kort därefter satt vi i en amerikanare och cruisade fram emot Vallen.



Det blev en tidig kväll för de älskade tu, så kallar jag och matilda oss ibland, med en McDonalds meny och snack i soffan somnade vi snart.

Så göra jag när jag springa ut!

TISDAG. Klockan ringde innan jag knappt hunnit somna och det var dags att fixa ett utseende för de kommande nio timmarna of fun. In med magen, upp med dragkedjan, på med mössan and of to den svenska vackra seden av champagnefrukost. Det moserade smakade som det skulle med jordgubbar uti och en halv fralla i magen satte mig i den rätta stämningen. Sista stunden i klassrummet med klassen var mest bara befriande och när det var skrivning i mössan satt jag lugnt och tittade på. Då minns jag alla så som dom var och inte för några simpla rader i en hatt som någon gång kommer försvinna eller bli uppäten av en elefant. I aulan kunde vi digga till alla sommarplågor och få hälften av alla stipendiat innan det då äntligen var dags. Vår älskade grus/asfaltsgård fylldes med folk ifrån när och fjärran och vi stod som packade sillar i korridoren. Med hjärtat bankande på tröskeln av frihet tog jag och Fannie varandras händer och sprang ut till folkets jubel.




Det är en halv tjurfäktning att ta sig ut till familj och vänner, men när man vunnit får man massvis med blommor, uppblåst plast, tutor och alkohol som belöning. På med belöning, av med belöning, in i tåget runt stan och så var vi tillbaka och då var det äntligen dags för flaket. Flaket, det efterlängtade flaket. Med egen DJ och största traktorn dundrade internationella fram genom kvarnholmens gator. Och innan vi åter var på fast mark hade ännu en sjuhundrafemtio centilitare slunkit ner och jag hade lika snabbt skrikit och hoppat av den. Efter en timme på flaket känns en kväll på vallen inte värd varken pengarna eller tiden.





A monkey needs to dance - SO DO YOU!

MÅNDAG. Med lyckan kicklande i halsen är det dags att göra studentens spellista. För även om man ska prata och vara trevlig, så behövs alltid bra musik. Alltid. Speciellt när champagnen har smuttats sedan halv åtta. 

Efter sommaren kommer samboliv

MÅNDAG. Vi var och kollade på onsdagen. Dom sa ring på fredag så ger vi besked. Vi ringde på fredag och dom frågade bara om vi ville ha den. Dom sa att det stod mellan oss och ett par ifrån Nybro. Dom sa ring på måndag igen. Vi ringde vid halv elva. Dom sa ring vid halv två. Vi ringde kvart över två. Dom sa att vi fick VÄRLDENS BÄSTA LÄGENHET! Jag skrek ut min lycka i bilen på Hansas parkering och ringde alla som var värt ringa, såna jag visste skulle hoppa i höjden för vår skull, och så som det hoppades.

I slutet av denna sommaren blir jag och Jesper äntligen sambos och därmed får jag något nytt att kalla honom. Det skadar inte heller att lägenheten ligger mittemot fredrikskans, har högt till tak och en walk in closet. Im in heaven. Planlösningen är som byggd efter mig och det "jag" jag måste haft för ungefär hundra år sedan. Jag måste ha varit borgmästarinna på den tiden och givit order om att köket ska vara litet och sovrummet stort och därimellan kommer fasta.

När mamma frågade vilket som betydde mest, studenten eller lägenheten, var svaret mycket enkelt. Lägenheten får mig att se en framtid och ett lugn ifrån bostadsmarknadens hektiska svängar vi fått följa med på ett tag nu. Men nu när kontraktet ligger och väntar på oss och alla morgondagens förberedelser är gjorda tror jag mitt svar får ändras. Studenten är en jäkla känsla och även om det bara är ett sommarlov bort till nästa termin för mig ska jag leva studentliv och ha en sjuhelsikes ramaskriande studentdag.


on my way

SÖNDAG. Studentklänningen är nu fixad och klar och jag är nöjd nöjd nöjd. Partytältet står där det ska och jag är redo för att göra de lite roligare sakerna som tillhör en skiva. Vad som däremot inte är lika kul är att min blogg ligger lite halvt nere pga flytt och nytt koncept.

När tacopajen gjorde studenten.

FREDAG. Då var den stora dagen inne för de lyckliga tu på Jennys skola att få springa ut först av de tre konkurerande skolorna i Kalmar. Och efter vad jag har hört gjorde dom det bra med ett tillhörande regn. När det var dags för två skivor var det största problemet att hitta något som inte kunde ge någon intrycket att det var min dag. Så det blev hel svart och vågat i kontrast med dom andra vita och oskuldfulla människorna. Johanna bjöd på mycket gott i munnen och Lilian bjöd på det trevliga för öron och danssteg.

  
 
 
 

Till skolan och läsa ELLE.

FREDAG. Jag har gått och dragit på mig benhinneinflamation verkar det som. Onsdagens timme av spring gav resultat och har sedan dess haft ganska svårt att röra benen på ett skönt sätt. Eftersom jag inte kan träna idag får jag fördriva min fredagsförmiddag på annat vis, tillexempel med en ELLE tidning och åka och handla med mamma.

Ne föresten, nu ska vi visst inte ha någon första lektion..

Fashionable tanning

TORSDAG. Jag önskar att det var så här glamoröst när jag solade med. Klädesplaggen måste dock ge en extremt lustig bränna. Vad gör man inte för att bra foto?

   

Min första skönhetsoperation.

ONSDAG. Genomgått min första skönhetsoperation och det var inte så farligt alls. Får se hur resultatet blir om en vecka typ men doktor Schygge sa att det skulle bli fint. Nu sitter jag bara och väntar på att bedövningen ska släppa och på att jag ska få jätte ont. Medans jag väntar på det kan jag ju passa på att äta frukost eftersom det ännu inte hunnits med idag.

Kattrumpan blev inte vår men jag ska strax gå och byta om till något representabelt som ska ge oss Kalmar FF´s matcher till vår dagliga utsikt. Hyresvärden ville att det skulle klicka med den nya inneboenden och som jag ska klicka idag!

Running through the fields of rapsblommor

ONSDAG. Efter att ha varit ute och sprungit i nästan en timme skakar jag i hela kroppen. Enligt hitta.se var sträckan lite mer än en halv mil men enligt min kropp var den nog lite längre. Ett tag fick jag nästan blodsmak i munnen, vet inte om det var för att jag bet mig i kinden för att hålla ut i en backe eller om det bara var min kropp som imploderade innifrån. Nu börjar min kropp slappna av och därmed börjar jag frysa så det är dags att lägga sig i solariumet och sova ett tag.
 


Studdsa med mig?

TISDAG. Jag har gått som om jag hade studsboll i munnen idag, den har varit ivägen för ett normalt samtal samtidgt som den liksom studdsade härligt där inne. Studbollen symboliserar det löfte jag och Jesper har gjort om att vi inte ska bli för uppspelta över lägenheter. Och idag var det löftet extremt, men får nu brytas. Vi var på en visning av en två och en halva på Kattrumpan. sjuttiofyra nyrenoverade kvadrat (dvs extremt stor) ungefär femtio meter ifrån domkyrkan med den ynka hyran på under sex tusen. Glömde jag nämna att det var kallhyran? Den förra ägaren hade haft hyror på tio tusen nu under vintern, där vek sig vår entusiasm en smula. Men den andra biten av kakan finns ännu kvar och resultatet får vi imorgon. Kanske samtidigt som vi är och kollar på tvåan bakom Stagg, mitt emot Fredrikskans. Who knows?

Vad jag däremot vet är att jag och Jesper är fina tillsammans :)

  

Hyllning till Carolina Gynning

SÖNDAG. Spenderat hela dagen i en solstol. Med Gynnings bok i handen och en liten godis i munnen har jag njutit under sex timmars tid. Carolina är mindblowing på alla sätt och vis, jag hade inga förväntningar alls när jag lånade boken men nu kan jag inte vänta på nästa. Det är hela hennes galna liv i ett bokformat som innehåller allt ifrån gruppsex tills kloka ord om normalöverviktiga - hon är min nya guru. Har man inte läst Gynning har man inte läst någonting, fuck Oscar Wild och Jane Austen.

Fin öl?

LÖRDAG. Matilda kom på den ypperliga idén att gå ut och bara ta några glas i sommarnatten och varför tacka nej? Vid åtta intog vi O´Learys efter insikten att Krögers hade alldeles för lång kö. Pojkarna drack olika "fin öl", hur nu dom två orden går ihop, medan jag och matildas läppade på cider och strawberry daiquiri. Matilda hade inte fått någon efterrätt dagen innan och satsade därför på en bananasplit, Jag och Jesper hade ingen bortförklaring alls utan beställde bara in en dip, dip, dip and chips tallrik. Där satt vi tills solen gått ner och tjejer i kortkort började strömma in. En, av alldeles för få, trevliga kvällar vi kommer hem innan elva och ändå fått ut det bästa av kvällen.


Fosterställning tills jag ger upp.

LÖRDAG. Jag har minst sagt fått skit under naglarna idag, fast ändå inte eftersom jag hade handskar. Jag har grävt fram stenar för att fylla hålen med matjord, det känns ungefär som en evighetsmaskin. Just nu sitter jag bara och är sjukt bitter över att jag inte bor i stan tillsammans med min brända rygg. Jag är så bitter att jag inte ens kan vara glad, ja det är sant. Bråkar tillomed med min pälski över detta fenomen där turen aldrig verkar ge med sig. Vi står fortfarande på de två lägenheterna jag berättade om tidigare i veckan men får inget jävla besked om någonting. Lord have mercy over me om vi inte får någon utav dom, då lägger jag mig nog i fosterställning tills jag får ont i ryggen och reser mig upp igen. Inte super dramatiskt men..

Nu åker elefantbyxan på för vi ska trotsa vår bostadsbrist i centrum genom att åka in och ta några glas med Matilda och Marcus.


Snygg sexig singel

FREDAG. Idag har jag haft en sådan dag jag skulle haft en lugn dag om jag var singel. Åkt hit och dit, ringt ditt och datt och bara smekt mina egna lena ben. En timme hos mormor ger två hundra och en bränna efter gummistövlarna. Två timmar i solstolen med Carolina Gynnings Ego Woman ger en ett nytt perspektiv på ens egna lyckliga liv som är fyllt med bekväma bekantskaper och ett inre lugn. När solens styrka minskar får man lukta gott i duschen och äta en pytte tallrik med glass eftersom middagen ännu inte har serverats. Det blir en toast och popcorn till middag och till det hoppas jag att en romantisk komedi vill visas. Ja, en lugn underbar dag för en singeltjej, för mig var den lite för ensam och alldeles för puss och skratt lös.

Innan fashionistan tänkte till.

FREDAG. Frida Fahrman och fler med henne inom branchen säger att allt ifrån förra sommaren funkar i sommar med, förrutom solbrännan. Man ska vara vara fräscht solkysst, gärna bara lite rosa kinder, men absolut ingen bränna. Det är en trend jag lätt skulle kunna åstadkomma. För er som fortfarande inte har förstått det så är alltså det röda i mitt hår permanent och ingenting som ger utväxt, det medför vissa extrema svårigheter att bli solbränd. Men jag känner som så att hälsosamt vit kan jag vara resten av året, nu vill jag vara så äckligt brun jag bara möjligen kan! De som sätter trenderna vill att denna sommar ska gå i hälsans tecken, good luck with that fashionistas, för vi kommer dö av precis allt ändå :). Och vad blir väl sommaren utan alkohol, chips, cigaretter, läsk och lotions i sommarsolen?



Så om du följer modet så är nu detta dina stora no no´s. Festival livet borde du glömt för länge sedan.

money money money should be funny..

FREDAG. Missöden på missöden. Vet inte hur jag kunde screwa up så otroligt på så himla kort tid men denna skoldag kan räknas till en av de där helt onödiga. Kanske var det mitt undermedvetna som gjorde att jag åkte ifrån skolan en timme förtidigt utan att märka det förens jag nästaintill var hemma. Och enda sedan dess har summor hoppat på mig på alla olika sätt och vis. Fått in pengar och blir skyldig pengar och jag vet verkligen inte vad något handlar om. över tre tusen till ATG, what the fuck?

 

After work between works

TORSDAG. Jag är dålig på att mata människor och Ida fick både stressa och se upp när jag kom med macka och juice emot munnen. Det var alltså meningen att jag skulle mata Ida och det betyder inte att hon är invalid eller en katt. Efter att ha fått vårt betyg kunde vi lugnt sitta och sola i mer än två timmar. En timme huvudfrågor och jag var åter ute. Denna gång på staden med min sommriga vän Matilda. Skulle till Bikbok för att kolla in den hutlösa rean och kom ut med två baslinnen, underkläder och ett diadem. Jag hinner inte ens se Matilde inne på Monki förrän jag även där ser skyltar med femtio och sjuttiofem procent rabbat. Det kunde inte hjälpas utan att vi var tvugna att inhandla lite även där. Jag fick med mig ett par urläckra kilklackar jag kollat in sedan tidigare och med de priserna kunde jag dra kortet med gott samvete. Sommarens bekväma klackar är kirrade!



Geometri

ONSDAG. Det har endast gått en vecka sedan jag senast hade skolarbeten att göra och jag är redan uttråkad. Det kanske inte var någon bra idé att planera sitt skolarbete så man skulle vara klar med allt i god tid? Nu spenderar jag tiden mest på att tänka på vad det är jag ska göra med min tid, känns som en ond cirkel. Jag har inte bara gjort cirklar utan även bollar och snittar nu på sistonde. När man har gått om tid hinner man bli sugen på så mycket, tillexempel på kolakakor och drömmar. Nu börjar jag känna mig som en desperat hemmafru och jag kanske borde joina Bree, Gabrielle, Lynette och de andra på Wisteria Lane.


KNIP!

ONSDAG. Om inte vårt "särbo-skap" har varit ivägen en miljon gånger tidigare så är den det idag i alla fall. Det är sommar ute och jag har alldeles för mycket kläder. Så blir det när man bor utan sin garderob några dagar i veckan, inte okej någonstans. Som  ni vet har vi letat lägenhet med alla desperata medel i en evighet nu, men ännu ingen lycka. Jag har förstått att jag själv är den största bromsklossen till varför vi faktiskt inte bor ihop än. Eller jag och jag, det är mer mina extrema krav på mitt boende. Jag vill ha en trea på esplanaden eller gräddhyllan - end of story. Just i denna stund står vi på en stor etta vid gräddhyllan och en tvåa mitt emot fredrikskans och alla borde hjälpa oss att hålla sina tummar. För vi har knipit så länge nu att de är alldeles blå. Vill ni att vi ska bli smurfar eller? Nä, just det, så hjälp oss då. KNIP!

I am Jesus

TISDAG. Back from the dead och det med besked. Det har hunnit skapas sjuttio kolakakor under min uppståndelse och det tror jag är fler än jag själv som kommer tacka mig för. Dom är delikata och dom är många, så som jag vill ha det. Det har också hunnits med att sålla igenom alla söndagens bilder och lägga upp hälften av dom. Vad som inte hunnits med är en annan helt obefintlig fråga. Sådana frågor finns inte när man varit klar med allt skolarbete i snart en vecka.

Vad är väl en bal på slottet jämfört med en på Strand?

SÖNDAG. Klockan stod ställd på åtta när det var dags att gnugga ur gruset ur ögonen och ställa sig i duschen. Åtta är en hesikes tid för någon som knappt går upp så tidigt om vardagarna. På med kläder som lätt kunde tas av utan att förstöra hår och make up och sen var det show time. Mamma är frisör så håret komponerades ihop relativt fort med de olika tankar om frisyren vi under tiden fick. Sminket fixade jag själv efter att i sista stund fått bra självförtroende och avbeställt min makeup artist. Med gamla skills fixade jag en ny och ganska tjock make innan vi kvart i ett stod i parken med våran lilla fotograf. För många saker är hon den där Jennie, men stor är inte en utav dom. Vi la vårt fotogeniska öde i hennes händer och efter att ha fått se fyra av de hundratal foton vi tog så är jag nöjd.



Knappt hade Jag och Jesper hunnit vinka av Jennie innan Matilda trippade in i parken med sin fotograf. Åter stod jag framför kameran och log dock utan så många pussbilder. En klassfotografering senare och jag satt med de bästa ifrån klassen och smuttade på Fannies lagdrade champagne med respektive, smuttandet fortsatte på O´Learys tills det var dags att åka till Strand och börja klunka.




Fördrink, vitt vin, rött vin, shots och mojitos. Kvällen var en regnbåge av härligheter i alla bemärkelser. Solnedgången över Strand hotells altan blandat med fisförnäm middag och ett otroligt bra tal ifrån Oline och Stina. När dansen kom var kvällen fulländad.


RSS 2.0