DONE

LÖRDAG. Jag sitter hemma hos jesper och väntar på mammi och papput att komma och hämta mig så jag kan få duscha bort jobb bacillerna ifrån mig. Har lite tråkigt här hemma helt själv, så ska skriva lite här, halvlyssna på något program där dom säger done hela jäklans tiden. Förresten, har hittat mig en nya favorit dryck istället för red bullen - LOKA jordgubb med guava. Får se hur länge denna nyttiga dryck håller för mina sockerberoende smaklökar..

Igår hade jag den söta rosseten på huvudet vilket var väldigt kommenterat av alla, bara fina comments. Och den var praktisk och härlig med. I skolan var det pyssel och massa sånt men jag kände att det var viktigare att umgås med min gummaplumma matilda och hjälpa henne med hennes muntliga engelska redovisning, som hon inte hade många goda tankar om. klappklapp ;)


Satt och läste psykologi resten av tiden tills jesper äntligen kom, efter det blev det att leta kläder till mummy i en timme och trekvart, jesper blev lite kinkig. Efter att två väldigt olika långa skjortor och leggins hade blvit inhandlat. Gick vi i alla affärerna en gång till för att jag skulle peka (med ETT starkt finger) på alla de saker jag kunde tänka mig få i julklapp. Annars blev det bara en liten julklapp till mamma och pappa köpt. Hem till mamma se henne med kläderna på, fint. Hem till jesper och äta underbar kyckling med delicious bearnéisesås och kroketter, tror jag det heter. Och sedan blev det underbara WallE hemma hos mig, allvarligt talat hade jag lätt pussat på den skitiga maskinen om han kom inrullandes nu!

Imorse låg vi kvar länge länge i sängen, sedan stressade vi in till farmor och farfar för att kolla in kusinerna när dom sjöng vackra sånger och allt annat man kan göra med lucia kläder - tillexempel bita på knoppen på luvan, skruva på lamporna och stoppa fingrarna i glöggen för att få tag på russinen.

Backstreetboys är på tv!! Dom lever fortfarande, dom är på done-programmet och är jätte irriterande! Vetegräsjouice, något dom bara måste ha..

Men nu kanske man skulle få rumpan ur stolen och faktiskt göra någon nytta när jag ändå är här ensam. Bädda sängen och städa lite tills mor och far är klara med julklapparna.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Du är så bra på att hitta på nya saker med ditt hår, rosetten ser jätte bra ut!

2008-12-14 @ 18:29:13
Postat av: Anonym

Tackar! Kan ju du också göra nu på tisdag när du ska klippa dig?

2008-12-14 @ 20:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0