barnrumpa

TISDAG. Som jag sa, det blir lite extra ändå även om Jesper fick köpa roligare saker.. Märkte att många blev shochade över temat och det tyckte jag var skoj ;) - men man får ju faktiskt byta om framåt kvällningen.

Hultsfred gummistövlar, Coop 200 kr. Baby oil för att bli barnrumpa, änglamark 40kr.
två trosor, NewYorker 100 kr. Jesper - Ribbat linne, tryckt tshirt, flipflops, NewYorker 250 kr.

Stig-Helmer Olsson

Kommande LÖRDAG.



Välj och vraka, men knorren på huvudet är obligatorisk ;P.

Sofie, vet du hur mycket 2 kg är?!

TISDAG. och Sofie är sjuuukt trött efter en arbetsdag följd efter en alldeles för sen kväll. Vi har ätit upp två liter (skrev två kg först) små jordgubbar med mjölk vilket har resulterat i att vi idag måste in till stan ;), vi ska ju självklart köpa mjölk men jag har en stark magkänsla som säger mig att det blir mer smått och gott i både tyg och plast. Nu är det dags att skicka iväg lite inbjudningar tills lördagens bravader!

vita sand.

MÅNDAG. Vilken otursdag säger jag bara, det finns inte ens utrymme nog för att kunna förklara hur min dag började. Jag spar er ert sympati gråtande och gör er istället lite avundsjuka med att jag har legat nere i Vita sand mellan elva och två. Nu har jag haft bränd hud i sex dagar och vi fick därför lämna standen tidigare än planerat när solskyddskrämen var glömd hemma för oss båda. Nuppe sover i soffan bakom mig och jag önskar att jag låg där lika livlös, men någon måste ju ta hand om vattenspridaren, disken och torktumlaren - så är det när man fått ansvar för det perfekta huset och ska försöka hålla det så..

Bli inte arg på mig nu Matilda, men tyckte du verkligen att jag skulle
ligga där helt sprallig med en kamera i väskan utan att ta ett enda kort?


Charlotte 20 år.

LÖRDAG. Sicken släkt den dära Charlotte har, både stor och galen och pappa Per flirtade allt lite med Sissi även om ingen vill erkänna det - hon har ju stuga ;). Efter att Smedby var avklarat blev det Pipes tills ögonen och kroppen gav upp.

   

masa på asset ditt,

SÖNDAG. Gårdagens bravader får uppdateras ikväll för nu gäller det att skynda sig ut till Öland och sola svålen, resten av kroppen är redan bränd så har en stor luftig herrskjorta på mig som solskydd ;). Stinsen innebär frukost, risifrutti och skvallertidning. Här kommer stekargänget som Jesper nyss sa, så det är dags för Anton och Skarlott att masa på assen!

world in my hands

LÖRDAG. Tillbaka till världen där andra människor lever. Har solat galet och har fruktansvärda ränder både här och där med tillhörande värk i huden. Det är vitt på de två ställen det vanligtvis är när man solar civiliserat och en härlig ring under hakan efter att läst under hela solningen, sånt får man ta för att stimulera hjärnan med en liten chock och veckorevyn. Hunnit hem och ta hand om kissemissen, jordgubbarna och utseendet och sitter otåligt och väntar på pojken som duschar i iskallt vatten samtidigt som jag hör Pippi skrika på herr Nilsson tusen gånger på söderhavsön. Vi måste hinna in till stan och inhandla något till Charlotte eftersom det aldrig blev av igår, ena presenten är uttänkt, resten får improviseras fram. tjugo års fest är på intåg - vi tackar och tar emot!


Klänning med tillhörande hårband och leggings H&M,
Armband Indiska, Öronhängen KappAhl, heels H Aline. 



I truly do have the world in my hands

dödligt seriös

FREDAG. Nästa buss in till staden och köpa present till Charlotte som ska firas för att hon fyller tjugo hela år och med en far som praktiskt taget bor granne med Giraffen så kommer hon att få köpa ut till mig, grattis till det! Någon gång under denna vecka tänkte jag ta ner umgänget ner till Hagbyhamn och bara slappa, sola, bada och grilla lite nere vid vattnet och till helgen kanske vi har en tema fest här hemma igen - invitation is required. Temat är awesome bara så ni vet, men inget avslöjas förrens inbjudan kommer och ja, jag är dödligt seriös när det gäller teman.

På tal om dödligt så ligger nu Micheal och Elvis och gosar i någon kung himmel någonstans, får hoppas på att dom kan samsas om vems musik som ska spelas och att festen de senare ska ha är barnförbjuden. Är jag okänslig nu igen?

Ballerina

TORSDAG. Mamma ville äta Ballerina med mjölk när hon förstod att mjölken var slut, då blev det att ta bilen till Stinsen och handla upp sig. En liter mjölk blev en hel veckas konsumtion till mig, mycket lätt stekt och konserver för Sofie ska leva ensam i en vecka medans mamma och pappa tar sig ned till syster i Malmö och sedan vidare upp till Göteborg om jag förstått resan rätt. Så nu har vi ätit våra Ballerina med mjölk och kollat på FBI-någonting samtidigt som vi kollat upp recept på att göra egna tvålar. Idag har jag ännu inte hunnit bli uttråkad och jag känner mig väldigt hoppfull över att det imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka och styr solen ner oss till stugan med massa solning både fredag och lördag. Har vilat min hud idag ifrån de starka soltimmarna men jag tror det är dags att gå ut en liten stund nu så att min kropp inte blir chockad imorgon ;). Ska börja motionera har jag bestämt mig för så att magen är platt tills jag ska pierca mig, kollar på Oprah som just nu tränar med diamant öronhängen, skönt att tanten gör det med stil men lite svårt att ta det seriöst..

vart är smörkniven?

ONSDAG. Jag kan knappt sitta ner i min sönderbrända rumpa efter att sovit någon timma tidigare idag i steket. Är uttråkad efter klockan tre varje dag, har ingenting att göra och har inte heller så mycket ork till att göra något så det känns som om jag ligger lite i ett dö-läge. Jesper är med sina kompisar hela denna veckan, spelar basket, fiskar och kollar på bio om jag fattar något rätt och lämnar mig till uttråkigheten. Egentligen borde jag verkligen plugga körkort men det finns verkligen ingenting inom mig som är sugen. Får hålla mig positiv med att få skjuts in till jobbet imorgon, jippi, en anledning till att inte ta smörkniven och börja gräva i handleden. 

skoutlåning

ONSDAG. 37 sitter fint på mina fötter med ;P. Jag har 6 st helsvarta - 2 par jätte höga (10 & 12cm), 2 medelhöga (8cm), 2 st jätte bekväma och lätta att gå i varav det ena paret är medelhögt (8cm) och det andra är vanliga pumps (5-6cm). Det är bara att välja och vraka :D


Ja, när man ser det från den här vinkeln ser de ganska lika dana ut och jag ska erkänna att jag just nu känner att jag slängt pengar i sjön, men jag känner att jag kommer ändra uppfattning tills helgen då jag får använda mina sweethearts igen, plus att Jennie kanske får en något mer glamorös födelsedag i ett par :)

piercing platta i magen

ONSDAG. Jag är väldigt stolt över mig själv som faktiskt lyckat fixa en bränna på två dagar och nu ska bygga på den en tredje. Även lycklig över att hunnit med tio bussen hem ifrån jobbet efter att faktsikt vant mig vid tanken på att åka hem med halv tolv bussen, men vad ska man gör när man har gått och slappat och gjort massa extra saker men ändå är alldeles för snabb?

Jag är nu piercing lös för jag orkade inte med att vara tjejen med så diskret piercing att ingen såg den. Nu funderar jag starkt på att sätta piercings i magen med platta, jätte snyggt! Men då måste jag ju få det gjort innan jag slutar jobba så att jag kan dyka in i bikinästet med vackra piercings och hunnit få bort mitt fula ärr.


fixa cancer

TISDAG. Haha, alla är så typiskt svenska, ingen tål lite naken hud eller några hårda ord, men om det finns att hitta någonstanns så vill ändå alla se det - men bara i hemlighet! För så lättklädda människor får man bara se på stranden annars har man syndat, för man vet att allt på internet är sexuella anspelningar, så är det bara. För på internet väljer man ju inte vilka som ska se fotona, dom finns ju öppna för hela världen, but guess what sweethearts det gör din kropp på stranden med och då får du inte ens välja ifrån vilken opassande vinkel den typiska tysken ska se dig.

The tiny tiny clothes är på igen för vi ska straxt gå ut och fixa årets hudcancer, jag kör på stort och smörjer in mig med solariekrämen touch också, bara för att öka chansen. Även om jag har oddsen är emot mig då man föddes röd i huvudet..

mammsemumsen

MÅNDAG. Efter två tupplurer i solen och en himlans massa bokläsande så har jag fått fin färg på mina armar, resten av kroppen är helt enkelt inte lika bra på att ta åt sig sol. Vi ger benen en andra chans imorgon, och dagen efter det, och dagen efter det tills solen ger upp. Jag tror mamma har fått nojja på mig både vad det gäller mat och stress - för mycket av det ena och för lite av det andra. Hon tvingade mig att göra mat så att jag skulle äta för dom skulle på kalas så att pappa har något att äta tills imorgon, jag vägrar och då ställer hon sig självklart och gör min favorit - spagetti och köttfärsås. Tjugo minuter innan de ska på kalas så dukar hon för oss alla tre för att vi kan ju hålla dig sällskap. Lilla mammsemumsen då!



 

   


Imagine

MÅNDAG. Jag är gladglad för jag slapp precis en körlektion som jag inte alls hade den minsta lust att åka in och köra vid ett, vill mest bara sitta här och kolla på dokumenträren om John Lennon för att senare äta frukost och gå ut och lägga mig i solen med körskoleböckerna. Den där Lennon blev en väldigt knasig typ, utan Yoko hade han antagligen fortfarande levt. Visst hon är jävligt cool men så fruktansvärt konstig och han var verkligen fäst vid henne som tapetklister under hans skor (internt) ;P. 

Du blir vad du äter

SÖNDAG. Snacksar mig galen på jordgubbar och önskar att jag kunde ligga och göra det imorgon med, men då är det jobb. Många som kanske inte skulle påstå att det var jobb när man är hemma igen vid halv nio, men jag kan lova att jag är utmattad resten av dagen, får bara hoppas att jag lyckas somna i solen som borde komma imorgon!

Nu under sommaren tänkte jag då och då slänga in en liten text ifrån ett magasin om saker man borde ha lite vetskap om, och har man inte det så borde man skämmas! Saker du borde ha koll på: Vasaloppet är världens längsta längdåkningstävling. Den är 90 km och går från Sälen till Mora. Tävlingen har genomförts varje första söndag i mars sedan 1922 för att hedra Sveriges första folk kung Gustav Vasa som flydda samma sträcka år 1521. - Hade du inte en aning om detta så ska du stoppa huvudet i toalettstolen och spola.

För vi är ljungbyholmare

FREDAG. Snabb middag med fyrtio åringarna där det gällde att få i sig så mycket god mat som möjligt innan gräslöken var slut :P. Folket kom och hämtade oss för supande nere i ekenäs i Lilians låga tak där fotbollen rullade på teve för de två intresserade, resten satt respektfullt och tittade slumrande. Musiken rullade på och när vi märkte att det blivit vackert väder så värmdes grillen och Lilians vackra potatissallad kom ut på bordet. Det ända som var ihärdigt var alkoholen och kort tagandet med de två digital kamrorna. Kvällen kom och likaså gjorde Ekan när vi tog oss till Påryd, där vi egentligen inte hade rätt att vara eftersom vi inte kommer ifrån Påryd och tycker om dansband. Fick välkomnst drink och hela placet gungade vilt och det var väldigt bra stämning med kyckling bitar och lära hunden trick bland allas ben. Någon tjej fick knäppen och fixade stryk åt plane, vi fixade skjuts hem och vi var de omogna i det hela. Vi kommer ju trotts allt inte ifrån Påryd, men man har lust att fråga tjejen Vart kommer ägaren till huset ifrån? Ljungbyholm. Ja, så vad tror du vi gör här? Ni är hans närmsta umgänge. JA!

 


  

Innan första droppen nuddat strupen

FREDAG. Innan vi for till midsommar middagen hos mammsen och pappsen.


Total H&m outfit förrutom de tolv centimetade klacksen från brooks.


Kärleken personifierar.

You slept in my bed.

TORSDAG. Vilken latdag att bara kunna friskna till på, och det var verkligen behövligt. Nästan inget sjuk alls längre, okej det var väl en ganska stor lögn, men man får faktiskt lura sig själv ibland för att palla saker.. som festande. Kom nyss hem ifrån mamma och pappas sjöbod där de fortfarande sitter och myser med sina vänner, tyvär så var maten alldeles för mättande för mig och Jesper så det blev tidigt hem ;).

Imorgom vet vi ännu inte hur det blir. Det vi vet är att vi ska äta midsommar mat med mamma och pappa vid två hugget och att vi ska spendera kvällstimmarna hos Danny och Hanna. Där emellan kan det bli öland, någon sa lilian eller blir det direkt till Danny och Hanna, mycket beror på vädret såklart, tyvär så är det inte jätte vanligt med lysande solsken på midsommarafton.


Vi skulle slå rekord i hur många kuddar man kan balansera på huvudet <3

biffen, fastän jag inte ätit på hela dagen.

ONSDAG. Näsan rann men jag stod ut tills alla ställen vara rena, fick sitta och vänta på det sista stället och lyckades då lära mig att sova sittandes i en trappa, sov i en halvtimme emot knät och det var det bästa jag gjort på länge. Tyvär släppte inte den grymma förkylningen vilket resulterade i en väldigt ofokuserad övningskörning som jag dessutom inte hade gjort läxan till, hur busig får jag vara egentligen? Tänk att jag är så sjuk att jag gick till bussen tjugo minuter för tidigt, TJUGO! Jag springer alltid till bussen, det är min grej att missa bussar eller springa sönder mina klackar till hundratjugoetttor. Vem vore jag utan my thing? SJUK!

Så när jag stod där i tjugo minuter så hann jag titta på a-lagare, dra in och ut ni-vet-vad upp till hjärnan och hälsa på de tre lärarna och någon annan och jag fantiserade om hur de tre lärarna mobbade ut den andra och sedan mördade henne på något konstigt hotell. Jag tycker det är lite coolt så där när det är tre stycken och sedan någon annan det blir liksom läskigare då..


Ögonskugga, IsaDora 125:- Kjol, stor kuvertväska, liten
jacka, H&M egentligen 590:- men jag är så duktig så
jag fixade biffen för 280:-

oskuld igen.

TISDAG. Vem har sagt att jag inte har gröna fingrar (förrutom mamma och alla andra i världen som kan något om blommor) när jag nu har planterat om två nya vackra blommor, skit nöjd. Jesper har monterat ihop ett nytt soffbord och ligger nu och käftar järnet av mig genom att dallra på mitt gäddhäng samtidigt som han dansar till Holding out for a hero med Bonnie Tyler. Han kollar på bakom kulliserna på family guy, hur kan man vara så mogen när man är tjugoett? Jag går galen över att inte veta hur det blir på midsommar, det blir inte köpingsvik i allafall då ingen annan vill dit detta år. Jag får väl helt enkelt ta min köpingsvik oskuld nästa år.

 

Eh

TISDAG. Eh hej lisa du är fin idag och gud vad du eh dansar bra. Hon sa tack ska du ha men vet du vad, du är ful och äcklig så du kan dra. Eh okej jag ska inte tjata men jag måste fråga är du flata? Fått den på skallen, varför liksom?

Jobb och inköp på dagordningen.

Updt. Haha, det jag älskar med mitt jobb är att jag jobbar mindre men får betalt för sex mer för att vara städning. Hemma och duschat och bytit om, nu blir det stan, okea och tråkiga kabel affärer.

Updt. Klt och deras nya tidtabell kan gå och skjuta sig i foten!

Man kan verkligen inte förstå allt..

MÅNDAG.

Vi borde rädda planeten. Vi borde stoppa krigen. Svälten, Döden.Nöden. Heal the world togheter. Vi borde förändra världen. Vi borde gripa vår storhet. Axla manteln. Ta över rodret. Stryra skutan. Vi borde skapa mästerverk. Eller åtminstone något enda litet som kan bli kvar.


Vad gör vi istället? Lyssnar på Gyllene Tider. Lever i denlilla världen och drömmer om vår barndom. Saknar våra smurfar. Ropar efter Magnus, Brasse och eva, som barn som gått vilse i skogen och ropar efter mamma och pappa. Blundar för det otäcka. Ser om Harry Potter istället. Kan allt om Harry Potter filmerna.

Redan som arton åring säger vi att det var bättre förr. Och vi har rätt. Det var bättre förr, innan kraven och förväntningarna infann sig, förödmjukelserna, nederlagen och den stora förvirringen - så vi kväver oss i Harry Potter och Gyllene Tider. Utan syre blir hjärnan tom.

Går baklänges mot framtiden och ropar: Kom tillbaka! Våra röster små och ängsliga. Allt ser ut som det brukar. Ingenting är som förut. Vi borde ha intagit scenen. Det hade varit vår tur nu. Helvete, också! Helvetes jävla helvete! Ha förbarmande med oss. Gud!


Slav, jordgubbe tack!

MÅNDAG. Nu har jag hunnit med hela mitt liv medan oansvariga jobbiga tonåringar fortfarande är lite trött aefter att ha gått upp så tidigt för att kolla på sommarlovsmorgon. Vad är det för något på sommarlovsmorgon egentligen? Man vet ju att standarden har sänkts avsevärt sedan man var liten iallafall, för jag tror inte på att jag har blivit så vuxen eftersom jag älskar tonn disney. Tänk när det var Mysteriet på Greveholm (även om jag bara minns en scen ur den), Mormors magiska vind, Vintergatan och Tippen - Those were the best days of my life ;). Som sagt jag är effektiv som hunnit jobba, övningsköra, hälsa på släkten, plockat jordgubbar och klippt gräset.

På tal om jordgubbar även denna dag så har jag kommit fram till ett viktigt beslut i mitt liv.. Jag tycker om våra jordgubbar bättre än köpta, så nu var det sagt och jag tänker inte ta tillbaka det! När jag blir så där last gamal, som man en dag bara blir, så ska jag plantera as mycket jorgubbar och sedan ska jag skaffa en liten slav som kan springa och plocka dom små gubbarna.

jordgubbar och fina ostar.

SÖNDAG. Jag går emot min blogga vän anisa råd (som by the way precis fyllt arton och snart åker till Bosnien) om att inte se tv tres nya serie privileged, men vet inte om det var ett så klokt val då den inte verkar vara den största höjdaren. Det ända som är bra är systrarnas kläder och jag älskar hur den mindre är så där ovetande dum. Om man säger så här, det hade inte gjort något om mamma och pappa hade varit hemma och velat se Stora byggslaget.

Men som vanligt är jag husägare om dagarna och dotter om nätterna (önskar att det vore tvärtom) så jag sitter och äter upp deras jordgubbar och fina ostar. Ikväll blir det att lägga sig tidigt eftersom det är första arbetsdagen imorgon, upp halv sex, så hårt!!


sicka galningar vi äro.

SÖNDAG. det känns så fruktansvärt konstigt att kunna sitta framför teven med ett äpple i handen (och ett halvt mellan tänderna) och inte behöva tänka på någon tråkig filosof eller göra en analys över något skede i något hörn av världen så här en söndags eftermiddag. Istället sitter jag och dreglar över The City och Stylista - deras magasin, modeller, designers, attityder och så klart kläder gör mig galen av avund. Jag önskar så mycket men jag får nöja mig med blickarna från ljungbyholmarna, både de hatiska och jag-klär-av-dig blickarna värmer måste jag få avslöja, stäm mig för det ;P.


För att jag och jesper kan bli lite impulsiva en lördags kväll
och möblera om och dra sladdar som galningar.

we love it.

LÖRDAG. Jäsning nere hos Sollan och Kjelle med kycklingvingar och strips and we love it! Det söks jobb och letas bilar, fixar vattenslangar och snackar skit and we love it! Ikväll blir det kanske att kolla en audi och möblera om i Jespers rum om han fortfarande har humöret uppe då och ifall ingen ringer och skriker fest and we love it!


Puss.

Glorious day

ONSDAG. my student. KM. Vallen.

 


benvit och guldig kavaj, Gina. tre strora halsband. kritritat linne, H&M.
Jeans, Gina. Klackar med öppen tå, Graceland.

 

 

mysanpysan är student nu.

ONSDAG. Vilket myrr på staggs skolgård! Gick inte at  finna My någonstans medans matilda stod helt själv med sin vackra skylt. Vi fick till slut tag på my, matilda, handknyckargrejer och en cheesburgare. Nu bär det av till den sista studentskivan för i år!



andra student dagen.

TISDAG. Vem orkar gå och lyssna på rektorn när man har vänner som tar studenten? Ne, juste. Men när john bauarna skulle ut så åker självklart Jennys stora lastbilar förbi och alla vänder sig och märker inte ens när bauarna springer ut. Blev skit god mat ute i kyllan hemma hos Calle man.


Asbakis Calle på sin student.

Ifrån Calle kom matilda och hämtade upp mig och vi for in till Kalmar och tjejerna inne på Athena. Mysigt som vanligt med god mat och mycket snack och liten verkstad ;P.


.

TISDAG.


tro,hopp och kärlek halsband, Georges guld. klänning, Sisters. flätad väska,
nylon tights, nitgladiators H&M.

Svernie, Plane vad är det för namn?

MÅNDAG. en tre kvart i skolan och ett språng på stan resulterade i VG och färgat och klippt hår. Jätte nöjd med håret, känns så skönt att slippa se ut som mitt tråkiga rödbruna jag jämt. Vi har som vanligt alltid så himla gott om tid så vi missar Svernies och Planes utspring och möter dom när de nästan är på väg till lastbilarna, såna är vi. Vi hänger på skumpa och öl innan vi far ut till kolonien och väntar in en dyngsur svernhed. Det bjuds på smörgåstårta och vi gapar och tar emot när vi blir servade allt vi pekar på.

Fötterna upp i rutan och försöker komma åt all värme som möjligtvis kan fram alstras ur bilen på vägen hem, samtidigt som vi vänder om och går och letar efter borttappade varor. Vi blir hjärtligt välkomna till Planeman där skumpan väller över och ingen kan tas på allvar. Vi säger nej tack ungefär hundra gånger och tiden rinner förbi så som ölen ska göra i strupen utav beer bongern som Plane fick av EG company.

Nu ligger jag här hemma i Hagby i all min ensamhet i min enorma säng och knaprar på några chips, jag känner i varenda muskel i min kropp att det är dags att sova och jag är en relativt lydig tjej så därför gör jag som så, hå hå.


IQ test på Håkan?

SÖNDAG. Piratpartiet har fler röster än centern, det känns ju inte särskilt bra att ett en fråges parti ska få makt.. Jag har gjort mitt och tänker verkligen inte lägga mer tid på en val vaka. Resultatet blir vad det blir och det tar jag reda på imorgon eller tar reda på behövs ju knappast, Joppe kommer tjata sönder oss så att vi inte hinner se filmen eller ha betygsnack. Söndagsparty med Filip och Fredrik bjuder inte på mycket ikväll måste jag få tillägga, Håkan hellström älskar hotshots säger han, men vad innehåller dom då? De fick diskutera fram ingridienserna, dåligt Håkan, jag visste ju till och med - Galliano, Kaffe och grädde, hur svårt ska det vara Håkan?

Glam to Kalmar!

SÖNDAG. Sollan och Kjelle får gärna adoptera mig och jesper, vilka underbara människor - alltid. Fastän man var trött efter gårkvällen då vi fick sitta uppe till halv ett och vänta tills kladdkakan var klar, något måste varit knas med hur vi ställde in ugnen för kladdkakor ska inte ta sjuttio minuter att göra, så kan man bara slappna av och trivas där nere. Väntetiden var helt och hållet guld värd när man imorse fick ligga kvar och sova hur länge man ville medans älsklingen var barnvakt och gav mig kladdkaka, hallon och glass på sängen!

Min underbara söndags kväll utan läxor innehåller endast skit program och jag har saknat det galet mycket! Sådant jag alltid spenderade min tid på innan får alltid komma i skymundan nu för läxor och liknande som kan hjälpa min skolgång. Men nu får jag gå tillbaka till mina helt hjärnbefriade program igen och detta firar jag idag med Paris Hilton och Anne Slowey. Paris ska välja ny bff och blåsta tjejer/bögar gör allt för att få hennes uppmärksamhet och säger "shit, du är Paris! Jag förstår att du har svårt att lita på att vi är här för att bli dina vänner, men vi bryr oss inte ens om kändisskapet.. Är det röda mattan!!". ELLE magazine letar efter en medarbetare som ska få boende och gratis shoppande på H&M i ett år och under tiden ska dom mobba sönder varandra. Jag skrattar åt deras naivitet att alltid göra någon annan till lags samtidigt är jag sjukt avunsjuk på den lyx de får uppleva. Jag önskar att vi hade tusen ggr mer glamour i Kalmar så att man faktiskt hade orkat klä upp sig. Nu finns gnistan där någon gång i veckan och då är det turkarna som visslar och fjortisarna som blänger (förlåt för att jag dömmer folk, men jag pratar om helheten) på ens nya självfötroende.

 

Kan vi inte gå ihop och fixa det här, jag vet att ni är minst trettio här inne varje dag, så vi borde kunna minska skabbigheten i Kalmar lite i alla fall. Och för guds skull, vi måste få bort all jävla kullersten som förstör våra klackar eller få bidrag från staten för att kunna klacka om dom.

Jag har gjort min skillnad i Europa och det är det största och samtidigt det minsta jag kunde ha gjort ikväll. Bara inga extrimister kommer in så är jag nöjd men blir knappast missnöjd om EU slutar lägga sig i små prylar också, låt bli våra gurkor och köttbullar!

folk.

LÖRDAG. Folk kom. folk grillade. folk spöade folk på kubb. folk åt. folk spelade kort. folk gick.

 

 


pladder.

LÖRDAG. Jesper lämnade mig imorse för en chick på Öland, skulle visst hjälpa henne att flytta, neee bara bodil som ska byta boende på ön ;). Trodde jag tappat peircingen under natten och har därför letat igeonom sängen väldigt grundligt. Såg sedan piercingen ligga i fönstret och fick flasback om att jag vaknat någon gång mitt i natten och bara lagt den där, håller jag på att bli lite hjärndöd? Sitter och kollar på Simpsons och orkar inte ta på mig strumpor - är det ett tecken?

Idag har vi i Sverige haft fred i tvåhundra hår, det är längst tid i hela världen förrutom något pytteland någonstans på m. Vi har också haft deomkrati typ aslänge eftersom våra kungar inte har haft någon makt på tvåhundra år. Joppe sa att vi borde vara det lyckligaste folket i hela världen, men vi är för fyllda med ilandsproblem för att förstå det. Känns inte det underbart? Att veta att vi är otacksamma och bleka. På tal om blek så är det definitivt dags att fixa brännan!

Updt. tröttnat rejält på hm och deras betalnings sätt och flackande sol så nu ger jag upp, smörjer in mig i touch och lägger mig i solariumet.

rövardotter

FREDAG. Pinan är över, den sista ensama skoldagen på elva veckor är över. Underbara matilda spenderar tid på staden med sofie idag och köper asdyra compedplåster och luktar på jordgubbstvålar. tänka sig att matsalen skulle bjuda på mumsmums mat denna dag till ära, magen blev full och lyckligheten med ett lopp in i ösregnet gjorde sin nytta och jag är fortfarande sjukt snabb, jag saknar löpningen.. Peppe är här med bea och ostbågar (inte tillsammans!) och det är dags att mysa loss totalt, mer berättar jag inte..

Äh, håll dig på ett replängds avstånd!


ska vi bli nya viva la bam?

TORSDAG. Granberg med flera är lustiga, dom är också sjukt impulsiva - idag tog dom färden upp till the boss Bruce Springsteen helt utan förvarning. Och de andra ljungbyholmarna har tagit sig till Sweden rock även dom hux flux. Jag är sjukt avis på impulsiviteten och önskar att jag inte börjar jobba veckan efter lovet börjat.  Haha, Viva la Bam är galet ikväll!

fam. Johansson

TORSDAG.


thats life.

ONSDAG. Igår kändes det som om denna dag skulle kännas som en fredag när allt skolarbete var avklarat - och det är det ju faktiskt! Men denna dag sedan en och en halv timme tillbaka är en av de värsta på länge, folk kan vara så himla falska ibland och det drar mig till vansinne. Det är sånt här som gör att jag inte förstår mig på Kalmariterna, dom ska ta stor plats, dom är ens bästa vän tills de inte har lust längre, då bara lämnar de människan helt utan förvarning eller förklaring. Nu kanske jag förstår lite vad jag själv gjorde för nästan ett år sedan, visst jag gav en förklaring, men kanske lite för svag nu i efterhand. Jag är ledsen för det och förstår dina handlingar mer. Vill hem till ljungbyholm och till folk man förstår sig på och som pratar klarspråk. Ska få närvaro vid tio i ett sedan ska jag hem och göra precis bara det jag själv vill. Ingen ska få sätta sig på mig eller mina idéer och ingen skola ska få ta upp min tid.

Det ända som gör mig glad just nu är det par som precis har haft sex inne på toaletten där datorn står. Vad lyckliga dom är när dom går härifrån hand i hand och fnissar halv töntigt. Tyvär hörde jag när tjejen slog i huvudet och fick även bevis på detta i denna sekund när hon tar sig för bulan och dom börjar skratta hysteriskt. Vad är Jesper när man behöver honom? Och vart är matilda och my när man inte har någon att äta med/ vända sig till?

Updt.
Regndropparna var stora och hundens skall utanför Arnolds var hjärtskärande när man såg den annars så snälla hunden bli galen av längtan efter en varm matta att lägga sin blöta pälskropp på. Hade inte råd ed den fina jackan och deprissionen var total. En krämig sockrig bakelse (mormors hosta), solsken, vägledning åt en japan som skulle till söderåkra (3 mil ifrån vart vi befann oss) och ett fint samtal med min bästa vän gjorde allt mycket ljusare. Jag spenderar min eftermiddag framför tvn utan dåligt samvete och kunde inte önskat för bättre dåligt väder för min första mentala sommarlovsdag. Jesper kommer komma och göra chocklad muffins, bara för att vi vill!

Vad vill du veta om mig, fråga bara, jag berättar vad som helst.

en sko i foten.

TISDAG. Matteprovet är avklarat och det gick super, idrotten däremt gav mig en fläskläpp som heter duga - ett köttsår och en lös tand, den tjocka tanden, vem hade kunat tänka sig det? Matilda står här och tjatar om klapphuset och är slavsigt klädd. slaffs slaffs! Grillning med matlagningen sen ska bli.. intressant.

dont touch my tröskel!

MÅNDAG. Hur ambi var inte jag och åkte helt inoödan en buss för tidigt till skolan på min sovmorgon? Joppe planerar dåligt, han blev arg på mig när jag frågade om jag fick ha min redovisning på måndag (idag) och sa att alla redosviningarna skulle vara klarar på fredagen. Nu är det måndag och vi är fortfarande fem pers som inte redovisat..

Körskola och sådant idag med, kortbyxat och nu lite bruna och fina ben. Sannolikheten står på min tröskel och kommer inte ge sig försen jag gjort fyra sidor och faktiskt förstått dom för att imorgon göra provet, grr gå bort ifrån min tröskel!


hår Nyvaket. jeans jacka Aima. blustisha Kappahl.
shortshorts Gina. hängväska H&M. gladiator NewY.

RSS 2.0