Springbreak

LÖRDAG. Det var två stora snabba groggar med smultronvodka och fruktsoda som slank ner innan bussen tog oss in till direktbuss till skällby. Jesper kände folket man skulle känna och det blev förfest i studentlänga. Lite utrymme och för lite känningar gjorde att vi tog oss till breaket och studerade folk. Det fanns vackra människor, fulla sextiotalister och folk som säger att dom tränar/går varje dag men bara har blivit tjockare, humm?

Uttråkigheten blev total när kylan kom och vi tog oss tillbaka till studentlängorna. Jesper var full medans matilda, marcus och jag var nästintill nyktra, inte OK. Vi fick tillslut med oss honom till shell, en korv och hemresa. Tukk och challe kom också med och Tukk var ävan han full som ett X. Han pillade mig i ögat och testade olika hålla-handen-taktiker - Och så mobbade han MIG för förra onsdagen, han skulle bara sett sig själv ;D. Klockan tolv var vi hemma, kanske det tidigaste någonsin..


Enda bilden. I en trappuppgång väntandes på Jesper som "bara skulle hämta sin väska"

kortkortkort.

LÖRDAG. Jesper är snaggad och jag är fin. Nu drar vi oss in emot staden. Vi har biljetter in till Springbreak men vi vewt inte om vi ska in, knivigt? See you out there kalmarbor.

uppräkning..

FREDAG. Jadu, den stora äventyrsdagen blev ju minst sagt inte ett dugg läskig. Motionen blev då inte heller mycket påverkad, gå till stensö, sitta, äta korv, gå till skolan. Jobbigt! Gick och inhandlande en hel service som vägde så mycket att jag inte klarade av att bära dom själv till bussen, som tur var så var Fannie inne i stan och gav mig en hjälpande hand till busshållplats H. Kommer hem och slår in mammas present tills på söndag och öpnnar de kläder som kommit på posten, jätte fint alltihopa. Packeterar alla flytta-hemifrån-saker och städar rummet och helt plötsligt är det dags för att åka på sex års kalas. Håret är blött, jag äter rabarberpaj och jag ska på barnkalas.


klänning H&M 200:-. tekopp med fat 6 st Lagerhaus 180:-.
Tallrikar 6 st Lagerhaus 115:-. Väska H&M 80:-. shorts H&M 100:-.

boobsi

TORSDAG. Vaknar kvart över sju och mår endast som jag förtjänar, det ända som fanns i mackans kylskåp var mjölk så mjölk fick det drickas till frukost. Hann klä på mig och kolla mig i spegeln innan jesper kom för att hämta upp mig. Pressbyårn nästa och det ända som kunde släcka mitt illamående var två yalla, mums - min mjölk mage säger däremot tvärtom. Var inte ens halva klassen närvarande, kändes sååå jobbigt att jag var där då. De andra ur 07C som varit på KM mådde väldigt bra såg det ut som tills HB sa att han antagligen fortfarande var full under första lektionen när han började skämta om Annes seriösa dikter.

Igår hade jag för första gången på kanske ett år ett riktigt urringat linne, och det märktes! Även att man såg sliten ut så kollade folk otroligt mycket på en (ja, i det området), fick komlimanger och anna var även tvungen att ta lite på dom. Fannies kommentar: Dina boobs har växt alltså. tyvär, tyvär säger jag bara så är de fortfarande samma knott som alltid suttit där, men nu förstår jag varför alla flickor har uringat - vilken uppmärksamhet, inte den uppmärksamhet jag skulle vilja få varje dag dock.


The wallpaper just fell down!

ONSDAG.

Korallfärgad ballongklänning, Daily 300:-. Stort kulhalsband, Lancome köpt i Paris av matilda.
Blommigt kularmband, Vila fått av matilda. Leggings, H&M 50:-. Klackar, NewY 250:-.

Girls night out

ONSDAG. Matilda kommer och hämtar mig i Ljungbyholm halv tio för att vi sedan ska ta något glas i Mackans lägenhet innan vi går ut på KM, blir det så? Nedå, vi sitter och pratarochpratarochpratar och dricker och drickerochdricker tills kvart i 12, då var det bara att dra på sig heelsen, ta en snabb titt i spegeln för att sedan ta alla småvägar in till centrum ifrån södercentrum. Mysigt och lite läskigt när man går och skrämmer upp varandra för både det ena och det andra. Kommer till KM ringer onödiga men sjukt roliga samtal. Intar baren och det blir drink, cider och shots. Märker helt plötsligt att stället stänger, sveper allt som finns på bordet och kliver ut på Kalmars kullerstensbetäckta gator ännu än gång. Vill in på Olearys men är för små, köper varsin french hot dog och påbörjar den otroliga vandringen hemåt. Vandringen förmår jag mig bara att förklara i bilder och korta kommentarer - njut.

 
Grimaser är något vi gör på Internationella inriktiningen. Stina&Oline.
                                                                                         

 
Jag lovar matilda, jag ska inte berätta för någon att du sitter och kissar på bilden. sch!

 
Man är iallafall vacker när man är full, det är vetenskapligt bevisat!

 
Strike a pose. Strike a pose. Strike a pose. Strike a pose. Strike a pose. Strike a pose. Strike a pose.

Vi är galna, vackra, älskade kvinnor ute på vift! Girls night out we call it!



good day mate (australiensk brytning)

ONSDAG. Vaknade och hörde på radion att det väder det är idag är det väder som ska vara hela augusti, dvs växla sol med orkan vindar, är inte det helt förträfligt? Im so looking forward to August. Gjort det sista jobbiga provet idag, allt skolarbete ska vara klart för mig på tisdag det är jag fast besluten med och efter det så ska min hjärna ha sommarlov en vecka innan min kropp får det! Ska finslipa lite på en inlämning nu som jag egentligen redan lämnat in, sedan blir det att göra sig fin inför kvällen. Nu kom peppe, dags att börja göra läxan för att sedan socialisera!


glasen Dior. tisha H&M. klocka Sinobi.
jeans Gina. silverdojs NewY.


Déjà vu

TISDAG. En fullstädigt onödig skoldag på två timmar ungefär. Jag ska göra en liten Déjà vu på gårdagen vad det gäller solningen och läsningen från det att solen lägger sig fint in på altan (vilket är nu) tills tallen kommer lite ivägen (runt sex) då måste jag vara klar med boken och ha fått en fin bränna.


kort kofta H&M, tidnings tshirt Vila, jeans leggings Vila,
ballerina med rosett Nilson.

jag får saker gjorda.

MÅNDAG. Jag har varit på min barn observation och jag är även klar med den i pappersform och den ska lämnas in till Barven imorgon fastän hon inte bad om den förrens nästa måndag, jag är nog världens duktigaste - slipper jag vänta på att ha det muntligt också. Två skolarbeten kvar, svenska och matte. Svenskan har jag ännu knappt börjat på, det är inte så jäkla dutkigt. Får tacka Filipa, Ludde, Emmy, Fia och Jacob för deras hjälp med att bara vara barn och de fantastiska resultat jag fick av dom!

Updt. 18.45
Jag åkte ut och övningskörde i några timmar, jag är så sjukt duktig att jag överraskar mig själv ibland... Jag har läst ut halva boken som vi har prov på på (på på liksom?) onsdag, läser ut andra hälften imorgon när jag för en gångs skulle slutar tidigt en tisdag. Spenderat nära fyra timmar enbart i solen, önskar bara att jag hade orkat skrubbat kroppen innan så att solen verkligen bitit sig fast, får jag gå in i duschen och göra det nu istället så att morgondagens läsning + solning kan ta färg istället.

JAG ÄR VÄRLDENS DUKTIGASTE, när ska jag bli oduktig egentligen?

Mitt ljuvliga liv.

SÖNDAG. Vaknar halv två och är för första gången i hela mitt liv inte bakfull, fruktansvärt konstigt men hey jag klagar inte! Klagomål har jag däremot fått utav Erik EG Granberg fan club som tycker man är halvt blåst för att man inte fattar vad admin är. Men jag är admin i vilket fall och jag har nu tagit ut min rätt på det! Alla (fula )bilder jag har på EG goldfish är upplagda och jag är mycket nöjd över resultatet, take that sheriffo! Ska plugga lite psykologi tills morgondagens dagisutflykt annars gör jag verkligen ingenting, vad jag tycker om mitt liv :)


49 nya bilder med denna man, ta för er och bli medlem!

När jag började leva igen :)

LÖRDAG. Pappas fyrtiotvå års kalas blev toppen nere i sjöbon och alla trivdes. Från klockan fem till halv tio satt vi och solade, åt, lekte med småbarnen, pratade och bara satt. Bästa släktkalaset på väldigt länge.

Jag och Jesper tog oss emot Ljungbyholm när en orolig matilda ringer "Hej, vart är ni? Det är folk hemma hos er. Alltså det är fest här och ni är inte här." Hon är väl för söt ändå ;D. Det var alltså alla grabbarna grus som hade tagit sig in hos Jesper. Vi tog oss ganska så snart vidare hem till Niklas Duveborn (stavas det verkligen så? born liksom..) mitt ute i skogen. Blev ett jävla ös efter ett tag, kvällskubb, skrikande inspelningar och så kan det låta - foton finns endast hos Plejnmeister på bdb vad jag vet.

Efterfesten hemma hos oss på fyra mann började vid tre med musik och prat, det hela eskalerade ganska snabbt till dans utav EG goldfish! Han ägde enligt honom själv och jag kan hålla med om att han verkligen kämpade och höll modet uppe och endel moves var verkligen.. nyskapande! Vid halv fem var smörgåsar gjorda och vi kröp ner till sängs för att ganska så omedelbart somna.





30 + 30 = 60

LÖRDAG. Trettio drömmar klara och trettio i ugnen, jag är nog världs bäst på att laga mat/kakor/saker i köket, men fy fan vad tråkigt jag tycker det är efter tio minuter.. Man får ju lite cred av mammsen sen åtminstonde. Det konstiga är att det stod i receptet att det skulle bli femtio st, jag gjorde dubbel dos och fick fortfarande bara ihop sextio? Hunnit göra lite ljusa slingor i mitt burr med, dom syns knappt inte, men det blir ju lite skiftningar i allafall, när hårfrisörs mamma har tid nästa gång blir det mörka slingor.

Dags att gå ut och känna på hur vädret är och därefter välja kläder till pappas kalas nere i sjöbon vid fem och för festen ikväll, kläder är underbart - om det nu bara inte hade varit så svårt att välja mellan dom.


Detta får duga till både kalas och fest :)

Dagen D

LÖRDAG. Sista kuren är nersvald och jag ska snart börja baka kakor och äta en massa onyttig smet! Hallelulja, är inte livet underbart ibland? Och jag ska äta Ingrids super goda havreflan, haha jesper vill du ha - come and get it! Tio minuter kvar av total misär, känns som när det skulle bli millenium två och endel trodde att jordklotet skulle smällas i bitar ;P. Jag har längtat i fjorton dagar, 336 timmar, 20160 minuter - jag är färdig! fyra kilo lättare och en massa nyttigare.

jag blickar framåt!

FREDAG. Jag har lagat mat idag, igen! Nu skulle matlagning till vardag och fest läraren se mig, hon som verkar tycka att jag är en sån nybörjare. Men efter att stått och lagat mat i två dagar i rad kan man väl inte komma och kalla mig nybörjare?! Tacos och pyttipanna har visst blivit min grej men kan fortfarande inte steka ägg..

Jesper är iväg och spelar laser game och jag spenderar min sista nyttiga kväll ensam framför teven, jag vet inte ens vad som är på. De senaste dagarna har jag mått jätte illa och fått ont i huvudet varje kväll på grund utav min kur, antagligen mitt sockersug som skriker med sin sista kraft - men kämpa på, imorgon eftermiddag är det jag som sitter med en kaka i munnen och jag ska njuta av varenda sockerkorn i kakan och sedan ska jag sitta och smutta på vin hela natten!

sinnesro

FREDAG. Vi gjorde massa tacos igår och det var första gången på två veckor jag åt mig riktigt mätt! Sedan satt jag med mamma, pappa och alexander framför teven resten av kvällen tills pojken somnade. Det är helt magiskt att träffa honom och höra hur han tänker och se hur han försöker lösa saker som hans hjärna inte är skapad för att lösa, jag blev lite tårögd utav att se honom helt i sinnesro när han sov.

Det var bara att kliva upp i morse och ta kvart över sex bussen in till jobbet för att städa som en tok och hinna med tio bussen hem. Jag jobbade väl tre timmar men får betalt för fem timmar, sånt gillar jag. Dags för mat innan duschen!


Sånt vi inte rå på..

TORSDAG. underbara sovmorgon med sol! Jesper är inne i stan och hämtar våra brssestolar för sedan ska vi sätta oss på avbytarbänkens hörn och kolla på när Magnus spelar fotboll med de andra gubbarna här i Ljungbyholm på himlaspelen. Ska bli skoj att se de äldre männens fotbolls-självförtroende sakta brytas ner och höra de allt sämre bortförklaringarna för deras tabbar. Men mest av allt vill jag hem och träffa min älskade lilla kusin Alexander som ska bo hos mamma och pappa under natten.

Alexander föddes med autism asherberger (ursäkta stavningen) som är en väldigt jobbig sjukdom som inte går att göra något åt, han ser fullkomligt normal ut och man kan ibland ha bra samtal med honom också. Sjukdomen är så hemsk att pojken kan inte känna av känslor och förstå situationer. Såg en film om detta för bara någon dag sen, den var så verklig så jag satt och bölade mig igenom hela jäkla filmen och ville mest av allt bara skydda Alexander med mitt liv för att han aldrig skulle behöva få det som killen i filmen. Människor med asbergers syndrom tänker på att ta livet av sig flera gånger om dagen. Jag kommer aldrig kunna byta plats med sex åriga Alexander, hur mycket jag än skulle vilja, utan det kommer bli ett helvete för min älskade kusin, men jag kommer stötta honom hela livet.

I love shopping

ONSDAG. Direkt efter friskispasset kom Jesper och hämtade mig och vi tog oss en tripp in till Kalmar stad. Handla och åter handla, lämna av farmorKajsa till tåget och sedan tillbaka till seriös shopping. Gubben sa att det var en hemlis på g och att jag skulle få en bra-att-ha sak utav honom, så vi åkte ut till Girffaen och vi gick in till Change och jag fick en BH utprovad till mig, så himla lyxigt. Det är galat så jävla fel bh man har egentligen i vanliga fall har jag 70B men nu fick jag det freamprovat och jag har visst 65D, hur skoj är inte det att få veta! En kyckling är uppäten, jag har sjukt ont i huvudet och Jespers läpp har svulnat upp så in i helvete efter att han åt apelsin, får hoppas att det lägger sig snart.

  
Finmönstrat tunnt linne, Monki 100:- Stor lång tunn kofta,    Neongul tisha 140:- Turkos tv tisha 140:-
Monki 300:- Smiley linne, H&M 80:- Höga shorts, H&M         Mönstrade tygskor 50:- allt från New Y.
100:- Spets bh, Change 210:-

någon som har en lampa? Jag har fått ett sms.

TISDAG. Jag erkänner att jag fortfarande inte läst klart den första sidan i boken, Friends kom emellan, sedan var det Uggly Betty vilket mamma förstörde med Äntligen hemma och sedan var det att ringa till dagis för barnobservation. Men om man tittar på det hela ifrån ett väldigt ljust och positivt ställe så har jag varit rätt duktig och gjort en väldigt liten del av en uppgift, yey me. Jag har ju faktiskt hunnit kapa alla naglar och ska sätta mig och måla dom snart med, hinner jag inte med allt i världen egentligen? - jag är som Lotta på bråkmakargatan, jag kan allt FÖRUTOM slalom.

Imorgon ska jag och älsklingspojken gå på stan och handla upp de pengar som finns i våra kassor. Min kassa är minimal men jag ska göra det bästa av situationen och kanskebarakanske kommer jag hem med en fungerande mobiltelefon imorgon. Jag har helt enkelt tröttnat på att springa till en lagom stark lampa för att kunna se vad det står på min skärm!

Pigg som en Pelikan, höhö.

TISDAG. Jag har fruktansvärt lite kvar att göra i skolan om jag har allt under kontroll och jag hoppas nu på mig själv att jag inte börja slacka utan att jag håller tempot uppe i två ynka veckor till. Om två veckor ska jag ha gjort allt och då tar jag mentalt sommarlov och låter kroppen få närvaro under timmarna.

Too good looking idag? Så känns det i fötterna iallafall. Herrskjorta, jeansleggings och höga pumps - tänker inte lägga ut någon bild så det är bara att börja fantisera. Varför lägger jag inte ut en bild för då? Jo för min hy är katastrofal, det visste jag ioförsig att den skulle bli med den här kuren men jag hoppas verkligen att den repar sig snart för jag kan inte se mig själv i spegeln.

Mamma gav mig två piller och sa att jag skulle bli pigg som en pelikan, jag känner mig mer trött som en turk - Nej, min mamma har inget knark, bara naturmedicin. Dags att börja läsa det första ordet ur svenska boken, jag är så unpepp.

(11 skoldagar kvar, 49 dagar kavr till Hultan!)

spolar spindeln bort

MÅNDAG. Åkte in en buss tidigare idag för att prata med SYO, jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag vill byta klass eller inte, att träffa matildas helgóa och posetiva lärare gjorde inte ångesten bättre. Eget arbete och låtsasinställd lektion fick mig att ta busen hem till Jesper och han var gullig och satte på två desperate housewives åt mig i min ledsamhet. Såg sista avsnittet för säsongen och antingen slutar det superlyckligt eller så slutar det superduper lyckligt, de irriterar mig så att jag inte fick se människans ansikte för att kunna avgöra vilket utav de lyckliga sluten det var.

Back to school och jag och matilda kom fram till skit bra projektarbete som är ganska spännande, skitintressant och inte verkar vara hur svårt som helst. Vi ska observera en dagisplats och en arbetsplats och se hur grupper mm byggs upp, matildas psykologilärare var hyper på.

Det måste börja åska snart annars sprängs mitt huvud, bara det börja åska så släpper det, så snälla åskan om du hör mig nu där uppe i himmelen så var snäll och sätt igång lite action! Mina munngipor pekar spikrakt neråt och spanska filmen jag ska se kommer nog inte höja dom det minsta. Lyx för kur människor -> en kopp te och två skorpor!
 

Updt typ.

SÖNDAG. Jag har suttit i ytterligare fyra timmar med Analysen och nu ger jag mig, det är sex sidor och jag har med reasons, problem, consequences, solution och använt all fakta jag bara hittar. Det är utskrivet och ikväll ska jag läsa igenom det och se om det finns lite gramatisk att rätta, kan inte sitta här uppe i en minut till för jag har blivit så himla illamående och avdomnad. Joppe får nöja sig och jag får glädjas över att vi bara ha tre skoldagar denna vecka. Nästa helg får alla losers i klassen sitta och kämpa med ananlysen samtidigt som jag äntligen tar mig ett glas vitt och onyttigheter.

djupare och djupare.

SÖNDAG. Igår slog jag och jesper ner vårat gamla staket på vårat nuvarande hus för att sedan åka ner och grilla i det nästkommande huset. Det var gott med kött, känns inte som om jag ätit kött på jätte länge..


På vägen ner till mamma och pappas nya hem.

Vad vore väl en kväll på slottet? Kanske som att inte behöva äta apelsiner och ananas en lördags kväll när man egentligen hade två stora tomma hus som det skulle kunna festat i. Det är sex dagar kvar på kuren och  jag tror de dagarna kommer gå långsammare och långsammar ju närmre vi kommer slutlinjen. deprissionen blir totallare och totallare. Analysen om Grekland blir längre och längre. Men inget av det verkar ha ett slut, snälla säg att analysen blir klar idag!

..

FREDAG.

- Vad gör du då?
- Skriver analys om fascism i Grekland.
- SKOJ SOFIE PÅ EN FREDAG!

Jag är tragisk och går på kur, skulle tillochmed dricka öl och spela TEKKEN 4 bara för att få gå ut och ha lite skoj. Men det går ju inte, jag är ju nu efter två och en halv dataskrivna sidor på engelska framme där fascismen fakitskt kommer..

Updt: Jag har skrivit tre och en halv sida, det suger att det tar så lång tid. Alla läskar mig på bloggar, facebookar och bilddagböcker om fester. Jag önskar jag fick gå ut och förstöra min lever och fylla mina vener och kärl med skit.

Sofie demonstrerar

FREDAG. Jag tog på mig min småblommiga blus och kavlade upp ärmarna tillsammans med jeansjackan - det var så det gick till alla förvirrade människor som idag varit förundrade sig över ifall de satt ihop eller ej. Det var fint och jag var fin, matten var ful men vi är många med den uppfattningen så vi klarar ju detta ;). Jag ska skriva en what to do list snart och sedan ska jag sitta och kryssa och kryssa så att jag har ytterst lite kvar tills kuren slutar. När kuren slutar, en så vackert klingande mening måste jag säga. Två veckor går så sjukt långsamt utan något gott i munnen, SÄG MIG NÅGOT SOM ÄR GOTT OCH NYTTIGT, PÅ RIKTIGT! Sitta och äta fil med lin och solrosfrön känns verkligen inte lockande en fredag när man egentligen bara vill springa ner till Hannas place denna vecka också! Tänk dig at Hannas igen, massa alkohol i blodet och sedan en busstur in till Kalmars dunkla och vingliga gator. Nu sitter jag här och läskar mig själv igen, SÄG MIG NÅGON ANNAN än vi tre som går på kuren SOM SKULLE KLARA SIG utan kaffe, kolsyrade drycker, alkohol, socker, fett, rött kött mm. Jag blir frustrerad över att ingen hänger en guldmedalj runt min hals för vad jag utstår! Och om en vecka och en dag så ska alla bjuda mig på allt jag pekar på, och några diamater runt halsen. OK?

Vi trodde på ungjäkeln.

TORSDAG. Det låg en liten kille mitt på vägen när vi var på väg hem, han reste sig och började halta med ett flin på läpparna, kastade något på bilen framför oss, backade lite mer i vägen och sedan bara sprang han därifrån!


För att min katt är söt och senil.

varför gnatar jag så?

TORSDAG. Vilken sprallig dag, det får vi tacka kjolen och de silvriga pjucksen för! De sju partierna i riksdagen kom och gav sina politiker svar och jag sprang fort som ögat efterråt för att hinna prova lite kläder, hittade tyvär inget av intresse.. Jag ska fortsätta med min fascism i grekland, var dom tvugna att ha sånt där så att jag blev tvungen att skriva om det? Blir inget jobb på vitasand i sommar, det olonet har låtit mig vänta på svar så länge att det är tur om jag får mitt vanliga jobb i typ tre veckor. BLÄ. Vill bara hem till Jesper nu.

Lovar att skriva roligare saker snart, men det är svårt när man går på vatten kur och inte får äta något gott och inte dricka några berusningsdrycker - bara nio dagar kvar nu!

Jag hoppas att jesus är död, jävligt död.

ONSDAG. Vad har folk emot mig, och med folk menar jag det där som styr universum (typ Gud, Allah, Obama, Reinfeldt, Gucci, Ingvar Kamprad, Simba, Fotosyntesen). Idag hade dom helt enkelt gått ihop och bildat en packt för att rösta ut mig ifrån det glada livet. Vaknar klockan fem och tror att jag har missat hela mattenationella, önskar att jag hade legat kvar för jag har ett fett ig skrivet på mitt prov tillochmed om jag själv hade rättat det. Så från tio till klockan två gjorde jag det ända som har gått bra idag - jag skrev analys om fascismen i grekland, doesn't that sound like fun?! Men det funkade iallafall, till skillnad emot matlagningen som gick åt pipan. Maten som iallafall tillagades tog med mig hem och det luktade vitlök, så jag såg allt någras blickar på bussen, gissa om det inte ligger gino i hela min väska när jag kommer hem också? Jo, och det har endast träffat de viktiga sakerna som det är svårt att få bort det krämiga ifrån. Top of the iceberg of bad luck - Min farmor är här!

THAT WAS JESUS!

MÅNDAG. Illa måendet var totalt imorse, de där tabletterna gör susen men illamåendet hade man kunnat vara utan. Onödiga lektioner och sedan mysig kycklingsallad med älskling på ginos innan jag for till körskolan, där jag spenderat hela jäklans dagen - big gäsp!

Jag har inte rört en matte bok på en och en halv vecka och nu hoppas vi på att jag kan tänka logiskt på en liter vatten och två bananer. fyra timmar prov, jag ser verkligen fram emot det..

Lillsofie har löshårsfärgat hår

SÖNDAG. Yr och lite skakis efter att knappt ätit utan bara druckit vatten och tömt mig tjugo ggr idag så tog det mig en kvart att trycka ner en halvhård brödbit. Förresten så hatar jag vatten om det inte stått i kylskåpet en halv dag, då börjar det arta sig i alla fall. Lillsofie kom mitt under maten och jag skulle fixa i hennes löshår och sådant. Det blev finfint och supernaturligt!


innan vi klippte upp löshåret till bra
lägnd, man kan inte klaga på färgen!

kur.

LÖRDAG. Lagom bakis vaknar vi och får skynda oss iväg ner till stugan för att hjälpa till där nere. Tråkigt nog var dom redan klara med stranden, så vi kom när alla gick hem.. Men sånt struntar väl vi i, vi tog tag i lillstugans trädgård som nu är jätte vacker efter en massa rensande och klippande, även av Sollan hår. Kom inte hem försen halv nio och då började våran kur och jag tror jag får förklara det här lite bättre.

Kur - Vi ska äta 12 (jesper 15) stycken tabletter om dagen och dricka lite mer än 2 liter vatten och minst en kvarts powerwalking. Vi får inte äte/dricka alkohol, kaffe, kolsyrade drycker, socker, fett, rött kött.        I TVÅ VECKOR!        Ja, ni ska tycka synd om oss nu, men sen ska ni avundas oss när vi har tömt ut alla slaggprodukter som ligger i kroppen och väger några kilo mindre ;)


Emma hittade namlam, det önskar jag             Mina tabletter. tre tabletter av varje..
att jag också fick äta nu..

At Hannas

FREDAG. Vi fortsätter där vi lämnade av senast. Det vill säga fredag kväll. Vi orginal ljungbyholmare (måste börja använda det ordet nu, eftersom folk använder ordet ljungbyholmare alldeles för lättsint) kom till festen tidigare än vad vi någonsin gjort i hela våra liv, vi kom typ vid halv nio! Tolv är mer våran tid att komma i vanliga fall, men någon gång måste vara den första efter att hosten gått bakom mig och sagt att "Granberg och dom åker alltid hem typ vid fem på morgonen och då blir jag så trött dagen efter" ;P.

Själva festen förklaras nog bäst i bilder:

 
  

smile to the camera!

FREDAG. Nu har matilda och Jesper kommit och vi känner att det här kommer gå asklas även om vädret är emot våran lilla promenad vi tänkte ta till festen. Sup och svälj trevlig helg!


skönhetsömn rubbad.

FREDAG. Igår natt ringde min syster halv tolv och hade krämpor i hjärtat och hennes arm hade domnat bort, eftrsom hon är född med hjärtfel blev det hysteri här hemma. Hon bor i Malmö och var ensam hemma i den stora staden och mamma fick sköta allt här hemifrån medans Sara tog ambulansen in. Det är sånt som får en att tänka på livet lite grann, och hur elak man är emot vissa människor och kanske på hur man pratar ihjäl andra människor, eller Sara? Så efter någon timmas sömn så var det bara att kliva upp och göra nationellt prov i engelska, tror det gick finfint även om jag slumrade till två gånger under listening delen.

Jag ska gå och lägga mig framför teven en stund och försöka hitta något av sötsaks material här hemma för att komma igång inför ikvällen. Jag och Matilda har bestämt att det ska bli en pang kväll. Smell you later alligator.

add.

TORSDAG. En totalt onödig skoldag (om två och en halv timme kan räknas som en skoldag), blev lite arg så jag och Arvid gick ut och gjorde lite bus istället. Jesper glömde bort mig efter skolan men kom in och hämtade mig iallafall (efter tre och ett halvt år så sitter fortfarande inte allt på sin plats i den där hjärnan). Spenderat hela dagen med Jespers underbara släkt och varit barnvakt åt Emma (kommer ha träningsvärk imorgon efter allt gungande. När vi skulle åka därifrån, precis innan jag ska sätta mig i bilen, ser jag denna arma lilla två åriga kropp sträcka sig efter mig och sedan springer hon fram och vill ha en kram (jag har en ny bästis, hon är två år) och det var så sött så jag fick hål i tänderna! Därför ska jag borsta dom nu och sen ska jag ha en dejt med min kudde, som Fannie ALLTID säger (eller ska jag stava henne Funny?)

(Bara jag som märker hur sjukt många paranteser jag använder idag..)

Klipp

ONSDAG. Mysan kommer aldelles strax så hon ska få bli klippt, hon har väntat väldigt länge flickstackarn. Nu kom hon, dags att bli frisörska igen. Sista dansen för terminen ikväll, så sorgligt och vilket fläskberg jag hinner bli innan träningarna börjar igen.. Sovmorgon till klockan tolv imorgon!!

Phuhu

ONSDAG. Jag har sovmorgon, men inte lika mycket sovmorgon som jag brukar ha för vi har sträng lärare, så jag klev upp tidigt, gjorde mig iordning, men hade kollat fel i busstidstabellen så nu kommer jag komma en halvtimme försent iallafall.. Kunde ha sovit mycket längre, dumma buss till att inte kunnat vara fyra minuter försenad. Dumma Jesper att han började alldeles för tidigt för att jag skulle orka följa med in. Dumma allt förrutom mig. Tråkigt att vakna till dagens väder och att gå lång skoldag i det. Phuhu, kanske lika bra att gå och lägga sig igen?


DÅ du..

TISDAG. Jag är lite halvt död i kroppen efter att jag har tinats upp, inte världens bäst planerade idrottslektion kanske, men vi överlevde, frågan är hur många som insjuknar imorgon? Blev inte mycket tjat på matilda idag eftersom vi ska skjuta upp våran omtalade kur tills på lördag, fankan kanske ska henka. Så det blir nog ingen utgång denna onsdag heller, men när dansen slutat och jag har några pengar kvar efter körlektionerna, DÅ ska jag gå ut igen ;P.

Jag sitter i biblan och har smygit med mig en smörgås från tullen med in hit, oh vad jag är busig. För är det något dom där på tullen kan så är det att göra smörgåsar, kolakakor och söta Anisor (:

Vad betyder den här skylten?

MÅNDAG. Suttit på körskolan hela jäklans dagen, som tur var så fick jag sällskap av både Charlotte och Amanda, annars hade jag nog gett upp när rumpan började värka. Har kommit hem och hunnit slita ett kycklingben i stycke med mina bara tänder ;). Tror inte att jag kommer få träffa kärleken idag, han jobbar och ska sedan gå hem, hur ambi är inte det? Antar att vi får träffas på någon utav alla de andra dagarna som kommer i våra liv.. Tråkigt att vänta..

Fick super gulligt inbjudnings kort utav Mysan idag, är bjuden dit på studentskiva, kan inte fatta att det är så snart tills dess bara. Imorgon ska jag tjata, köra och läsa. Kanske inte den roligaste dagen i livet?

3 ½ år med kärlek

MÅNDAG. Såna här årsdagar får en alltid att tänka till och sen så uppenbarar det sig ett litet försynt leende på läpparna där man sitter i sin ensamhet. Jag och Jesper har lekt oss igenom tre och ett halvt år tillsammans fastän att jag inte kan fatta att vi ens har känt varandra så länge. Det började i sjuan när man var på festerna hos Granberg (Granberg förnekar dom och det gjorde jag nog också som liten) och man började träffa alla dessa stora pojkar, sedan kom åttan och det var ett flitigt häng både i Hobban och på Granbergfesterna. Träffade en full Jesper många gånger och till slut tog vi kontakt över msn, häftiga grejer. Jag var inte den som var den, jag var den mest vågade tjejen i Ljungbyholm utan att låta det minsta prostituerad, och sa någon dag efterråt Jag kommer hem till dig nu, du kan ju lära mig att spela CS typ.

Jag tog bussen och Jesper mötte mig, de första ord jag någonsin sa direkt till pojken var Måste du gå så jävla långsamt i kurvan? Några filmer senare och någon puss hit och dit så åkte jag hem, det hände även de följande dagarna, fram och tillbaka med bussen. Helt plötsligt blev Jesper kallad toffel och Matilda tyckte jag var frånvarande, jag kunde inte förstå vad som hände, jag hade ju varit tillsammans med andra killar innan.. Men där låg vi insnöade i Jespers rum från alla Ljungbyholmsfester, random skitsnacket och det hemska vintervädret utan tid och rum, i nästan ett halvår. Men alla par måste börja socialisera sig igen, annars tappar man kontakten med alla, det har vi sett många praktexemplar på redan nu i denna låga ålder.. Vi blev inte såna, vi blev festprissar och släktdeltagare istället ;).

Vid två, två och ett halvt år där någonstanns runtomkring hade vi det riktigt stormigt. Vi ville helst av allt inte förstå oss på varandra och absolut inte ändra oss själva för varandras skull och ingen ville ha fel i något. Det blev mycket gråt, skrik och slängande av småsaker. Fast vi rädde ut allt det där och vi blev istället the perfect couple - om du frågar oss ;D. Vi blev mycket mer lika varandra. Jag kunde ligga en hel dag och kolla på Simpsons, skita i vad folk sa och gå runt i mjukiskläder. Jesper kunde plocka undan tallrikar när flugorna var som värst, ha en diskussion med argument och märka om någon mådde dåligt. Vi blev lite mer Ying och Yang än Kling och Klang.

Det senaste året har bara varit outstanding, vi har alltid galet roligt tillsammans och lever med de få brister vi har kvar utan att de märks. Jesper ha blivit min bästa vän och jag skulle säga att jag är detsamma för honom ;) Granberg släng dig i väggen, ne gör inte det förresten, det kan göra ont.

Våran absurda humor, våran syn på släkt och vänner och vårat gemensamma intresse för alkohol gör oss till ett radarpar i Ljungbyholm. Så utan några avbrott eller förslitnelser står vi fortfarande kvar här och säger olämpliga saker som får folk att bli generade. Jag vet att min älskling inte har läst hela den här texten (han har aldrig i hela sitt liv läst en hel text själv, för han blir så lätt uttråkad) iallafall så för att sumera hur mycket jag älskar den där komiska, klumpiga, onödiga, oplanerade, lagom runde, perfekte mannen:

Jag kan inte spela CS eller WOW och har aldrig behövt lära mig eftersom han slutade spela ganska så tidigt. Jag har varit på mer fester och kalas än någon annan i min ålder pga de kontakter jag har fått. Jag har vissa stunder blivit för älskad och nästan fått skavsår över det. Jag vet att Jesper kommer skratta åt mina tappra försök med dataskillsen på Paint och tycka att jag är trångsynt men också lite söt som inte fattar Photoshop. Jesper tar inte längre kurvan så långsamt och han säger inte längre öh, äh han säger Jag älskar dig Sofie.


Jag älskar dig Jesper Wilnerson. Jag kysser dig ända in till själen.

Harembyxan

LÖRDAG. Vilken skön dag vi har haft. Klippt av allt jespers hår och det går nu att röra hårbotten igen. Slängt lite sopor och fikat nere i mamma och pappas nya hus. Nu är vi uppfräshade och vi väntar på att maten ska ätas upp och bilen ska ta oss ner till underbara Ragnabo. Mysiga Kjelle och Sollan får stå för underhållningen ikväll, lite pussel halva natten idag med? ;P.


Gina topp, söt virkad väst som jag fick av mamma när jag hjälpte henne välja kläder, 250 kr
på Lindex, Harembyxor Gina och Gladiatorsandaler NewY.

Folk får säga vad dom vill om Harembyxan, jag tycker det är häftigt att ha på sig annorlunda kläder speciellt från andra kulturer. Folk som är med på "alla vi som hatar harembyxan" på facebook får gå och ta sig någonstanns. Bara för att ni inte passar i dom behöver ni inte förtrycka andra/andra kulturer. Världens skönaste och nyskapande/äldsta plagg. Tack intigritet och integration.

är man trött?

FREDAG. Vi vaknade båda två ungefär åtta gånger var och jag drömde väldigt många väldigt konstiga drömmar. Vi bestämde oss för att vakna vid ett och kliva upp klockan fyra :P. Halv fem och vi står och lagar delicious dinner. Flintastek med smak av vitlök och örter, fransk potatisgratäng även den innehållande vitlök, sallad och om jag har läget under kontroll är det åter igen bea, jippi! Hahahaha.

valborg

TORSDAG. Lyckad Valborg. Pojkar kom och ocupperade altanen och mycket skit var sagt, kände mig lite som en man när dom satt där och pratade om motorer och porr ett tag, hade tyvär inte mycket att tillägga i deras samtal.. For bort till Pierre, och Matilda var på topp i ett litet tag och då var det en riktigt go fest, sedan lämnade jag henne själv i två minuter för att gå och välja låt och då var hon helt plötsligt jääääätte trött, så efter halv ett fick jag göra det bästa av situationen och det var ju inget fel på den. Men vi fick ta och ge upp vid tre (tror vi?).. Inga foton eftersom kameran kändes så liten igårkväll när sinnena inte var där dom brukar vara ;).

RSS 2.0