Världens bästa onsdag med oss.

ONSDAG. Det var den perfekta förfesten med heliumballong och shots i massor. Även om våra styren var lösa och cykeln då vinglade mer åt sidorna, än den annars hade gjort, kom vi fram helskinnade och fulla i gasen i den underbara sommarnatten. Utan ett problem i världen förrutom den snurrande planeten klev vi in på Vallen och satte igång dansgolvet. Ifrån att sex killar stod och gungade tog vi det till ett fullt dansgolv inom några minuter.



Killar gillar helt klart tjejer som totalignorerar dom och bara kör på själva. Det var inte många gånger vi fick dansa ostörda. De var de som vill bjuda upp en på vipen på drinkar och de var de andra som ville lära sig att dansa. Men om man är tre upptagna kvinnor har man endast ögon för varandra. Det behövs när killar kan vara ihärdiga, när klackarna kan bli ostadiga och när kjolar kan fastna i trosor.




När det kändes som en kvart hade paserat var kvällen visst över och vi var fortfarande på toppen humör. Vi trodde att Fannies tjugo-minuter-innan-stängning borttapande av Tomas Sabo armband skulle fläcka ner minnet av denna felfria onsdag, men när Fannie klockan tre skickar att armbandet är upphittat och att vi är underbara tillsammans kunde det verkligen inte bli bättre. Jag somnade med ett stort, lite illamående, leende på läpparna!



Kommentarer
Postat av: Fannie

VI ÄR SÅÅÅÅÅ JÄVLA SNYGGA! inte konstigt att alla vill dansa med oss. älskade kvällen, gryyyyymt

2010-07-02 @ 22:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0