118100 eller 118118?

TISDAG. satt och kollade å¨project runway som för en gångs skull verkligen presterade, då kom pausen med dessa jäkla 118100. Tänkte what the heck och skickade - Vem är Sofie Johansson i Kalmar och vem är Sofiesallt?

sofie Johansson är en glad och charmig 18 åring med mycket humor och livlig fantasi! På fritiden tror vi att hon helst umgås med sina nära och kära, spelar tennis eller sorterar sina strumpor i färgordning. Vi tror även att hon är väldigt förtjust i smörstekta kantareller och kan rapa hela alfabetet.

Bloggen Sofiesallt.blogg.se drivs av en 18-årig tjej i Kalmar. På sin blogg skriver Sofie intressant och tankeväckande om sitt fantastiska liv. 

Var ju tvungen att testa syster numret 118118 också.

Vi på Eniro tror att Sofie Johansson är en glad tjej i sina bästa år. På fritiden tycker hon om att kolla på tv, umgås med sina vänner och sola&bada. Hon tycker även om att spela basket och följer NBA stenhårt.

Hej! Sofiesallt är Sofie von Fisenknopfhs alias när hon skriver i sin blogg. Hon gillar inte när det regnar men tycker däremot om att shoppa VÄLDIGT MYCKET. Hon tycker att Julia Roberts är en duktig skådespelerska och äter gärna mango och ananas.

Jag tycker det är väldigt roligt hur dom luskar sig fram till låtsas saker genom google och hittar på resten helt själva, men gulligt att dom försöker i allafall :)

Kommentarer
Postat av: Anisa

"Hon tycker att Julia Roberts är en duktig skådespelerska och äter gärna mango och ananas."



Kan inte sluta skratta år just den meningen. Dom snodde en del av ditt inlägg där du just åt en yoghurt med olika sorters frukt. Och smörstekta kantareller låter gott!

2009-08-11 @ 20:45:31
URL: http://aalekic.blogg.se/
Postat av: Svar på Anisa

visst är det sjukt, jag tycker inte ens att Julia äör så jäkla duktig, hon får ju bara alltid de bästa rollerna i de sötaste filmerna. Ja, vem har inte ätit mango och ananas liksom, och vem har ätiti smörstekta kantareller?

2009-08-12 @ 00:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0